Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já si myslím, že k tobě se nemá smysl vyjadřovat, komunikace s tebou v poslední době škoda mluvit. Ale nicméně máš více než ostatní snad. Stále řikám a je to napsané i v oznámení je to měna, co má být k dispozici jen občas a v malé míře, je to bonus pro hráče co dělají pravidelně dokončení akcí. Bohužel se to nyní zvrtlo a někteří se dostali k tomuto limitu, který je rozhodnutím centrály, ale řešit že k čemu máš booster když nemůžeš sbírat dál je rozhodně kravina. Je dáván systémově na základě splnění dokončení akce a jako nečekáš snad, že ho odeberou hráčům protože ty zrovna máš 20 000. A doufám, že myslíš i trošku na další hráče až se BP rozhodne hráči mají více než jsme chtěli ponížíme odměny, to ti asi pak všichni poděkují.

2. Aras_61

Aras_61 Perspektivní autor

Poseidone kedze ma heitujes uz aj ty napeiek tomu že som vam vobec nic neurobil nebudu sem už psát nemá to cenu...

3. Rommell86

Rommell86 Pisálek fóra

asi to sem nepatri, ale mam pocit ze Pumu uz je tezce zavisli a mel by si dat pauzu, toto uz neni normlani

4. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

5. *-intruder-*.cz

*-intruder-*.cz Perspektivní autor

Jsem na tom stejně jako Pumu, přiznávám se . :confused:

6. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

nějake infi co je vlastně ten stopař k lokalizaci nějakeho darku?? už sem ho vyklikal ale nic jsem nenašel je toho malo a ani nevim co vlastně hledam :d

7. Poseidon

To co hledáš nevidíš musíš zkoušet to ho používat rozumně. Když najedeš k němu dost blízko ukáže se ti. A nedoporučuji asi brát 2 úkoly i když jde o to samé. Já jak jezdil v co nejbližším čísle tak se mi pak ukázalo červené vajíčko jako byla doposud náhodně na moři. Vyskočilo mi blahopřejeme dostal jsem odměnu. Ale splnil si mi jen 1, tudíž si myslím, že jsou to pro každý úkol dárek zvlášť a může ti to pak dělat nepořádek když máš oba naráz nebo kolik jich bude.
    Ale možná se pletu mám též jen FAQ info a prostě zkouším.

8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

no de hlavně o to co hledat nejbliž jsem byl 43 a nic jsem v okruhu 20 souřadnic nic nenašel nebo spiš nevim co hledat :D

toto asik nebudou zrovna oblibene ukoli vzhledem ktomu že se tyto ukoli počitaj do dokončeni akce :D už ten nemam žadneho hledače a naslepo to hledat no nevim

9. Poseidon

Já byl v dosahu 60-90 a našel jsem ho sice jen 1 ale našel. Nevím jestli vypadaj všechny stejně, ale myslím si, že jo. Já to měl jako vajíčko větší co byla dřív náhodně. Ale jak jsem psal to co hledáš nevidíš prostě jezdíš a hledáš a sbíráš. A pokud nebude opakovací úkol tak se to asi dá. Tobě nepomůžeš ani kdybys věděl co hledáš, protože dokud stále nebudeš u toho tak se ti to neukáže.

10. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

jasne musi to člověk najit ja jen že těch hledaču je strašně malo směru kam plout je hodně ale třeba za par hodin se mi to podaři :) jen si myslim že na to asik hrači budou hodně utočit na foru

zkusim to hledat sistematicky :D třeba to najdu i bez hledače :D

11. Poseidon

Názor mohou napsat pokud bude slušně a v souladu s pravidly nemám s tím problém. Já jsem psal, že by jich mělo být víc, ale jestli se rozhodnou pro změnu kdo ví.
    Bohužel již nemám hledače abych si to ověřil, ale myslím si, že je hloupost přijmout si v tomto případě stejné úkoly naráz. Pak je také otázka jestli se bude mapa měnit či nikoliv, ale to zjistíme časem.

12. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ja měl zaply oba ukoly ale mapu mi to dalo jen jednu takže si tež musim počkat do dalšiho dne ale lepši asik bude jak pišeš dělat jeden misto dvou najednou zkusim plavat souřadnici po souřadnici a třeba to najdu

13. Poseidon

Nevím můžu se plést, ale jelikož jsem měl oba a splnil se mi jen 1 tudíž je jasné, že hledám opravdu 2. A mapu mi to také dalo jen 1, ale ono třebas to bere postupně. Uvidíme co bude opakovací úkol, jelikož jeden z úkolů co jsem dostal už byl na zisk dalších 5 hledačů.

14. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

nom a dalši otazka ted mě ještě zajima ukol sem do 30 min nestihl a zrušil se a bohužel ted nejsem ani schopen bez hledaču zjistit jestli se poklad nachazi pořad na stejne mapě či na jine :D :D takže budu muset čekat do zitřka na opakovaci ukol za ktery ziskam hledače :D

15. Rommell86

Rommell86 Pisálek fóra

ukaze jen jednu mapu, i kdyz mas prijmuty dva ukoly, a je to casove omezene :-/ prvni jsme nasel, druhy uz ne, vyprsel mi limit :D takze nejdriv udelam atlantidu a pak mi zbyli jeste 4 stopari tak se pujdu podivat na ty zbyvajici poklady

16. Poseidon

Ano ukáže jen 1 mapu, ale jde o to jsou na té mapě oba? Zůstanou na stejné mapě i po přijmutí úkolu znova? Nicméně dle mě a FAQ by měl být opakovací 12h úkol na dalších 5 stopařů.Tudíž nebude to dnes, ale do konce akce by se to mělo dát zvládnout pokud nebude pro každé přijmutí jiná mapa. Pokud bude je zapotřebí si počkat na více stopařů.
    Patris012 to bohužel nevíme, máme jen FAQ a pak to co zjistíme sami, na všechny platí pirátský kodex i na nás.

EDIT: nevím jestli tam ten poklad byl i předtím jak jsem měl 2 či nikoliv. Ale přijmul jsem jeden z úkolů znova po opakovacím a měl jsem jít na jinou mapu, než kde byl původní.
    EDIT: Nicméně je zbytečné to tam házet když máš štěstí i na 5 se to dá najít. Jedno tě dá na mapu a správnou, a pak už se mít štěstí a kliknout co nejblíž i v okruhu 50 se to dá najít naslepo. Prostě jezdíš klikáš až ti vyskočí červené vajíčko. Které se ukáže v určitém dosahu. Buď ti dá odměnu a nebo mi třebas vyskočil malej kalytron toho jsem sundal a mohl jsem jít odevzdat. A opakovací dle mě je na ten předmět protože jsem splnil 2 úkoly na najití vajec a už mám 3, ale nato nemám stopaře až po půlnoci asi.

17. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

18. Poseidon

Nevím co máš na tom screanu 2 čísla, ale mapa pokud máš dostatek erbů a je volné místo na mapu tak na ní skočit jde. Ale text by měl být zelený i když není volné místo. Tudíž nemáš dostatek erbů. Klepni několikráte na nabídku útok vraždících vajec. Je to takto x akcí zpět, že teprve na několikátý klik se aktualizuje hodnota.
    upload_2025-4-17_14-57-33.png

19. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

20. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

No ty častky erbu za vstup jsou enormni :D po mě to chce přes 1000 erbu :D