Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ano je to hlášené. Pravděpodobně došlo k celkové deaktivaci není ani trh. Ale oficiální vyjádření zatím nemáme jinak by tu bylo.

2. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

toto už nie je normalne to by nebol den kedy sa niečo ne*osralo...to sa už neda hrať tato hra nič nefunguje ani košik nakupkny nejde tvl....hlavna vec ze platobka funguje ako hodiny...

3. Poseidon

Košík funguje nepleť dohromady 2 věci. Jestliže není dungeon nemůže být jeho trh, který je k němu spjatý.Ale akční trh a běžný trh normálně funguje. Dungeon spolu s trhem je část akce jen.

4. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

košik nefunguje mne a dalšim 5 hračom čo mam overene..

5. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Udělal sem tam ten prví úkol u skrblíka. mořil se se s tim půl hodiny. nejde tam oprava, ty postavy tam maji dmg jako prase, divný to je celý. nemám slabou lod střílím sněhem 800k + , 120% obrana a ještě ty vylepšení za dárky . Hnus velebnosti.

6. Poseidon

Tak pak jedině napsat na podporu, tam ti vidí na účet a mohou případně předat dál. Koukal jsem na několika lodích ať už PvP ale i PvE server a košík funguje a i jde nakoupit.
    Canabis-cz ta mapa je obdobou toho co bylo na Helloweanu, kdy byl na ní dobrý ohlas tak jí použili znovu. Na té mapě defakto nezáleží jakou máš loď. Myslím si, že v tomto faq se to nepíše protože nedávaj vše do oznámení viz pirátský kodex, ale při poslední akci to tam bylo dávají lodě defakto na stejnou a nebo hodně podobnou úroveň. To znamená máš 1 dělo určitý čas nabíjení nemůžeš používat různé herní předměty a podobně. Ale jde to udělat jen to chce čas. Jsou už hráči co dělali i 3 bose ze 3.

7. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Právě. Chce to čas.

8. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ve FAQ k akci máte video návod jak porazit třetího bosse.

9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Zkouknul jsem to a neříkal bych tomu návod, ale video, jak ho někdo porazil. Spíš bych chtěl vidět nastavení lodě a společníka. Nicméně rozhodně nepatřím k těm, kdo by se připojil k dobrému ohlasu na tuto ani předchozí podobnou mapu. Sundat prvního bosse mi trvalo 35 min a na další vlně mně sundalo hned druhé npc. Rozhodně na této mapě nehodlám trávit celý den.
    A rozhodně nestojím o to, abych po létech vylepšování lodě musel jezdit mapu, na které mi veškerá získaná vylepšení seberou. Není to tak dlouho, kdy jste tu jménem BP psali něco v tom smyslu, že přece začínající hráči nemůžou chtít být na stejné úrovni jako někdo, kdo hraje dlouho a léta si lodičku vylepšuje. Za mně tomu tato mapa trochu odporuje.

juraj888 a aver tohle ocenili.
  10. Kapucín-ČR

Kapucín-ČR Stálice fóra

Souhlas,vymyslet takovou cipovinu,to chce hoodně invence:eek:

aver tohle ocenil(a).
  11. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

ve FAQ k akci máte video návod jak porazit třetího bosse......viděl jsem,zajímá mě co to má za hodnost za lodí?Jinak ja tu mapu taky nejezdím,je to nuda,a jsem hned dole :)

12. Leo.

jestli myslíš to fialové vpravo tak to není hodnost aspoň ne v hráčském smyslu.

13. ...VictoryCZL...

No myslím.Tak co to je?Takovou lod potkávám taky jednu.

14. Leo.

je to určené pro členy týmů, víc ti neřeknu

15. ...VictoryCZL...

Takže sem dáte video jak na admirála a použijete k tomu adminskou/vývojářskou lod,jestli to chápu dobře.OK děkuji za odpověd,stačilo napsat admin.učet-nelze to sehnat.

16. Leo.

není to admin účet, je to odehráno s hráčským účtem

17. Geralt64

Je hezké, že je na foru jakýsi "návod", jak porazit třetího bosse. Nevím jak ostatní, já bych spíš potřeboval návod, jak se vůbec dostat ke druhému bossovi. Po poražení prvního bosse mně na další vlně sundá hned první nebo druhé npc.
    Dotaz: jak se určují nebo co znamenají časy v žebříčku Zamrzlá propast Rychlost? První má čas 47 min, pak je šest hráčů, kteří mají časy přes 50 min a najednou sedmý hráč čas 00:37. To BP neumí zapsat čas přes hodinu, tedy 01:00:37? Nebo jak to je?

18. ...VictoryCZL...

:)To bud v klidu,mám to stejně a tak jsem do toho hodil vidle a nechodím tam.Je to tragicky nastavené a nervy mám jen jedny.

*štěpánek* tohle ocenil(a).
  19. Leo.

Geralt64 jet kam se dostaneš, vylepšit, dostat se dál, vylepšit dostat se ještě dál až na konec.
    Časy jsou správně, jen se u těch horních nezobrazuje ta hodina před minutama, je to hlášené a snad v pondělí to bude opravené.

20. Geralt64

Je to nastavený tak, že bys musel hrát jen dungeon a vůbec nechodit na moře a do Atlantidy. Strašně pomalej postup. Nestojí za to, trávit tam celé dny.

*štěpánek* tohle ocenil(a).