Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Musím se přiznat, že jsem na akci změnil názor. Ze začátku jsem s ní byl velmi nespokojen, ale postupně mně to přešlo. Takže za mně akce nebyla špatná, jen oproti vánočním akcím z minulých let, bylo potřeba se snažit o něco déle. V minulých letech jsme měli 5 dílků poměrně brzo a každý čekal jen na 20. okénko z kalendáře, aby dostal ten poslední. A akce vlastně skončila. Teď bylo co dělat i po 20.12.
    Jediné, co se podle mně nepovedlo, je dungeon. Strašná ztráta času. Než vytuníte loď, než máte štěstí a dostanete kotlík, než máte ještě větší štěstí a dostanete z kotlíku dílek. Zkoušel jsem jet dungeon i po zisku dílku (chtěl jsem nějakej design) - z 5ti dungeonů jen jednou kotlík, design samozřejmě nic. A to vás přestane bavit. Chtělo by to dungeon nějak upravit. Napadá mě třeba, že od určité úrovně (např. podle získaných dárků) by nebylo třeba jezdit bosse 1 a 2, které už pak bez problémů zvládne každý a zbytečně to zdržuje. Nebo by si mi líbila možnost dungeon přerušit a pokračovat později z místa, kde jsem hru přerušil - několikrát se mi stalo, že mě něco nebo někdo vyrušil a musel jsem z dungeonu odejít a později začít od znova začátku.

Niterói tohle ocenil(a).
  2. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

Dungeon som nehral, takže dizajny z toho nič, takže som naháňal vládce na lízatka, a tak kúpil dizajn,,,čo sa týka akcie, celkom nuda za mňa, stále dokola to isté, ale odmeny ako vždy z každej akcie primerané

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

designy na dungeonu jsou z glitzů, truhel a ker na vlnách 11 - 15

4. Geralt64

Ale to jsem ve FAQ nikde neobjevil. Nebo to tam je?

5. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Dungeon je za mě spíš nesmysl.Vylepšení společníka zustane,lodi ne.Proč?Hral jsem ho jen kuli receptum na zorax st.1 ktery jinak nejde sehnat a dál ho hrat nebudu,raději žebříčky dělat,než furt dokola vylepšovat lod.

6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Geralt64 není, jednak kdyby se tam psalo všechno tak má FAQ 15 stran a nikdo by ho tuplem nečetl a jednak na něco si taky máte přijít sami. V čem by byla zábava, kdyby jste měli všechno vypsaný?

7. fakír-črc

fakír-črc Pisálek fóra

leo že bp nic neumí už víme dlouhá lete :D každý hráč nato přišel taky sám

8. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Doupě sněhuláka nejde?

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

10. Geralt64

No ale zrovna tohle je dost důležitá informace. Sbíral jsem v dungeonu glitzy, truhly, i pár vraků jsem sundal. Ale někdy na začátku, odměny za nic nestály, tak už jsem se s nimi dál nezdržoval. Už tak člověku pije krev, když tam stráví víc než hodinu a ještě sbírat glitzy, truhly nebo dokonce harpunovat. Tato informace dost mění situaci ;)

11. Poseidon

Pro každého je podstatné něco jiného. Ale je to tu psala Leo, ale i já několikrát prostě je pirátský kodex a každý si nato musíme přijít sami. Tak jako my tyto informace nemáme a pokud se nám nepoštěstí, tak je nevíme.
    Nevím jak ty první dva designy, ale vím určitě, že co se týče Sněhového přízraku ten je z harpunování. Ale tolik her jsem projel, než se mi poštěstilo. Sice v dobu jeho hraní ti stojí čas to určitě, ale i tak hodnotím mapu jako super, když si člověk vezme, že perly může vyměnit za tolik amuletů, léčivých děl 3 stupně, měšců i orichalkum tu bývá tak až na ten čas si myslím, že to není špatné.

12. Geralt64

Dostal jsem Zimního fantoma - z truhly.
    Zrovna léčivý děla 3 bych asi nezmiňoval, za mně úplně k ničemu. Za posledních tak 6-8 let jsem regeneroval jednou jedinkrát u kalytrona, když byla ještě potřeba poslední rána. Co to změnili na dmg, tak jsem dal rege děla zase k ledu. Rege munice mám 72M a kotlík mi neustále dává další a další. K ničemu. Když si na moři nahodíš rege děla, tak se nemůžeš bránit a během chvilky si dole. Ale on naštěstí není důvod na moři rege děla nasazovat.
    Můj názor na celý slavný Pirátský kodex je ten, že sami tvůrci hry většinou neví, co se jim rodí pod rukama, co z čeho padá atd. Aby se vyhnuli neustálým dotazům hráčů a nemuseli sami zjišťovat, jak co funguje, tak dali dohromady Pirátský kodex a přehodili zjišťování na hráče. Jiný význam v tom nevidím. ;)

Naposledy upraveno: 30/12/24 v(e) 7:01 PM
    Sparrowsak[TEC] tohle ocenil(a).
  13. Poseidon

Vím, že to tu již někdo psal, že z jeho pohledu jsou k prdu. Ale od jejich zavedení jsem ať už během warů pro opravy ostrovů atd atd viděl hráče děla dosti používat. Tudíž je to hráč od hráče.
    Nicméně takže Mrazivá fantasma bude za glitz což je dobré v celku vědět pokud někomu chybí konkrétní ví co má hlavně dělat. Nemyslím si oni určitě vědí co by zaco mělo být už z důvodu kontroly. To, že ne vše funguje jak je plán to se bohužel stává. Prostě se rozhodli začít dělat omezení na informacích, ale i na odměnách což ne každý ocení, ale je to jejich rozhodnutí a pravomoc.

14. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Než se zraním otvírákem, než se zpiju bavorákem, za střízliva píšu zprávy: Hodně štěstí, lásky, zdraví. Vše nejlepší do nového roku.

15. Poseidon

Tobě taktéž a samozřejmě i ostatním.