Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Hodnotit akci jako špatnou jen po 4 dnech, která trvá měsíc mi přijde jako nesmysl a nemluvě o tom, že teprve začala a je jen její část. U každé akce se dá něco zlepšit. Ale již včera jsem potkal hráče s novým designem, dá se získat orichalkum. Vypadá, že není honění dárku, kde se i spousta zasekla v úkolech protože byl úkol nato ho sebrat jednou. Taktéž vypadá, že není mapa za kterou byl dílek za žebříček, která byla vždy přes víkend a bylo tam kolikráte problémové dostat 10 hráčů atd atd.
    A to jestli budu mít design za dílek nebo ne neřeším. Kolikrát jsem měl namále již dřív kvůli chybějícím lízátkům. Taktéž jako dílek byl o štěstí někdo ho měl například pro skupinové mapy hned z první části a někdo ho musel koupit to je vše o štěstí. A to nemluvě o velké vánoční poukázce, kde dostal každý kdo jí zadal design s 33 a 32 kameny a dalším jen tak. To nikdy nebylo.

Canabis-cz tohle ocenil(a).
  2. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

DMG Strašlivého ducha je mysleno opravdu vážně?Mám HP 1,4 mil prevenci na 120% a jsem na jednu ránu ,pěkný.

亗…•Ezziee•…亗 tohle ocenil(a).
  3. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

taky čučím jako puk,na 1 ranu dole )))

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

5. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

ahoj a mini hra nejede objela jsem zadavatele a nic? dekuji

6. Poseidon

7. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

A to je nic proti duchu Zlověstnému, jedna rána, ten Strašlivý čtyři. a ještě si vás pamatuje takže když vylezete blízko KO. Paráda.

8. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

co to zas je nějaký strašlivý a zlověstný lordi mě tu topí na 1 ránu ani je nevidím to zas něco opravovali že? :)

9. Poseidon

Ne začala druhá fáze, jak je tu již psáno je to hlášené. Strašlivé duchy hráči topí, zlověstný nejde. Mapa sněhuláka zatím není.

10. Bufonek1481

Bufonek1481 Perspektivní autor

• Spam
    munice sněžná se taky nedá koupit to je máme mlátit pádlama? akce na měsíc a koupíš pár sněhových kulí co to zas je?

no dyt říkám se jim zas povedlo ale že se divím ono je to už běžný ale už síla fakt a stračlivého jak střílí když tě dá na jednu šupu ? :)

a čím to střílet když se nedá koupit munice?

Naposledy upraveno moderátorem: 4/12/24 v(e) 1:27 PM
  11. Poseidon

Ale notak prosím dle pravidel. Možná kdyby sis pořádně prošel pravidla a obchod tak bys našel munici. Viz a to není celá nabídka. upload_2024-12-4_14-27-34.png

12. Gotai*8*

Gotai*8* Pisálek fóra

me take zajimalo kde ta hra co mam v ukolu a nikde nic

13. Poseidon

Mě by zajímalo jestli to forum vůbec někdo čte. Jestli opravdu nebude jednoduší aby ho bp zavřelo a pak nato doplatí hráči co neumí anglicky či jinak.

14. 4darkness

4darkness Zelenáč fóra

Zravím, jen takový opruz:). Nevíte jak dlouho jim bude trvat oprava těch DMG. Jen co vylezu jsem zase dole. Jen kdy se mám zase připojit abych mohl hrát. Děkuji

15. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

Já forum čtu.:eek: Ale přiznám se,že mě to nebaví je to každou akci delší počteníčko:confused: normálně slohová práce:D. Nedivim se ,že to většina nečte nebo ke konci už zapomene co bylo psáno na začátku slohovky ,jako já.:(

16. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

4darkness nikdo netvrdil, že je to chyba, ale upozornovali jsme na to tak uvidíme.
    Pexeso u zimní akce se dá dlouhé FAQ předpokládat proto je rozdělené na jednotlivé fáze.

17. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

To, že má Zlověstný duch velké dmg jsem se tu dočetl, ale nikde jsem tu neobjevil, že na npc druhé fáze nefunguje akční munice - ani na moři, ani v Atlantidě. Střílím do nich cca polovinu toho, co do původních npc. A druhá věc, kterou jsem neobjevil je, že za stopení Strašlivého ducha nedostávám vůbec žádnou odměnu, prostě nic. Pokud jsem se přehlídnul a je to tu uvedené, tak se omlouvám.

18. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Taky sem nedostal nic.

Ale 15x glo než vylezu z mapy do přístavu to jo.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/12/24 v(e) 5:00 PM
  19. Poseidon

Odměnu již hlásili pokud se nepletu. Co se týče nefunguje zkoušel jsi to v porovnání s jinou elitní municí o stejném poškození? Já to nezkoušel. Ono totiž jde o to, jak je NPC nastavené. Pokud je to stejné dej vědět a já to kdyžtak předám.

20. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Akční munice je sněhová munice a torpéda ledového sevření. Do npc, které se objevili ve 2. fázi (jak na moři, tak v Atlantidě) střílím cca polovinu, co do npc, které jsou už od první fáze. Jinoou munici jsem nezkoušel, není uvedeno, že by ve 2. fázi měla být jiná akční munice.
    Ale bude restart, tak uvidíme potom.