Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

ondraz.cz Odkud to máš? Sice nesleduju deník, ale nemáš to náhodou z nějaké skupinové či samostatné. Očekával bych zrovna právě z Propasti stínů.
    ☆PØSΛ1Ķ-☆ Prosím dle pravidel.

2. ☆PØSΛ1Ķ-☆

☆PØSΛ1Ķ-☆ Pisálek fóra

Docela vtipné našla sem v akci stínový pavouk ,ale průvodce ne ,tak sem tam kde sem byla na začátku .poslední otázka kde přímo je ten stínový průvodce mapa či přístav toť vše jinak si mi fakt nepomohl vůbec .

3. Poseidon

Stínový průvodce je akční předmět. Najdeš ho v nabídce hvězdičky.

Bez názvu.png

4. ☆PØSΛ1Ķ-☆

☆PØSΛ1Ķ-☆ Pisálek fóra

Ahoj Poseidone kde najdu stínového průvodce je tajemství ? že mi nemůžete říct na rovinu kde je jestli v přístavu či na moři .Myslela sem ,že jste tu od pomoci hráčům ,když si neví rady .... ale pokud to je tajemství a uhýbáte odpovědí ok nechte si to pro sebe .

5. Poseidon

Když už pominu, že centrála zavedla pirátský kodex a chce aby si hráči na některé informace přišli sami, tak stačí číst vlákno. Já ti to tu napsal spolu i s obrázkem. Takže možná by chtělo lépe číst místo takovýchto příspěvků.

6. ☆PØSΛ1Ķ-☆

☆PØSΛ1Ķ-☆ Pisálek fóra

Děkuju konečně někdo kdo umí vysvětlit kde co najdu .

7. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

z tété npc Jack O'Lantern pri strelbe vyskakuji nejaci duchove a od nich

8. Poseidon

Nemáš tam někde ikonku jak od nějakého buffu? Vůbec nic mi to neřiká. Nebo pokud zvládneš přelogovat na EN a poslat mi en název, že bych se zkusil zeptat jestli někdo poví osobně jsem ho střílel jen chvíli a neviděl jsem nic vyskočit takže nevím a v FAQ to není.

9. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

no mám ducha za lodí, ale ikonku žádnou právě. uvidim jestli pak se prihlasim na EN a dam vedět

10. aver

aver Pisálek fóra

je to booster BZ tusim na par minut, je na to i ikonka v bufech, stejna jako na bz booster ;)

11. Poseidon

aver nemáš spíš namysli sněhuláka? On psal ale o duchovi. Neznamená to samozřejmě, že nemohli udělat nějakou úpravu pro akci.

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Na temných a bouřlivých vlnách

8.11.2024 - 11.11.2024

13. hayson

hayson Zelenáč fóra

Keby nebolo na mori pár truhiel a vrakov ani neviem, že je akcia. Za 2 hod sa plavenia po mapach som nestretol ani jednu akciovu npc

14. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

15. Rob.Halford

Rob.Halford Aktivní autor

• Caps Lock
    tato akce - ztráta herního času ,( omezení kvůli botům ) , ale na druhpou straniu vše dělají pro ně , proto SI MYSLÍM ,ŽE VĚTŠINA AZUTOMATŮ JE BP. Jde to tady do pěknýho hnoje , jak na to tak koukám ...

LukoCZ tohle ocenil(a).
  16. Poseidon

Prosím dle pravidel. Děkuji. Nicméně myslím si, že akce v pohodě dřív bývala o mnoho horší. Jediné je obsah obchodníků, nicméně ten se dle nějakého pravidla liší takže pak jde o to kdo co má. Je to krátká akce, kde si hráči mohou získat jak rozšíření na ponorku, 2 členy pro ponorku, kladívka co dost hráčů nahání atd. Pak samozřejmě i nějaké předměty co jsou pro některé hráče k ničemu, ale jsou i hráči co tyto předměty na výrobu rozšíření chtějí.

17. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Osobně nemám tuhle akci rád, nějak mi prostě nesedí. Ale je potřeba BP pochválit, že se z dřívějších akcí poučili a evidentně navýšili množství sudů ve hře. Dříve se v této akci hodinu střílelo a tři hodiny čekalo. Teď je co střílet celou dobu. Takže za mně pochvala pro BP ;)

18. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

• Zbytečná citace-var
    Ja hlavne chválim tie bohate a hojné odmeny cele hodiny beham a strielam aby som mal čo najviac sudov aby som letel do prístavov a rychlo nakupil :D :D :D

Naposledy upraveno moderátorem: 9/11/24 v(e) 8:52 AM
  19. Poseidon

Prosím dle pravidel.
    Akce jako taková mě moc nebavila dřív sice bylo málo sudů, ale bylo možné odměny měnit častěji což si myslím, že bylo lepší. Vždy jsem skočil v době obchodníků na moře a byl schopen koupit mistrovské nástroje, krále či yulongské nebo safanad. Pak sice ano nebylo v podstatě X hodin střílet, dnes nastřílím, ale zas nemám zaco měnit. Ale každému vyhovuje něco jiného.

20. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

Hruza co dávají obchodníci ale.Nemá moc smysl se za nimi honit.Na druhou stranu mam za chvilku nastříleno 100 děl bašt 1,tak bude na jádro alespon.Taková poloakce tohle no.Alespon že neotravují akční NPC,tak se dá hrát normálně to svoje.Minule tam byly nadvládce level 3 pokud si pamatuji,dnes prdlajz,no jo no .