Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 13/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Kdo chce jako odměnu trest a je nepoučitelný má ho mít. Již jsme to tu psali několikráte, je zaveden pirátský kodex viz ZDE. Všichni máme faq a musíme hledat my jako vy, ale jak jsem napsal je to v úkolu jako svitek číslo 1. Tudíž sleduj akční úkoly nad vodou pod vodou atd. Je to stejné jako spousta akčních a neakčních úkolů máš něco získat například předmět za opakovací úkol, ale také se tam nepíše jakej úkol ti ho dá. Taktéž jako lokiho praví rodiče. Též tam nebylo co ti je dá.

2. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

1. Já bych dělal to, že bych dělal další úkoly a předpokládal, že to z některýho dostanu.
    2. Podle pravidel není to, že napíšeš 2 příspěvky za sebou. Pokud napíšeš jeden a chceš psát něco dalšího a ještě nikdo po tvém příspěvku nepsal, tak nemůžeš udělat nový příspěvek, ale musíš "Upravit" ten první a do něj to dopsat.

3. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Ve třetí fázi měl být kapitán dortovous,nemám ponětí kde se to plaví,neví někdo ?Diky :)

4. Poseidon

Stačí se podívat do akce je to admirál co vyskočí po potopení 15 dortů.
    Screenshot_5.png
    1 919 191 919 HP

5. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Proč ten Kalytron nic nedává ,ještě jsem ho nikdy tady neviděl 8/1

6. Poseidon

Jak jsme tu již psali je to jen NPC pro splnění akční kvízů, asi by pár perel nebo něčeho nikoho nevytrhlo, očekávám, že tam chtěli dát velkého, ale to by měli problém malé lodě a velkého také většina neustřílí a nemá tudíž odměnu. A jestli se nepletu npc co ti vyskočí na souřadnicích ti taky nic nedá až odevzdání úkolu.

7. ...VictoryCZL...

tak to jsem na vodě ještě neviděl.střílím jen dorty,hm takže na design mohu zapomenout,dík

8. Poseidon

Viděl jsem to 2x dokonce to prý spatřili i pod vodou, ale nijak se zatím nehoním. Jedině zkusit projíždět mapu a dívat se. Je vidět na minimapě a pak už jen mít štěstí což já neměl ani na jednom z admirálů.

9. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

Hm darček je len po hračsky lvl50? lebo patrím do poslednej skupine, darček na 49 a nedá sa zobrať

10. Poseidon

Na rozsah dárků už byla dneska položená otázka. Bohužel zatím žádné info kromě FAQ, které podle mě nesedí protože to vypadá na dárek pro oblast na 51/1+ ale i 55/1+. Dnes jsem náhodou narazil na dárek na mapě 60 a šel v pohodě sebrat. Zkoušel bych to odhadem podle levelu snad třebas zítra někdo odpoví.

11. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

taky si myslím,že tých dárčekov bude viac, kedže vyskakoval na 41/2,49, 50/3 aj 59 ;)

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

došlo k úpravě/opravě lovce dárků pro mapy 51 - 60. Změna je ve FAQ označená fialově

13. Gold_ship

Gold_ship Zelenáč fóra

Pečeť slávy, který odemkne exkluzivní balíčky a speciální trh. ??? Kde najdu tento trh??

14. Leo.

tahle akce je plná záhad. Trh bude

15. ...VictoryCZL...

Za dva dny jsem viděl kpt.Dortovouse jednou.To jako fakt bude takhle jo?Tak ten design dejte do normalniho dortu nebo trhu,protože ho mit nikdo nebude.

16. Poseidon

Není jich zas tak málo. Stačí se podívat a sledovat jak často skáče, pokud někdo střílí obyčejné dorty. Což je samozřejmě otázka server od serveru. Střílel jsem ho asi 3x ale design nic a to jsem ho potkal jindy, ale kašlal jsem na něj. Upřímně ani z jednoho admirála se mi nepodařil :D Nebude letos bude další rok ke koupi nebo jako odměna jako je to u většiny designů. Které letos padají, protože Karmín mi také nepadl.

17. Leo.

trh k lovci dárků už je k dispozici

18. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jako pako se 4 hodiny honím za dárkem, abych byl do 50. místa, získal Pečeť slávy a měl tak odemčenej speciální trh. A teď tohle. BP si z nás zase udělal srandu. Speciální trh, kde si můžu koupit 1500 kobaltovýho prachu, 1000 dračích ohňů 2 (pokud mám dračí oheň 1), 1000 potažených plátů, 250 krví inya a 100 lehkovážností. Tak to opravdu stálo za to. Díky ;)

19. Leo.

nezapomeň, že jsou to většinou relativně nový předměty, který většinou bývají jen v platebce.

20. ..88..

..88.. Zelenáč fóra

Docela by mě zajímalo jak někdo může udělat tak rychle portál mysli když používám vše co se dá a má skoro o polovinu menší čas