Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

No ono i zadavatelu je nějak moc,buh ví co bude.Taky by jste jim mohli napsat o torpéda,páč nemám ledové hm.

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Torpéda již hlášená jsou. Ale nechci raděj vidět případnou cenu nato, že vlastně vše ostatní bylo za orichalkum a nepadlo mi ani 1x :(.

3. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

No doufejme, že to ví BP, ruku do ohně bych za to ale nedal ;)
    Já bych si tipnul, že úkol s mapou vůbec nepatří k této akci a neměl u ní ani být. Ale uvidíme.

Naposledy upraveno: 23/11/24
  4. Poseidon

Tento názor jsem už já psal včera zde v diskuzi. jelikož:
    • Nemá body akce jako odměnu
    • Vzhled neodpovídá ostatním úkolům
    • Odměny jsou moc vysoké, jsou tam nové předměty co jsou jen v platebce a byli v poukázce
    Na druhou stranu nebylo by poprvé, kdy BP spojil více akcí do jedněch zadavatelů viz například závěrečný úkol v hvězdičce v jedné z nedávných akcí.

EDIT: Tak již máme konečně informace kde získat Mapu pokladu Dřeváka Paula více v tomto oznámení.

5. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Znalec fóra

EDIT za 2 balíčky za reál peníze,fuj

Naposledy upraveno moderátorem: 24/11/24
    Pexeso tohle ocenil(a).
  6. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

7. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

ahoj kdy se pripisou ty veci z tech balicku myslim ta mapa a jadro atd nic nemam dekuji

8. Poseidon

To by chtělo pořádně číst FAQ:
    Kdy obdržím bonusy?
    Bonusy obdržíte po skončení akce Blackbeard Day. Pokud však dosáhnete páté a poslední bonusové úrovně, okamžitě získáte všechny odměny, aniž byste museli čekat na konec Blackbeard Day.

9. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

jaj tak omluva a dekuji

10. =SCORPIONS=

=SCORPIONS= Pisálek fóra

Ahoj, jestli jsem to dobře pochopil akce odliv úrody trvá ještě 3 dny 23 hodin, akce Chyt Palatinské světlo 4 dny 11 hodin. Takže Mapu pokladu Dřeváka Paula dostanu po skončení první akce, tudíž mi asi k ničemu nebude, musím tedy koupit 5 balíčků abych úkol Chléb a med mohl dokončit. Krásně fikané od BP. Takže asi nebudu kupovat žádný balíček od BP.

11. Poseidon

To je to co jsem tu psal celou dobu jako svůj názor, že úkol nesouvisí s akcí. Byli jsme ujištěni, že úkol zůstane i nějakou dobu po konci Výprodeje Blackbeard Day. A ten končí dýl než samotná akce.

12. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Takhle sponzorovat německou ekonomiku taky nebudu.

13. toruk

toruk Pisálek fóra

takže abych mohl udělat úkol musím do toho nasypat to je super

14. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

neberte to tak, že aby jste udělali úkol tak musíte koupit balíčky, je to obráceně. Úkol je určený pro hráče, kteří si koupí balíčky jako bonus.

15. Aras_61

Aras_61 Perspektivní autor

Mali by ste si uvedomit jednu vec ! Prevadzkovanie hry ako takej nie je zadarmo a pre to je potreba občas nie čo aj kúpit. Osobne si myslím a je to logické že nik to nebude hru ako takú prevadzkovat zadarmo . Tak dakujem že si občas kupite aspon balíček na otvorenie čierneho trhu zlavu alebo co kolvek :) predstavte si ze jedneho dna neprihlasite lebo hra je zrušena bol by som naozaj smutny ,,,

16. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Taky by mě to mrzelo -končit

17. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Tak kupujte at my ostatní můžeme hrát prosím. Díky

Niterói a Canabis-cz tohle ocenili.
  18. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Štěpánku ty amíku , ty by jsi měl platit dvojnásobek

19. Pexeso

Pexeso Pisálek fóra

Za co?
    Ahá už vím,za to ,že mi z PVE udělali PVP. To oni by měli vrátit peníze ,že mi zkazili hru ,už to nehraji v takové míře, jako dřív. Kupuji pouze sportku za 50kč. :p
    A jsem na to pyšný , že jsem se osvobodil od SF ,jak herně , tak finančně po nějakých 15letech.:eek:

20. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

...hezky jsi to napsal. Myslím si , že tím tahem BP došlo o dost platících hráčů, což je i markantně vidět na platebce , co jde rvou do platebky

Pexeso tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.