Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. fakír-črc

fakír-črc Pisálek fóra

ano a nakoupit balíčky aby bylo víc těchto super akcí :D aby jse měli lidi jako ty EDIT vypovídat

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Nevím sice kdo koho nutí nakupovat, nicméně dle pravidel.

3. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

nevím proč píšeš o tom že si neumím nastvit lod tak za 15 let hraní už asi umím ne? :) ale je to o bugách a prachách a ikdyž nebudeš "veřejně" souhlasit je to tak jinak ta hra nefunguje pro neplatiče atd..proto hraju už jen z nostalgie

4. Poseidon

Věř, že funguje pro neplatiče znám spoustu hráčů. kteří koupí max 1x za rok bedýnky a premium a jinak nic a někteří ani to ne. Ale prostě musíš počítat s tím, že nebude v žebříčku a nebude střílet tak jako hráči co do hry investují nemalé peníze. Ale je to na každém. Ale nemůžeš čekat, že se vyrovnáš té většině hráčů, která koupí každý druhý balíček.

5. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

tak když si vemu že dřív se toto dělalo s kladivama na full a ted není šance :) tak je něco špatně

a to sem měl třžeba 450 děl a ted 650 o 200 děl víc :) takže mě rohlíkem neopiješ nováčky možná ale to všecko jsou reál věci a někde to mizí:)

Naposledy upraveno moderátorem: 7/12/24
  6. Poseidon

Jestli myslíš kladivo osudu tak to je dělo dávno překonané ať už z hlediska poškození, tak i času nabíjení atd to už dneska snad pomalu ani nikdo nepoužívá si myslím. Hlavně tak jako se mění nastavení lodí tak se mění i nastavení npc.
    No já myslím, že když už tvrdíš jak jsi znalej měl by jsi znát i ta pravidla. A 650 děl je také málo, jde mít cca 979 děl a také jde o to jaká děla.
    A tak jako se mění kvalita lodí, mění se i kvalita nastavení NPC a podobně.

*štěpánek*, Pexeso a cz¤REBELS¤cz tohle ocenili.
  7. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Bufonek1481 tak to trochu rozčísnem, dmg a obrana není jen o dělech. Jak píše Poseidon jednak 650 děl není nejvíc co můžeš mít. Je to dost ale ne max. Hráči co mají 800 děl budou střílet jinak než ty s 650. Taky záleží na kombinaci rozšíření a dalších věcí. A co se týká NPC většina mi dává za 0 a některá 30 000 (akční nyní) a to je ovlivněné nejen tím jak dobrou nebo špatnou mám obranu, ale taky tím jak vysokou nebo nízkou mají šanci na zásah a dmg daná NPC. Třeba běžná NPC do 20 lv nemají žádný extra bonus, takže ti stačí mít dostatečnou šanci na vyhnutí a prevenci a budeš dostávat za 0, ale nad 21 už se s každým úsekem jejich šance na zásah zvyšuje takže ty musíš mít o to vyšší obranu aby jsi to vyrovnal. Je to stejný princip jako u hráčů. O co vyšší mají oni šanci na zásah nad 100% o to vyšší ty musíš mít obranu aby jsi snížil jejich útok.

cz¤REBELS¤cz, *štěpánek* a Pexeso tohle ocenili.
  8. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Akce zatím není špatná,za perníky už mám vše pro mě důležité nakoupené. S lízátkama je to horší skoro se nedají nikde sehnat ,tak možná později během akce. tip" V atlantidě z akčního npc Mrzlík padá často kolem 150 perníků na orichalkum zas dobrá Tajuplná ponorka.

9. Nyaer.*SK*.

Nyaer.*SK*. Zelenáč fóra

dajú sa ziskať oba predmety naraz

10. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Čím více získáváte lehce vše k zdokonalení lodi , tím více kecáte když najednou nemáte to co potřebujete hned , pamětníci hmátněte do své mysli , co a jak jsme získali před 10-15 lety , za jakou cenu se dělaly PZ ,dnes k tomu nepotřebujete ani cech , co stála jedna paluba a vydražit ji na to jste museli jezdit celý týden aby jste vydělali tolik zlata . Jen jsem si chtěl rýpnout dnes do všech hamounů

11. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Opravdu si někdo v BP myslí, že budeme střílet nový duchy, když dávaj 1 perník?
    A to, že jsou všichni nový duchové vidět na minimapě, je schválně nebo chybička?

12. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Kdyby dával alespon lízátko,ale fakt dávají 1 ks perníku ,jak není to zrovna motivační.

13. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

odmena v kode darčekove boxi a nikde to neviem najst naco to je?????

14. Poseidon

Odměna je hlášená, taktéž npc na minimapě, ale zdali je to pro BP chyba to nevíme.

15. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

No jestli to není chyba, tak je to s prominutím pěkná blbost ;)

16. Poseidon

Co se týče dárkových boxů očekávám, že budou vidět až od Dungeona když se to týká jeho a černého trhu viz FAQ.

17. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

aha...dakujem...a nemal by t nahodou od 18 dungeon? :D

18. Poseidon

Jaké informace jsme dostali takové jsme dali. Je v patch synchronizace se kterou má přijít. Pravděpodobně tam je ještě nějaký problém, že jí nedali.

19. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

boxy mate tam kde perly zlato atd v prehledu

20. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

hoj po restartu ona ta dumgeo mapa nejede ? pise mi to tento predmet bla bla nejde pouzit prelog jsem udela a nejde mi