Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Kolibrík_SK

Kolibrík_SK Rádoby autor

Ahoj strašné nerozčulujte sa nemusíte vyhrat rebríček lebo to by ste na mape museli trávit 12 h dene a to asi nechcete :) Mapa je hratelna ale nudná prejst sa to to dá ale je potreba všetko vylepšovat . 10 boss dáva 15 spomínek dale sem nehral splnil som ulohu na odomknutie trhu a dalej to neriesim :) Ak chce niek to poradit nie je problem stací napisat na DC puma3740 pekný den a nezabudnite no stres :)

2. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Nějak nemůžu objevit, za co je v této fázi dílek.

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

v dungeonu, když porazíš třetího bosse je šance, že se objeví kotlík, který když potopíš dostaneš dílek

4. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Rok od roku horší. Dát do úkolu blbý cukrovinky , které když nemáš štěstí nezískáš a další úkoly neuděláš , tak je to o ničem, mám zahradnictví na krvavé růže ,ale sladký jde na tloušťku tak mě hra asi šetří.

UnKnoW tohle ocenil(a).
  5. Geralt64

Za třetího bosse a ještě šance? To si dělaj srandu? Lízátka se taky nedaj získat. Na první dílek taky už není šance. Tak to nás asi většina může celou akci zabalit, když není šance na design. Bývala to nejlepší akce roku, bohužel bývala.

6. Leo.

ne ze třetího bosse, ale jakmile porazíš třetího bosse je šance, že se objeví tenhle kotlík. Když ho potopíš dostaneš dílek.

image.png

7. Tulipan58

Tulipan58 Pisálek fóra

ja to dostal hned z prvniho :D udelejte si boba do maxima a hodinu si hrajte dá se to :)

8. Geralt64

OK, jen otázka: kolik si s tím strávil času, než si ho měl na max? Zatím ho mám na 4 a je to k zbláznění furt jezdit dokola a sbírat stále pár dárků. Bohužel jsem dal na začátku něco i na další dva společníky a díky neschopnosti BP už to na nich musím nechat.

9. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

Geralt staci vytunit jen lod vse na 3 ky a udelas to az po 5 bossa potom vsetko investujes do spolocnika a po par hrach uz das 10 bossa potom to ide same 5 k balickov po 10 bossa cca da sa to urobit za 35 minut vcetne zabitia 10 bossa akk makej :)

10. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Nevíte z čeho padají designy na moři?

11. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nevím o ničem. Pokud myslíš výpis na moři například Sněhový přízrak viz FAQ je to dungeon.

12. ...VictoryCZL...

Ano to myslím,děkuji pěkně.

13. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

2024-12-17 09:06:58
    Získal jsi 1 x Sváteční duch. Důvod: NPC

kde ho najdu v dizajnech ve sklade ho nnikde nemam kde ho teda najdu

14. Leo.

to není design, ale buff z dungeonu

15. Geralt64

Musím BP zase jednou pochválit. Vylepšení jdou už zase prodat a za mně vynikající je to, že vylepšení lodičky nezmizí po každém odhlášení z dungeonu. Jen dotaz: je to na 24 hodin. Je to bráno jako kalendářní den nebo 24 hodin od vylepšení?

16. Poseidon

To nevím, ale očekával bych 24 hod od nakoupení, už z důvodu, že jsem je včera koupil a dneska je stále mám. Zkusím se zeptat.

17. ...VictoryCZL...

musí to být od 24 hod od zakoupení,mám ho ze včera ještě,prodat ale nejde,asi si myslel vylepšení společníka vid?

18. Geralt64

Jj, prodej jsem myslel společníka.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  19. Poseidon

Tak teď Vás nechápu co se řeší čas, prodej talentů u společníka jde opět po včerejších restartu večerním. Ale společník od počátku neměl žádné časové omezení tam talent zůstával napořád pokud se neprodal.

20. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

kdyby mi někdo z mého okolí dal nějakou cukrovinku ,tak bych mu dal do huby