Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

Ahoj moc tomu nerozumim co je treba 212 ? poklad je tam nevim kam presne jet?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pexeso Já tam 2 čísla nemám a na účet ti vidí pouze podpora. Podle mě nemáš dostatek erbů. Leda by musel být problém pouze pro určitý server a to by se ozývalo více lidí kdyby tam opravdu nešlo skočit předpokládám. Jediné co mě napadá po navýšení, že potřebných erbů, že jsi skákal tak moc že tě vstup nestojí 16 jak by to mohlo vypadat ale 16 384 a v rámci malého prostoru pro výpis je to takto blbě zobrazené. Ale jak jsem již psal na účet ti zde nevidíme tudíž je to jen nápad, mapa je aktivní už i z důvodu počtu lidí od 12h.

Patris012 tak záleží kolikrát jsi skákal. Došlo k navýšení, ale zas to chápu v souvislosti s tím aby měli i další hráči šanci si skočit, protože kolikrát se mi vypsala hláška, že není místo a když to bylo asi po 20 tak jsem řekl tak to zkusím dýl.Ono to musíš brát tak, že kdyby každej skákal jako někteří co tu sedí 24/7 tak si zas spousta jiných nesplní ani dokončení akce.

Mikinka.cz stačí se podívat na FAQ, kde máš zmíněné co ti píše stopař. Jen to znění hlášky na mapě je trošku jiné.
    Na správné mapě (v závislosti na vzdálenosti): „Poklad je ukrytý ve vzdálenosti xx od tebe.“

3. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ne mě to nevadí :D no jen malinko bude se blbě dělat žebřiček :D ale ty děla oželim šak bude spousta eventu s děli :)

4. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

Dnes dopoledne jsem tam byl párkrát,vždy to chtělo 1 erb. Byl jsem v žebříčku kolem 30 místa. Ti co byli v první 10 teda musí být v mínusu ranec. To už se tam asi nepodívám,nebo se to nzétra zresetuje?

5. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Hrál jsem to přes Google a nešel i taky ,přepnul jsem na klienta a bylo vše v pořádku.

6. Poseidon

Nevím jestli dělali nějakou úpravu, předtím se to resetovalo 24 od vstupu. Nicméně ono to nechtělo vždy 1 erb. To je to co řikám všichni se snaží skákat jako splašení a ta aktualizace vstupní suroviny je kapku problémová. Proto je potřeba klepnout třebas 2-3 na název té minihry a pak se většinou obnoví počet kolik máš a kolik tě stojí vstup. Je to už takto více akcí nazpět.

Niterói, to ses ale mohl trefil nějak do období kdy probíhala oprava. Včera všichni měli problém s chatem, neukazovali se jednotlivé karty nabídek chatu. Opravil to včera patch někdy kolem 22

Pexeso tohle ocenil(a).
  7. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

cetla jsem ale stejne tomu nerozumim nic snad pak nekdo poradi dik

8. Poseidon

Nechápu čemu natom nerozumíš prostě někde kolem tebe v oblasti toho čísla je ukrytý poklad. Jsi nikdy nehrála jako dítě voda oheň a nehledala schovaný předmět. Nevím jak bys to chtěla jinak popsat. Prostě přibližuješ li se k předmětu číslo se zmenšuje a při hře s člověkem by řekl přihořívá až nakonec hoří. Oddaluješ se od předmětu číslo od stopaře se zvětšuje a člověk by řekl samá voda. Já si myslím, že je to popsané naprosto jednoduše a většina to pochopila. Jen je potíž omezený počet stopařů nic víc asi.

9. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

nevim kam to napsat ale v popisku pathe Leo udělala malinkou chybu ve slově Hledač

10. Poseidon

11. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

ja som z toho stopara asi hnup. co mam robit?

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

četl jsi k němu faq na foru? Z toho by to mělo být jasné

13. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

myslim ze to je jasne malokomu

14. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

tak ted ten stopař je ještě těžší,na moři už nic neni videt,jakmile člověk projede místem kde leží poklad ( nic tam není jen moře) ukol se zobrazí jako splněný. předtím tam aspon leželo vejce.

15. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ted tam leži mali darek a je to celkem jednoduche jen zapojit trošku mozku :D prvni ukol mě vyšel na 6 hledaču druhej na 8 hledaču a třeti na 11 hledaču da se to zvladnout napohodu

16. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

první úkol jsem dala na 3, druhý na 4 a třetí na 4.
    Když přijmete úkol zapněte hledače, napíše Vám mapu kde je vejce. Až se tam dostanete zapněte ho znovu a ukáže Vám jak daleko v souřadnicích je na té mapě. Pokud budete třeba na pravé liště 1 AZ a napíše Vám, že je daleko 20 souřadnic (20 souřadnic od místa kde stojíte je kruh) tak zkuste jet o 20 souřadnic do mapy takže na 20 AZ nebo o 20 souřadnic nahoru nebo dolů, zapněte znovu, napíše Vám, že je 5 souřadnic od Vás tak se zkuste pohybovat po oblouku nahoru doleva nebo dolů doleva, aby jste objížděli kruh 20 souřadnic od původního místa, kde Vám to psalo 20 souřadnic. Pokud jedete 20 souřadnic nahoru nebo dolů od původního místa kde jste stáli tak jedtě po oblouku od kraje. Vejce se neukáže pokud jste v pohybu takže po 5 souřadnicích se zastavte a zkuste po kouskách popojíždět. Jakmile se dostanete do daného prostoru napíše to něco jako XXX ..... v tom prostoru popojíždějte a mělo by se objevit bílo červené vejce.

není to umělecké dílo, ale mohlo by to pomoct pochopit systém. Dva způsoby jak hledat.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png

Naposledy upraveno: 17/4/25 v(e) 8:20 PM
    Pexeso a Remiel tohle ocenili.
  17. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Krasně řečeno :)

18. Remiel

Remiel Mistr fóra

Ahoj, znovu jsem přijala úkol Vaječná značka a zas dostala 20stopařů pokladu. Napoprvé jsem to taky nedala ;)
    Tak se snad zadaří napodruhé. Leo moc díky :)

Naposledy upraveno: 17/4/25 v(e) 10:02 PM
  19. Poseidon

Aktuálně si myslím, že to musí udělat každý je vlastně neomezený počet. Něco jiného by bylo kdyby člověk musel čekat každých 12 hodin 5 stopařů za opakovací úkol to by bylo horší.

20. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

A k čomu služia kladiva na skupinovej hre?