Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Je mi to divné, ale ať tak či tak by to byla chyba a docela velká teda.

Hmm udivuje mě to, ale jedině asi zkoušet. A nebo se zeptat na chatu třebas by ti hráči pomohli a nebo v cechu.

2. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

zkoušim to už od 12 a nic :D nikomu se nechce nevadi jen se modlim aby mi ten ukol neblokoval dalši ukoly či nastavajici co přindou s 3ti fazi :D to by mě pak hodně mrzelo ale počital jsem to a deně mam cca 5 opakovacych ukolu splněno mam 24/50 takže bych to dodělat měl

3. Poseidon

Jediné co mohu udělat je napsat dotaz, zdali by nešlo tam dát i druhou mapu, ale to je nevýhoda dělat nyní úkol když už ho nikdo nepotřebuje, to chtělo udělat v první fází, jen mě fakt udivuje, že tam je tato mapa když v danou chvíli nebyla, asi to změnili.

4. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

je to možne :) :D a hlavně jsou svatky takže tu ani spousta hraču byt nemusi a mužou si někde uživat velikonoce uvydim a vydržim do uterka :D

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Sparrowsak[TEC] kontroluješ premium na hlavní stránce nebo v platebce? Na hlavní stránce premko hapruje, protože se tam mele s premkem 2. Nejjistější je kontrolovat premko v platebce, tam je vždycky přesné.

Patris0122 zkusil jsi obejít několikrát všechny akční zadavatele? Občas se nad nimi neukazuje otazník i když ještě dávají úkoly. Tereza dává úkoly jen pro arénu a ty by se neměly počítat do dokončení.

6. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

ano zkoušel jsem projet všechny eventove zadavatele a nikde nic jen u anne ušakove tento ukol

ale jo to bude ten ukol kde v prvnich dnech tam bylo plout na matu megarozbiječ ale ta se pak odstranila a ukol nahradila arena smrti ktera v ukolu zustala do teď :D

Naposledy upraveno: 20/4/25 v(e) 6:22 PM
  7. Leo.

jsou aktivní obě mapy naráz. U anne můžeš jít na megarozbíječku ale potřebuješ erby

8. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

https://prnt.sc/uiJk8acbjRYc zkoušel jsem obě mapy s kalitronem a s věžemi a nezapočitala se žadna jediny kam se nemužu dostat kvuli nedostatku hraču je ta arena boje

Naposledy upraveno: 20/4/25 v(e) 6:43 PM
  9. Leo.

10. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

tak po 9 hodinach sem ten ukol dokončil heh

11. Leo.

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Je to divný. Úkoly mám 49/50, ale úkol, který tady máš ty, jsem na 100% nedělal, ani mi ho to nenabízelo. Na aréně jsem nebyl ani jednou.

13. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

Geralt to bude tim že si ten ukol udělal prvni den akce kde byl jinej ukol kde si šel na mapu megarozbiječ pak mapu odstranili a nahradili arenou boje tudiš i předělali ukol :) a ten kdo stihl ten puvodni pak už tady ten neměl

14. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Aha, ale nepsalo se tu někde, že aréna boje nemá s akcí nic společného?

15. Poseidon

Ano mapa se nikam nepočítala, ale dle všeho, udělali změnu v úkolu, protože vypnuli kvůli problému s hrou mapu s věžemi. Tudíž kdo měl ještě úkol z první fáze by měl problém a to, že od 11-15.4. by nemohl udělat úkol vůbec. Tak proto tam v tichosti tu mapu dali asi. Ten kdo udělal úkoly než mapu vypnuli měl vstoupit na mapu s věžemi, což tak měla většina hráčů. Takže stále zůstává, že aréna je mimo a byla jen jako jakási náhrada. Nepočítalo to do velikonční akce ani úkoly, ani vstup.

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mám dotaz k úkolu Hubící síla: podle zadání předpokládám, že třpyt dračích vajec by měl padat z kalytronova mláděte, je to tak? V případě, že ano, tak bych chtěl BP poděkovat za skvělou zábavu. Už tři hodiny harpunuju mláďata, mám jich sundaných kolem 100 a třpyt vajec = 0. Paráda.

17. Leo.

není to tak, je z něčeho jinýho a není to NPC. Získává se na povrchu a sbírá se jako glitz :D

18. Poseidon

Jen dodám v faq to je jako truhly s třpytem dračích vajec, ale jsou to ty červené vejce na povrchu takové ty větší jak jich není moc.

19. Patris0122

Patris0122 Pisálek fóra

:D taky sem si myslel že to bude padat z těch kalitronovych mlaďat ale pak sem si řekl ale jsou tu ješty ty červena vajica tak je zkusim a vyšlo to ale nezavydim ti to harpunovani :D ja bych z toho zblaznil :D ted mě spiš rozčilujou ti kalitroni :D davaj sice mali dmg ale maj dostřel a ta jejich rychlost střelby uh :D ale super akce mě hrozně bavi