Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 13/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Zkoušel jsem 3 minihry, ne všechny. Rozdíl tam není nebo jen tak malý, že díky rozptylu střelby není poznat. Krátce řečeno: zmatek nad zmatek, jak je bohužel u BP zvykem ;)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Já si myslím, že je problém, že se minihra nechová po celou dobu akce stejně a tudíž to těžko posuzovat. Jak jsem již psal jednou střílím tolik a jednou tolik. Je sice běžně nějaký rozptyl, ale to co tam je a nejen v jedné minihře je moc. Screany si nedělám, ale určitě jsem měl za dobu akce bonus za střelný prach na minihrách.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

rozdíl v dmg na minihrách je markantní. Do golemů střílíš kolem 150t a na jiné mini hře třeba do toho chapadlovýho viru dáváš skoro milion. Každá mini hra je nastavená trochu jinak, taky NPC na té mapě mají jinou obranu a útok.

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nemyslel jsem rozdíl v dmg mezi minihrami. Myslel jsem rozdíl mezi ránou s prachem a bez prachu. Tam podle mně rozdíl není anebo se nedá poznat.

5. juraj888

juraj888 Aktivní autor

Kúpil som dizajn... v shope ho stále mám medzi vlastnenými dizajnami nie ... ale jasné že hernú menu mi stiahlo. Nepomože ani reštartovať hru. A načo sa mi tam zobrazujú mazlíkovia a dizajny ktoré už vlastním? aby ma okašlalo o hernú menu ? Historia nákupov v košiku nefunguje. Napriek tomu že veľká časť eventu bola o skupinovke systém priateľov je TOTALNE rozbitý... V čom vidíte tie pozitíva že ste zarobili zopár bleskov ktoré budu zachvíľu nanič ? Radšej by som zarobil menej a hral hru ktorá funguje... nervy mám tiež len jedny.

6. Poseidon

Geralt64 ano to jsem měl namysli, ale těžko se to určuje na 100% při tom jak lítá rozptyl munice jako takové. Byl jsem na té zelené obludě co jí léčí loďka a řekl bych prach o 10 000 víc.
    juraj888 na účet ti nikdo nevidíme. Nicméně nemám tam rozhodně design či mazlíka, kterého bych měl a pokud ano je v rámci nějakého balíčku s něčím a to je pak rozdíl.

7. juraj888

juraj888 Aktivní autor

buď si nevšímavý alebo máš zázračne funkčný účet ... ja musím shop otvoriť na 5 krát aby sa mi tam vôbec zobrazilo to čo hľadám. Ukazuje mi dizajny a mazlíkov ktoré už vlastním. Historia nákupov, tam nefunguje nič, nedá sa triediť podľa meny lebo jedinú ktorú mi tam ukazuje sú yulong mince a ak na ňu nekliknem nezobrazuje to nič. A nové dizajny konkrétne Nautický lovec drakov a Korzár s pazúrmi sa mi zakúpiť ani nedajú len ma odrbalo o mince ... Keď si niekoho pridám do zoznamu priateľov zmizne mi, musím ho prídávať stále dookola. Skáču mi tam žiadosti o priatelstvo od random hráčov ak to príjmem skočí tam vždy keď to nanovo otvorím. A ak to nepríjmem nemám možnosť tam nič upravovať ... a hľadanie no škoda slov skúšame podľa IDčky podľa mena zaškrtnute hľadať aj mimo zoznam priateľov či nie, je to jedno robí si to čo len chce, ešte že adminov tu máme spokojných lebo zarobili veľa perál

8. Poseidon

Ale já nepsal o aktualizaci, ale reagoval jsem na tvůj design. To, že je potřeba načíst obchod několikrát, to je jako, že je prodleva v lodním deníku a spousta dalšího. To v této hře je a něco bude dál a něco se třebas opraví. Historie myslím též, jako filtr v lodním deníku je hlášený, ale to už je pak na centrále co a kdy se rozhodne opravit. Na své lodi v designech nic nemám, za yulognské, ale díval jsem se na jiný účet, kde jsou u jednoho designu a fungují.
    Přátele jsem hlásil též to bylo v souvislosti, že dokonce jeden měl někoho a toho co měl tak zas neměl on jeho. Ale my to neopravujeme a pokud to centrála nechcem, neumí a nebo nato nemá čas tak s tím nikdo nic nenaděláme.
    Ani nechápu co my s tím máme společného na nás co se týče nějakého herní měny atd vůbec nezáleží. Já akci ani moc nejel. Vím, že hráči se honili za kapitánskejma truhlama, designema. Spousta hráčů kupuje děla už i z důvodu toho, že je rozloží na kameny. Je to o každém co si vybere a upřednostní.
    A rozhodně to nemá nic společného ani s tím kolik kdo a čeho získá. Oni mají nastavený nějaký plán co kdy má bejt, jde jim o zisk a pak v mezičase se snaží opravit nějaké chyby. Ale například chyba s hráči v přátelích je náhodná a bohužel takové chyby jsou problémové velmi, jelikož je otestují neprojeví se jim a je to pak problém to řešit. Nemluvě otom v této hře je spousta chyb, hlášená X let a jediné co je buď se s tím smířit a nebo doufat, že dojde k co nejdřívější opravě, víc stím stejně nenaděláš.

9. juraj888

juraj888 Aktivní autor

Prepáč netuším o čom točíš. Dizajn nebol v rámci žiadného balíku, nepísal som nič o aktualizácií. Porovnávať opozdenie v denníku a rozbitý obchod ja neviem načo sa tu rozčulujem veď to je úplne niečo iné ... a myslím historiu košíku o lodnom denníku som tiež nepísal tá čo otvoríš cez panáčika v ľavom hornom rohu obchodu. Napísať že v spoločnosti ktorá má cez 100 milionov dolárov odhadovaný ročný obrat robia programátori čo nevedia opraviť drobnosti v hre ... strašná hanba

Naposledy upraveno: 1/4/25 v(e) 10:54 PM
  10. Aras_61

Aras_61 Rádoby autor

Sú 3 hodiny ráno akcia skončila kamene s dizajnov s akcie zhodené kamene vytunené je čas hodnotit. Vela krát sa debatovalo o tej to akcii na ge7 na anglickom chate v početnej debate osobne si myslím že tá to akcia bola najlepšia aká kedy na hre bola za celých 19 rokov.Počas celej akcie bolo čo robit žiadne prevčasne ukončenie akcie žiadna nuda skvelé genialne a užasné!!! Jednoznačne sme sa s hráčmi na ge7 na EN chate zhodli že to to nebola žiadna akcia žiaden event ale bolo to nie čo čo sa dá vyjadrit dvoma slovami bolo to totiž Umelecké Dielo. Chcem tou to cestov podakovat všetkým kto na danom umeleckom diele pracoval ved získat pocas narodeninovej akcie 1,100,000 orichalka alebo 2,000,000,000 perál hromady mincí yulong a safanad neskutočné množstvo kapitánskych truhál dizajny s kamenmi lvl 33 a 34 to som nazaj ani vo sne nečakal ano mal som síce sigmu a dostaval štedré odmeny ale aj ked hráč získal len polovicu s toho čo ja musel byt spokojný. Ano viem ge7 je neutočný server a získat to to všetko je ovela lahšie ako na mega servery a podobne ale každy si vybral sám kde hrá bola to jeho volba . Na záver sa chcem podakovat celej našej podpore cz-sk za to že do noci boli ochotny pomáhat a odpovedat na fore každému kto to potreboval . za ge7 a cech CZE praje peknú hru Já-Pumu :)

11. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Pumu, ty jsi placenej agent BP? Jinak si tvůj chvalozpěv nedovedu vysvětlit. Akce nebyla špatná, ale nejlepší za 19 let? Asi hraju jinou hru než ty. Osobně jsem rád, že už skončila, protože jezdit 14 dní furt dokola stejný minihry a skupky zase není tak velká zábava. Ale vydělat se dalo, to zase jo.
    PS: ona byla nějaká akce 1. apríl? Nenašel jsem o ní nikde ani zmínku, kromě designu Šprýmař.

12. Poseidon

Ano byla a oznámení nebylo. Bohužel prostě ne na všechny výprodeje a akce dávají oznámení/FAQ.

13. Leo.

oznámení a jakékoli informace nebyly dané záměrně.

14. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Bomba, takže všechno si máme zjišťovat sami a už i to, že je akce. Asi slavnej Pirátskej kodex, co?

15. Poseidon

Nevím co se rozčiluješ, bohužel to tak BP dalo, proto poslalo i oznámení na herní fórum o něm. My to neovlivníme. Kdybychom ho dostali tak zde samozřejmě podle pokynů je. A nevím co bys chtěl zjišťovat banner dali na moře, jen prostě nedali FAQ bohužel.

16. Leo.

je to samozřejmě výjimka pro 1 apríl. Další oznamy k akcím samozřejmě budou jako normálně.

17. ERRoR

ERRoR Zelenáč fóra

Zdravím, kdy dostanu nějakou super odměnu za dokončení akce? jak tam byl ten předmět??

18. Aras_61

Aras_61 Rádoby autor

Na rozdiel od teba si vážim že možem získat obrovské množstvo veci ktoré sú inak za peniaze nie kazdý je milionar ako ty. Pradstav si že si vážim aj to že je tu forum a na nom Leo a Poseidon pripraveny vrámci možností poradit a pomost . Samozrejme tu musia riešit tak nárocnych ludí ako si ty večne nespokojny co má stále neaky problem.... Reklama na BP určite nie som som velmi spokojny s tým aká zmena sa na hre udiala uvediem ti jeden priklad ako novy hráč si kupis jeden jediny balicek a más komplet lod vcetne diel talentov opeviek a dokonca aj vojaka lvl 5 na 150 dní a 50 lamp lvl 6 za nasich cias na ge3 si ani neviem predstavit kolko by si musel dat do hry penazí aby si bol za par minut full... takže žiadna reklama ale oprávnená chvála...

Naposledy upraveno: 2/4/25 v(e) 3:28 PM
  19. Poseidon

ERRoR předměty jsi měl dostat hned potom co jsi splnil všechny body v dokončení akce, tak jako každou akci, takže jsi je pravděpodobně nesplnil.
    A pokud máš namysli ten řetězec či jak se to jmenovalo jako takový tak to musíš počkat. Odhaduji, že to bude souviset s novým Streak system.

20. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jak jsi přišel na to, že se rozčiluju? Mně už BP nemůže rozčílit dávno :)

Canabis-cz tohle ocenil(a).