Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 6/5/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Já volno nepotřebuju :D Ale dobře takže pro příště informace k čemu jsou klobouky nemáme.
     
  2. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Ok vidíš že to jde odpovědět i s úsměvem. Nevím jestli jsi měl špatný den nebo něco ale bylo to dost za hranou.

    Další zajímavá věc je ten nebeský drak .. Při minulé akce... Sbírejte je budou se hodit.. zatím co jsem se ptal lidí tak se na nic nehodil...
     
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Neznám víc než je v FAQ a nebo čeho si nevšimnu. Někteří tvrdí, že již byl také jako podmínka úkolu leda sledovat podmínky v úkolech.
     
  4. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Patch day 2024: Následující synchronizace je za účelem přípravy na akci Síla lásky.

    Příprava na akci, která má začínat za 6 dní? Slušnej předstih ;)
     
  5. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    lepší než až po začátku :D
     
    pipoch.01 tohle ocenil(a).
  6. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Proč je ve vrakách krakení munice ?
     
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

  8. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Částečně spraveno.. Světelka už tam je ale i krakenka tam zůstala.
     
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Upřímně opravovat to v podstatě den před koncem akce mi přijde zbytečné. Kdyby nedošlo k chybě s budoucí akcí ani nikoho nenapadne, že je tam nějaká chyba ve vracích. To bych mohl pak hlásit, že je tam například i šrapnelka, která nemá co s další akcí společného. Nejsou uvedené všechny odměny které v truhlách jsou. Potom není možné brát, ale vše jako chybu. Ba naopak si myslím, že by hráči měli být rádi, že si mohou získat munici pro další akci ne.
     
  10. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Jasný protože pravidla neříkají nic o zneužívání chyb... Poseidone jako vážně jestli máš nějaké problémy začni je řešit.
     
  11. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    bez napadání a urážení, už toho začínám mít dost!!!!
    To, že se Vám nějaká naše odpověď nelíbí neznamená, že máme problémy. Poseidon odpověděl naprosto korektně k situaci. Urážení moderátorů je nepřípustné a jak jsem do teď byla benevolentní začnu to tvrdě trestat!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Ve vracích je i světelná munice pro tuto akci. Přidali světelnou a krakenku nechali, na tom není nic špatnýho. Nejde o chybu.

     
    Canabis-cz tohle ocenil(a).
  12. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Když myslíš že navádění k využívání chyby je "korektní odpověď" tak to pak rozumím všemu.
     
  13. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    a můžeš mi ukázat, kde Poseidon naváděl ke zneužití chyby?!!!!
    Napsal fakt, že došlo ke spuštění některých částí akce, která teprve bude, to bylo nahlášené a teď už je to opravené.
    Co se týká munice ve vracích centrála se rozhodla, že nechá obě munice ve vracích takže nejde o žádnou chybu.
     
  14. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    A bude hůř podle toho co se šušká na TS ,hráči už toho mají také dost.
     
  15. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    "Ba naopak si myslím, že by hráči měli být rádi, že si mohou získat munici pro další akci ne"

    Přesně tady. Jasněji než, střílejte ať máte munici na další akci protože tam je chyba, to ani nemusel napsat.

    A jestli ještě jednou napíšeš že o chybu nešlo tak si uvědom že tam byla jen krakenka a BP se to rozhodlo opravit.
     
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    *štěpánek* v prvé řadě ano, jsme zástupci BP, ale to neznamená, že nejsme hráči. Je nám jasný, že jsme v první linii a schytáme to nejvíc, ale to neznamená, že právem. Ve hře máme význam, ale ne rozhodovací slovo. to jen kdyby jste se na nás chtěli schladit :D
    Nadávat nám dvěma nemá smysl akorát si vykoledujete ban. Co se týká nespokojenosti oba to chápeme, obzvlášť po ohlášeném sloučení, ale určitě nedoporučuji nějaké drastické řešení.

    AISMEN nejde o chybu!!!! Poseidon k ničemu nenabádal. Konstatoval fakt. To, že je ve vracích špatná munice bylo hlášeno. Centrála se rozhodla přidat aktuální eventovou munici a krakení tam nechat. Takže znovu, v době kdy Poseidon psal příspěvek už nešlo o chybu.
     
  17. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Smutné že admin který by měl komunikovat s lidmi nedokáže pochopit psaný text. Nevadí nebudu se k tomu víc vyjadřovat protože to stejně zůstane nepochopeno.
     
  18. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    smutné, že si vybíráš z textu jen to co se ti hodí a nesnažíš se pochopit kontext. Chyba byla na začátku, ale nebyla tak velká aby se kvůli ní trestalo nebo se munice odebírala. Místo toho aby odstranili krakenku a dali tam světelku se rozhodli tam nechat obě. Po opravě už nešlo o chybu. Poseidon nenabádal ke zneužití chyby, ale konstatoval fakt, že hráči můžou získat i munku pro další akci, která tam původně být neměla.
     
  19. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    A ty si snad nevybíráš co se ti hodí? :DDD:DDD:DDD... A to že budeš opakovat svoje bludy mi o opaku nepřesvědčíš.
     
  20. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    vím, že tě nepřesvědčím ani se o to nesnažím, jen to uvádím na pravou míru. Vím co si někteří hráči myslí a vymýšlí o týmu a podpoře a upřímně je mi to jedno. My víme jak to je a to mi stačí. Kdo nechce poslouchat neuslyší :D
    Myslím, že tahle diskuze už dál nemá smysl tak ji ukončíme.
     
  21. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Obyvatel fóra

    získal niekto ponorku desing z admirala?

    tak ako som to dopísal, tak som to konečne získal na 29. pokus :)

    2024-02-10 22:44:14
    Získal si 1 x Číhajúci drak.
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 11/2/24