Akce 2025/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 13/3/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Rommell86

Rommell86 Zelenáč fóra

vsechny minihry jsou uplne v pohode :)

2. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Canabis-cz Všechny jdou udělat solo pokud víš jak a máš silnější lod

3. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

tak asi nevím jak

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Řekl bych malá trpělivost a moc klikáš.

5. ♂Bloodfire♂

♂Bloodfire♂ Zelenáč fóra

Mohu se zeptat jak mám otevřít truhlu akce v atlantidě ? Nikde jsem nenašel k zakoupení akční klíč pro atlantidu.

6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

A co třeba Velký atlantský klíč?
    Jdi na moři do nákupního košíku, dej si tam "Položky" a do hledání napiš "klíč". Mimo jiné ti tam vyskočí i tento.

7. Aras_61

Aras_61 Rádoby autor

Gantrila udelám sám bez opravy stači si zvatšit zom ale uz to tu psal tuším poseidon a obchazewt kolecka jezdit medzi nima :) MOhli by sme do trhu akce poprosit zimne svetlo dakujem :)

Naposledy upraveno: 20/3/25
  8. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

tých 1000NPC do dokončenie akcie je docela dosť nato, že treba robiť aj iné veci...

9. Poseidon

Nemyslím si, akce není zas tak krátká a jsou nejspíše hráči co mají celé dokončení akce. Je to samozřejmě o tom, kdo se rozhodne co dělat, ale myslím si, že spousta hráčů to má dávno odstřílené a už to tolik nestřílí je to tak úkol a pak hlavně ty, kde se dají dostat kapitánské truhly. Obával jsem se bodů akce a to je také docela dosti v pohodě nato, že akce je až do 1.4. tak by se to dalo udělat několikrát vše.

10. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Nemám zim,světla.Šlo by dát do trhu,truhel nebo glicu?Svíčky tam jsou,v glicech,dokonce i designy ale světla ne.

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

byly nedávno během akce, tentokrát se přidávat nejspíš nebudou

12. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

Tak ne do akce,pokud to nepujde , ale do normál truhel třeba.Tam jsou bejkárny typu vědomosi špeha střep.deště a spol.

13. Poseidon

To už je na BP, Leo předala informaci o zájmu hráčů a jak již psala na aktuální přidání do eventu to nevypadá a ani asi jinam, jelikož právě bylo zmíněno, že to není tak dlouho co bylo ve hře.

14. Havran

Havran Zelenáč fóra

Od kdy pluje na 6/1 Královská hříva

15. Poseidon

Pokud vím, tak nepluje. A pokud máš namysli ubrání HP v otázkách, to už bylo hlášené od prvních otázek, že nemohou hráči plnit úkoly.

16. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

pláva, aj dole niekde hawkie pláva ;)

17. Poseidon

Takže konečně jsme dostali reakci, že by tam NPC měla být opravdu kvůli kvízu. Taktéž jako kalytron.

18. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

• Spam
    nevíte někdo mám ůkol shromáždi nerozluštitelný svitek 2 alůe u ůkolu není co se má dělat , jako co sbírat střílet nebo tak takže nechápu kde to mám vzít, odměna tohoto ůkolu je i lokiho rodiče

jak mám plnit ůkol když v něm není napsáno co dělat? :)

Naposledy upraveno moderátorem: 24/3/25
  19. Poseidon

Takže zaprvé dle pravidel, myslím si, že jsi nato byl mnohokrát upozorněn. Za druhé co se týče svitku je to odměna za úkol, tak jako svitek 1. A za třetí, co se týče nezobrazujících textů v okně přehledu úkolů pro některé úkoly to už je hlášené během teď nevím 2 nebo dokonce 1 fáze, nicméně stačí se vždy podívat do okna úkolů tam text bývá standardně.

20. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

• Spam
    no a právě proto to tu píšu NIC TAM není ,a dál nevím na co sem byl upozorněn,co porušuju když se tu na toto ptám?

jako odměna zea ůkol chápu ale jak jsem jednou už psal v ůkolech je vždy co se má dělat abych ůkol dokončil to zde není proto se ptám ale jak vidím tady je vám to vždy za těžko,místo slušné odpovědi tu vyhrožuješ,co nebylo podle pravidel v tom dotazu?

https://prnt.sc/-Nolm7EenNGR tak schválně co bys podle tebe dělal? nic jiného než toto tam není

Naposledy upraveno moderátorem: 24/3/25