Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hami

hami Perspektivní autor

body do žebříčku

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

hami prostě změna akce. Tak jako není jak to vypadání honění dárku po mapách.
    xixao72 zatím jsem to ještě nejel letos, ale co si pamatuji bývalo to v nějaké akci, že to jedeš stále dokola. Čim víckrát to projedeš tim více dostaneš bodů do žebříčku. A na konci dostanou určitá místa dílek. A tak to je i nyní co vidím v žebříčku.

3. Poseidon

Když už pominu, že FAQ neříká všechny informace a je to stále dokola, že je rozhodnutí BP viz pirátský kodex aby si zjistili informace sami a nedostávali je všechny napsané v faq či ve výsledku i od nás. Nicméně ono i tak spousta hráčů FAQ, forum nečte vůbec takže to pak dopade tak, že se BP rozhodne ho zrušit a bude. Nevím jak to bude letos, ale k tvé otázce dostání se na mapu v FAQ se píše:
    • · 2. díl lze získat v rámci minihry „Sněžný drtič“.
    • Sněžný drtič začne s 2. fází.
    • 2. fáze akce začne 4. prosince ve 12.00.
    A hned víš, že na minihru se nejde dostat a bude dostupná až od 4.12. 12:00. A co se týče erbů můžu akorát usuzovat z loňských roků, kdy jezdili 2 bjorgoldové, ale jak to bude letos kdo ví. Je běžné, že se situace mění a je potřeba na ní přijít.

4. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Podle odměn uvedených v sekci Akce, dostane dílek za žebříček Zimní říše divů prvních 100 hráčů. U žebříčku ale není označena fáze, jen odpočet do konce akce. Znamená to, že na konci akce, t.j. 6.1.2025 dostane 100 hráčů dílek a jinak není šance ho získat? To si dělá BP srandu? To teda vůbec nemá cenu na tu skupinovku chodit. A jestli to takhle BP udělá i s ostatními dílky, tak ten design nebude mít nikdo, protože se nedá umístit v několika žebříčcích v první stovce. Takže na konci akce budeme mít všichni dílek za kalendář a pár lidí nějaký další dílek za žebříček a to je všechno. Bomba !!!
    PS: ještě je čas s tím něco dělat ;)

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

přečti si FAQ pořádně, 1 dílek se dá získat i z NPC mini sekce Midgardský mořský had

6. Geralt64

To jsem četl, ale bližší info zatím není. Nicméně když budu mít na konci akce dílky 2, tak to nic neřeší. Kde vezmu lízátka na ostatní?

7. Poseidon

Teď nevím co bys chtěl za bližší info k tomu dílku číslo 1. Je tam šance na základě poškození, bylo to tak myslím i loni pro nějaký dílek. Co se týče lízátek kdo ví nezbývá než sledovat minihry a skupinovky jaká tam bude odměna. Je to teprve začátek akce. Již sice nějaké otázky jsou položené, ale odpovědi neočekáváme dříve než příští týden pokud se rozhodne na ně někdo odpovědět. Ale myslím si, že jako každý rok se objeví lízátka v platební oblasti. Pokud jsem koukal správně nejsou ještě ani žebříčky pro sněhuláka atd takže kdo ví jak to nyní bude. Oni mají nějaký plán a ten se i my dozvídáme postupně. Je to tak v podstatě každý rok. Takže nejlepší je počkat, možností je spousta, ale spekulovat nám je k ničemu.

8. Leo.

akce má několik fází a FAQ k nim budeme dostávat před začátkem jednotlivých fází. U tak velkých akcí je to mnohem lepší než mít všechny fáze najednou a pak v tom mít zmatek. Akce na žádost hráčů prochází menšími nebo většími změnami aby nebyly stále stejné, takže i v této budou nějaké změny. Jak píše Poseidon chce to číst FAQ a sledovat hru kvůli odměnám.

9. Geralt64

K dílku číslo 1 žádné info nechci. Leo psala, že v sekci Midgardský mořský had bude dílek z NPC, na to jsem reagoval, že o tom ale zatím není žádné info, celkem samozřejmě, když začne tuším ve 4. fázi.
    Samozřejmě je akce na začátku a uvidíme, co všechno se změní, přibyde, co jak bude atd. Mně šlo jen o to, že dílek za žebříček Zimní říše divů získá jen 100 hráčů a to ještě 6.1.2025. To mi přijde jako nesmysl. Na to jsem čekal nějakou reakci, na nic jiného. V předchozích vánočních akcích se dal např. dílek získat za žebříček na vození dárku, jistě si všichni pamatují. Ale to byl žebříček denní, ne na celou akci, takže šanci na zisk mělo daleko víc hráčů.

10. Poseidon

To byla, ale zase si spousta hráčů hráčů stěžovala na tuto část akce. Dílek s koncí akce byl vždy problém protože pak už byl vlastně hráčům k nepoužití. Ale jak jsem řekl je upozorněno na více věcí. Nezbývá než čekat.

11. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

jaky je % na ziskani perniku 1%? :D

12. Leo.

Geralt64 není k tomu info? A co je tohle?
    Screenshot_7.png

Patris012 % ví jen BP, to nesděluje.

13. Ruuuba171

Ruuuba171 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím. Ty Vánoční lízatka se dají jak získat? Ještě není možnost?

14. Poseidon

Zatím asi jen za žebříček zimní říše divů. Aspoň já je jinde nepotkal.

15. Geralt64

Leo omlouvám se, nevšimnul jsem si ;) Ale, nezlob se na mně, řešíte nepodstatné věci, jestli je nebo není info. Ale že dílek za žebříček Zimní říše divů má být až 6.1.2025 je asi větší problém.
    Lízátka za žebříček Zimní říše divů, takže taky až 6.1.2025?

Naposledy upraveno: 2/12/24 v(e) 3:24 PM
  16. Poseidon

Jak my řešíme ty jsi psal, že není. Co se týče žebříčků je to takto po X let, že končil některý žebříček po konci akce a tudíž hráči následný dílek nebo lízátka nemohl nikdo využít. Bylo na to upozorňováno pokaždé. Ale pokud se to nerozhodne BP změnit tak tím to bohužel končí.
    A jak jsem psal bylo na to upozorněno stejně jako na nějaké další situace, ale bez vyjádření.

17. Barssiny•CZ♂

Barssiny•CZ♂ Zelenáč fóra

Zdravím , omlouvám se zda už se to tu řešilo nikde sem to neviděl.. Slavnostní duch ... jak ho najdu na moři se ukáže jen že je na obzoru, hledám už š dny a nic.. :-D Diky za info...

18. Poseidon

Nevím do jakého dosahu je hláška, ale je vidět na minimapě upload_2024-12-2_17-52-49.png

19. Leo.

podle mě pokud se ti objeví tahle hlášce tak je na některé okolní mapě, rozsah asi jen jedna mapa

20. Trucker.cz

Trucker.cz Aktivní autor

nebudeme si nic nalhávat letos zimní akce zatím o ničem :D a lepší to nebude