Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Niterói

Niterói Pisálek fóra

Nejlepší akce ,jaká kdy tady byla i pro malé lodě .díky za ni.

2. cappuccino1

cappuccino1 Zelenáč fóra

Akce parádní taky chválím :) Ale ta výměna esenci za zlato, trochu ostuda já ty admirály nestřílel dutou, tudíž za zlato.

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

FAQ nato upozorňovalo dopředu, takže každý měl možnost si je utratit zavčasu. Již nějakou dobu se moc spojitost za co je předmět získaný a co hráč dostane neřeší u těchto vedlejších věcí. Jde jen o odstranění předmětů z herního účtu. Na druhou stranu by se mohlo stát, že nedostaneme vůbec nic.

4. Black-Merlin*CZ*

Black-Merlin*CZ* Pisálek fóra

koupil jsem na tržnici novy předmet tauruv amulet a ted po restartu ho z tržišti ho stahli už tam neni a nemam ho ani na lodi a ani mi perly nevratily což je blbý nemyslite prvni recenzuji nove předmety pak je stahnou z prodeje a mnenu nevrati

5. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

napiš na podporu a přilož zkopírovaný výpis z deníku o nákupu. Nebylo nejspíš zamýšlené aby byl hned k dispozici.

6. Leo.

Díkůvzdání

22.11.2024 - 29.11.2024

7. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

Sigma Buffy zůstávají na vašem účtu do 20. prosince do 12 hodin, bez ohledu na konkrétní čas, kdy jste si balíčky zakoupili.
    všetky 4 balíčky končia naraz? alebo?

8. stafordvlkvlk

stafordvlkvlk Pisálek fóra

ahoj kde se da sehnat ta vec na ten ukol

9. Leo.

balíčky nebo bonusy z nich? Pokud jde o bonusy tak ano, všechny bonusy skončí 20.12

10. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Znalec fóra

áno sigma bonus, tak proč mi ukazuje prvý 111dní, druhá 83dní, tretí 55dní a štvrtý 27dní?

11. aver

aver Rádoby autor

tak jsem skoncil na tom, ze nevim, z ceho ziskat mapa pokladu Drevaka Paula, kterou poterbuju. abych mohl prijmout ukol :D

12. Poseidon

Máš někde screany? Osobně to nekupuju můžu to leda předat s dotazem dál, ale popis řiká 20. prosince do 12 hodin. Ono kolikrát maj někde popisek u buffu z nějaké staré akce a pak to utnou dle oznámení dřív.

13. Tulipan58

Tulipan58 Pisálek fóra

po odhlaseni a prihlaseni je to vse na 28 dni ono to tak blbne kdyz se koupi vsechny baliky najednou

14. Poseidon

Prosím bez zbytečné citace. Děkuji za info už to samé napsal jiný admin jako informaci, že po relogu se to srovná.

15. Leo.

aver úkolové předměty jsou většinou z NPC... v úkolu, ale můžou se získávat i z jiné části akce. Občas bývají v trhu, v truhlách, hromádkách ...

16. White*OR*Black

White*OR*Black Pisálek fóra

Mám to stejně....zas nějaká EDIT

Naposledy upraveno moderátorem: 22/11/24
  17. Poseidon

18. White*OR*Black

• Zbytečná citace-var
    Tak jak k tý mapě? Hm?

19. Poseidon

Jsme natom všichni stejně. Jsme též hráči a máme informace jako vy. Již byl žádáno zdali by nebylo možné informace poskytnout. Bohužel zatím bez vyjádření. Uvidíme jestli přijde, ale BP zavedl pirátský kodex a prostě určité informace neposkytuje. Za mě to není ani akční úkol, jelikož odměna je dost speciální a nejsou v ní ani body akce jako v ostatních. A prosím dle pravidel.

20. White*OR*Black

• Zbytečná citace
    Tak se budeme chovat jak piráti, pokud je tu nějakej pirátskej kodex, žádný jehňátka v ohrádce.......pokud by to byla neplacená hra a každej ať ukáže co umí,.....budiž,....ale tohle....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.