Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Vážně nesleduji žebříčky a ani nemám informaci, který je denní a který pro nějakou odblast. Ale myslím si, že denní tento žebříček nebyl. Předal jsem dotaz dál snad zítra někdo odpovídá. Ale dle všeho vypadá že prostě zítra končí had a začne další část. I čas u žebříčku oproti sněhulákovi a dalším čas odpovídá. A nejsou tam ani předešlé dny.

2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

20:12:19
    Získal jsi 1 x Grimoár co to je?

3. Poseidon

Akční předmět (úikolový) předmět, který měl být až od 5 fáze viz FAQ.

4. Pod stromečkem dárků dosti, kapra, co má málo kostí, na Silvestra láhev moku, hodně štěstí v Novém roku.

Niterói tohle ocenil(a).
  5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Vám všem taky krásné a spokojené vánoční svátky

Niterói tohle ocenil(a).
  6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Neví prosím někdo, z čeho se dá získat Oko bouře do úkolu? Už jsem zkoušel všechno možný a pořád nic.

7. Poseidon

Stačí se podívat do FAQ. Bohužel je to jen šance a za mě bude asi hodně malá tak jako dílek.

8. CZ.NIGHTWISH.CZ

CZ.NIGHTWISH.CZ Zelenáč fóra

myslim ze sance spis nulova

9. Poseidon

Šance tam je určitě. Protože už jsou hráči co nějakou mají tak jako dílek. Ale jak velká je opravdu netuším. Už jsem to psal dále tak jako dílek. Ale z důvodu probíhajících svátků jestli někdo bude se tím zabývat v pátek netuším.

10. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Jo aha, v BP zjistili, že po tom, co hráči dostanou dílek, tak už moc lidí hada nestřílí, tak dali do úkolu oko bouře, aby hráči víc stříleli aspoň vládce. No dílek z vládce naštěstí mám, úkol k ničemu nepotřebuju, takže děkuju, střílet ho milionkrát nebudu abych dostal 5x oko bouře.

11. aver

aver Rádoby autor

dilek nemam, oko nula, letosni vanocni akce je za x let, co tule hru hraju, absolutne nejvetsi propadak...

Pexeso tohle ocenil(a).
  12. Poseidon

Já si myslím, že lidi střílí hada tak jako předvoj dost už kvůli zisku lízátek. Taktéž jako často ještě stále vyskakuje zisk designu na dungeonu i přesto, že si myslím, že je jeden harpunovací. Tohle je o hráči pro co se rozhodne.

13. aliens-cze

aliens-cze Pisálek fóra

musim dodat že ledový dungeon je zbytečně těžký, sotva jsem dal 2 ukol na 50 blbosti tak třetí je na 200 :) nehodlám tady jako pruměrná lodička trávit 18 h denně

14. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

je niejaká chyba s kódom EYEOFTHESTORM ??? použil som 2x a viac mi nejde ;) takže zas fraška

15. Poseidon

aliens-cze Co se týče dungeonu další úkoly jsou x násobně větší počty je tam 500 vzpomínek, pak dalších 150. Ale není potřeba 18h, jde o tom jak to hraješ také.

Sparrowsak[TEC] Asi děláš něco špatně:

upload_2024-12-27_12-8-30.png

16. seatr02

seatr02 Zelenáč fóra

zdravím. v bezpečnom prístave je zadávatel uloh Malý Tim. je tam uloha zbieraj Farebný cukrík. ale neviem kde ho mám zbierat. prosím o radu keď že nefiguruje medzi ostatnými zadávatelmi.

17. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

proste nejde to, 1 oko som mal zo včera, 2 som dal z kodu, a teraz mam 1 z admirála:
    2024-12-27 12:15:03
    Získal si 1 x Oko búrky.
    takže potrebujem ešte jeden z admirála

2024-12-27 12:20:11
    Získal si 1 x Oko búrky.
    tak som dostal z ďalšieho admirála, takže ich mám už 5, ale ako vravím, z kódu som dostal len 2x a pak mi to píše že tranzakcia zamknutá

Naposledy upraveno moderátorem: 27/12/24
  18. Poseidon

Prosím dle pravidel. Nicméně s takovou hláškou jsem se nesetkal zatím, jen mě napadá že je zajisté limit předmětu a ty ses na něho mohl dostat.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Mně to fungovalo. Dalo mi to všech 5.

20. Poseidon

seatr02 Malý Tim nebo též Drobek Tim je akční zadavatel. Barevné cukrovinky najdeš v FAQ jestli se nepletu je to šance ze 2 admirálů. A pro akci je zde spešl vlákno, kde by ses také o tomto předmětu dočetl.
    Co se týče poukázky, mně také, ale vypadá, že je tam asi možná situace zde uvedená, ale zatím nevíme důvod.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.