Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/5/25 v(e) 3:00 PM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

dílky nejsou z vajec na moři, ale z NPC v dalších fázích. Matoucí popis u dílků už je hlášený. Jsou psané ve FAQ u některých NPC.

2. Aras_61

Aras_61 Perspektivní autor

Leo ja mam cely dizajn koupil sem dilky za vejce kazdy uz ma prvni dilek tedy staci dokupit ostatní stoji to neco kolem 50 k vajec to je tak pul hodka v atlantíde :)

Naposledy upraveno: 14/4/25
  3. .gori.

.gori. Rádoby autor

aras ty si fakt , ty nehodis do prtace ? asi ne si podnikatel ale nemusis oplne ale fakt total nastvat tu lidi , my lidi makame a ale ty ne ,my tu musime cist ty tvoje nazori uz to prehanis

4. Aras_61

Gori chceš poradit neco ohledne akce rad ti poradím ak budem vediet :) a ano hraju casto na predosle akci sem udelal tolik orichalka že sem dokoncil všetky opevka na ponorce a jeste mi zustalo 200 k orichalka :)

5. .gori.

.gori. Rádoby autor

dobre ta

ano a vis proc ? protroze si na neutocnym servru ,pojd na mega servr ,to bude jiny co???

uz mi fakt lelez krkem

Naposledy upraveno moderátorem: 14/4/25
    juraj888 tohle ocenil(a).
  6. Aras_61

Tá to akcia je velmi dobra v klude si dam strielat admirala a stiham u toho urobit aj langoše a v klude popíjat akafičko ale velmi mi chyba ta skupinova mapa mal som v plane ju vyhrat nie len prvy den ale aj všetky dalsie :( vrát sa mapa vrát sa vrát chcem ta dnes zase hrat ja chcem s teba vyhrat dela aj gemini mapa je tak skvela a zadarmo to je krása už admirál potápa sa :D

7. juraj888

juraj888 Aktivní autor

aha dikes ... takze som sa ich marne snazil vystrelit :D ja to tiež kúpim nestoji to moc

8. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

.gori. bez zbytečné citace a přestaňte se tu dohadovat.

9. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Konečně akce ,kde je dostatek perel a vejce přibývají velmi rychle a děla jdou pořídit snadno. Děkuji

Niterói, juraj888 a Pexeso tohle ocenili.
  10. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Jsme rádi, že se akce líbí předáme do reportu k zhodnocení akce.

11. Иомađ†CZ

Иомađ†CZ Zelenáč fóra

Po nějaké době super akce :) Všeho je dost a snad se mapa vrátí taky díky za to :)

12. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Pumu, tvoje příspěvky nemá cenu ani číst (hlavně proto, že dá dost práce pochopit, co si vlastně chtěl napsat), natož na ně reagovat ;)

13. Aras_61

Tak je nečti proste a nereaguj a hotovka proste na mna nereaguj :D pisálku :)

Naposledy upraveno: 14/4/25
  14. Rommell86

Rommell86 Pisálek fóra

pumu, pro tebe je treba atlantida na vajicka dobra, ale ne kazdej ma takovou ponorku jako ty, ja na hladine udelam 2* vic vajec nez na atlantide, tak tady nesir bludy, nemuzes to brat jen podle sebe

15. Aras_61

Rommell86 ano to máš pravdu pro hrače ako ty co strilí jednym torpédem a aj to za 20 k lebo atlatídu nehraje je to ako píšeš já psal o tom ze npc v atlatide má 10 mega hp a dává kolem 900 vajec kdez to npc na hladine jen 250 jasne admiral dáva vice ale má hp pres 400k tak v klidu strilej na hladine hodne štestíííí :D

Naposledy upraveno: 15/4/25
  16. †R.I.P[†]

†R.I.P[†] Znalec fóra

nevíte někdo koli stojí dílky na desing?? 1-5ks

17. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Osobně jsem je nekupoval, ale proslýchá se 2 500,5 000,7 500,10 000, ... .

18. juraj888

juraj888 Aktivní autor

a posledny 15 000 ak si dobre pamätám

19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Perspektivní autor

já jsem koupil a ještě mi vejce hafo zbylo od 2 dílku 2500,5000,8000,10000,15000

20. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

*€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Aktivní autor

Poseidon napsal-Akce Útok vraždících vajec byla prodloužena o jeden den a nyní skončí 29. dubna ve 12:00 (místního času serveru).
    Využijte čas navíc!Tak že končí 30.dubna ne?