Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

získal niekto dizajn ponorky zo Zeme?

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Rob.Halford A máš provedenou aktualizaci. Zkus přeinstalovat klienta dle návodu na hernim fóru. I po poslední z dnešního dne mi jede.
    Sparrowsak[TEC] Dle informace od jednoho hráče ano, nevím z jakého je sice serveru. Ale již za dobu svého hraní vím, že se nedá věřit všemu pokud to člověk nevidí, jelikož hráči jsou schopní napovídat různé věci.
    Pexeso Tak asi pravděpodobně nejsi PVE, neprováděl jsi nějakou akci co by ti změnila stav. Nejčastější je kapitánský manévr či tortuga.

3. Sparrowsak[TEC]

diki,skusím ešte zopár zostreliť, a inak ani mne nejde hra na klientovi

4. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

ať přejde BP na HTML 5 nebudou problémny , ,ty vaše updaty atd. stojí za velký hnědý , vyházel bych je , neschopný programátory
    všechno budu pořeinstalovávat ,že oni jsou lešplyx ?

5. Poseidon

Osobně také nemám, ale nečekám, že bude šance na design zas tak velká.
    No žádné větší hlášení o problému nemám ani na klientu ani na prohlížeči. Používám průběžně oboje.
    Rob.Halford nicméně mírni ty výrazy.
    Píše Vám to nějakou hlášku, máte podporovaný systém.

6. Sparrowsak[TEC]

nepísalo mi to nič,na hlavnu stranku v klientovi som sa prihlasil,ale na more ma vobec nehodilo,tak som stiahol znova cez prehliadač klienta a stahovalo dalsí update a už ide

7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Může se stát, že jsou problémy s přihlášením na straně BP, ale ty bývají plošné u většiny hráčů. Pokud je problém jen u několika tak to většinou bývá, že systém Vašeho PC/notebooku špatně stáhlo aktualizace. V tom případě je kompletní odinstalování a nové nainstalování většinou nejlepší volba.

8. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Past s tekutým ohněm tě potopí i na PVE

9. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

Ok díky,Tak to je super teda prej že PVE. :(

10. Poseidon

No nezkoušel jsem to, ale myslím si, že se past s ohněm nezapíše jako potopení od hráče. Nebo máš takovou zkušenost ...VictoryCZL...? Pexeso Ale to, že znamená, že se jedná o PvE server neznamená, že ty nemůžeš vyvolat nějakou akci, kterou si PvE režim zrušíš. Jsou mapy, které jsou PvP či různé akce, kterými ty si zrušíš ať už dobrovolně PvE mód a nebo z donucení, že danou akci provedeš. Ale je to ve výsledku čistě na tobě jestli jestli tu akci uděláš nebo ne.

11. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

VictoryCZL má asi pravdu ,když hráč zapne tu past s tekutým ohněm ,kdo v tom žlutém kolečku stojí působí to na něj i když není v režimu PVP a když je lodka slabá normálně ji to ztopí.

12. Poseidon

To určitě ho potopí ať má ochranu, nebo PvE režim. Spíš mě zajímalo nikdy jsem nesledoval jestli se to zapíše jako byl jsi potopen hráčem co to dal co by pak vysvětlilo daná potopení jako jednu z možností. Ale spíš bych čekal hlášku něco jako byl jsi potopen účinkem aktivní oblasti . Tak jsem to myslel tak jestli má zkušenost jak se to zapíše já to osobně nezkoušel.
    EDIT:
    Tak mi to nedalo a šel jsem to vyzkoušet
    2025-02-05 22:04:26 Byl jsi potopen účinkem aktivním v oblasti.
    2025-02-05 22:04:06 Odebráno: 1x Past s tekutým ohněm. Důvod: Aktivace.

jak řikám osobně bych čekal něco jako kapitánský manévr či tortuga co když si člověk nevšimne zavčas vyvolá útok na hráče, zruší to PvE a pak může být hráč potopen.

13. ...VictoryCZL...

No dle ID hraje Pexeso na GE7,jako já,a mě takhle ztopily také i když jsem měl režim PVP vypnutý,a napsalo mi to byl jsi potopen hráčem a i tu hlášku s aktivní oblastí.

Pexeso tohle ocenil(a).
  14. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

2025-02-05 09:16:11
    Byl jsi potopen hráčem ENJOY (1351/25579).
    2025-02-04 22:21:26
    Byl jsi potopen hráčem Niickii (1351/324313).
    Takhle to mám v l. deníku.

15. Poseidon

...VictoryCZL... já to zkoušel na GE7 sám na sebe, ale může to být jiné od jiného hráče.

16. ...VictoryCZL...

To je přesně co jsem měl ješte dodat.Ja měl v deníku ponor od dvou hráču,oba dva mi daly po jednom kuse past.

17. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

To je v poriadku dal pod teba past s tekutým ohnem...

18. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jedna poznámka k Aréně smrti. U nastřílených lodí se nedá poznat, jestli se jedná o spoluhráče nebo protivníka. Vím, že teď už se to nezmění, ale do příští podobné akce by to chtělo nějak upravit.

19. Poseidon

To už jsem hlásil u některé z předchozích arén. Ale předáme to znovu víc proto bohužel udělat nemůžeme.

20. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

OK, díky. Pomohlo by třeba, když je jeden tým Šaman, druhý Voodoo, tak mít takové nicky.