Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

Ne nemám zaplý bonus milé TL ,kdyby ano a ptal bych se,tak se sám protáhnu pod kýlem lodi a nabacám si pádlem :)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel to, ale nikdo dopředu nemůže vědět, je zde, ale i píše kolegům na podporu spousta hráčů, co kolikrát tápe v základních věcech a mají s nimi problém a nebo hlásí jako bug to co v pořádku.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

my tu nevidíme ani jaký jste level ani jak dlouho hrajete nebo jak máte vybavenou loď, takže se nejdřív ptáme na základní věci, na které často hráči zapomenou.

...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  4. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ten ukol na zemětřas 4x na posledni ranu neni moc hezky :D už sem to zkoušel 8x a stale 0/4 :D bude to chtit hodně trpělivosti :D

5. ...VictoryCZL...

16 let hraji,level 59,vše naplno,2 x debufík :) jinak k akci...ono porazit 1000 npc nepujde také jen tak,nevím to je spíš pro duchodce.Uvidím,bud a nebo.Hrat jí mohu a nemusím,NPC nejsou tak otravná jako při jiných.

∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  6. Leo.

7. Aradriel

Aradriel Zelenáč fóra

Právě na to taky koukám jestli si mám vzít dovolenou :D

LukoCZ tohle ocenil(a).
  8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

I těch dalšich admiralu je strašně moc nikdo je nestřili aspon na GE7 všeci jen toho zemětřase :D

Ještě bych chtěl dodat že zařicích duši pada nebo dostavaj se 100x častěji jak proklete duše a trch je zejmena za proklete duše taky by stim chtělo něco udělat jinak budem mit spoustu zařících a žadne proklete duše

Naposledy upraveno: 20/9/24
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] a LukoCZ tohle ocenili.
  9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Když vidím odměnu za úkol 4x Zemětřas, tak nevidím důvod, proč se trápit a ten úkol vůbec dělat.

10. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

O odměny nejde mě jde o dokončeni akce :D tech 6 blesku a 2 glifi tam nechci nechat :D

11. Geralt64

Ale na to ten úkol taky nepotřebuješ. Aspoň to tak momentálně vypadá. Podle FAQ: 1. fáze: 10 úkolů (9 běžných, 1 denní), 2. fáze: 10 úkolů (10 běžných). Takže udělat 20 úkolů na dokončení akce by mělo jít i bez zemětřasů. Ale kdo ví, jak to bude. Ony ty úkoly totiž trochu nesedí s FAQ. 1. fáze - 10 úkolů, v dokončení akce mám 10 / 20 a zemětřasy nemám udělaný. Takže 1. fáze 11 úkolů?
    Troufnu si říct, že větší problém než úkoly bude těch 1000 golemů, pokud to nezmění. Potřebuješ jich udělat 125 za den. Včera jsem jich sice udělal 124, ale to už v dalších dnech určitě nedám, střílel jsem je kvůli úkolům. Normálně je střílet nebudu, nejsem blázen ;)

12. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

de o to že když ten ukol neudělat nedostaneš se na dalši

13. Leo.

Geralt64 Ony ty úkoly totiž trochu nesedí s FAQ. 1. fáze - 10 úkolů, v dokončení akce mám 10 / 20 a zemětřasy nemám udělaný.
    nejspíš byl jeden z úkolů co jsi dělal tajný, ty se do FAQ nepočítají

14. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ja bych ten ukol vyděl spiš kdyby tam byli všeci 3 admiralove bylo by to jednoduši všeci střili jen toho zemětřase

Hezky takže sem měl 2/4 zemětřasu a 10 hodinou mi to ukol vypne hezky :D

Naposledy upraveno: 20/9/24
  15. ...VictoryCZL...

Ukol-poraž 4 x zemětřes,stav od včera 0/4-masakr,duší mám proleté 672.zářící 2100,přičemž 1ks nadvládve level 4 stojí 1500 prokletých-masakr,174 ks golemu sestřílených ,potřebnych k dokončení akce-masakr.

16. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ne jo to trochu nevybalancovany přitom ty zařici jsou teměř kničemu :D dejmě tomu čas do zitřka třeba se něco zmeni a když ne tak aspon mužem farmit

17. Leo.

no vidíte a FR admin si zase stěžuje, že jejich hráči maj hodně prokletých ale z golemů nedostávaj zářící, takže asi je to jen o štěstí. hodně golemů a 4 admirálové jsou hlášení, ale pochybuju, že to změní, je pátek. Pokud ne dnes tak vůbec.

18. Geralt64

Ty jsi nepochopil, co jsem psal? 4x Zemětřas je 11tý úkol, podle FAQ má být 10. Pravděpodobně jeden tajný úkol, jak píše Leo. Žádný další za zemětřasama už nebude. I když u BP jeden nikdy neví ;)
    Leo - jsem schopen poznat, nějak rozlišit, co je normální úkol a co tajný?

19. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Bohužel nemáme přesnou informaci jak je poznat. Osobní názor je, že u dosti tajných úkolů s v poslední době objevuje lupa. Ale není to 100% ukazatel a jak jsem psal je to jen můj názor. Byla spousta akcí, kde jsme vůbec o tom nevěděli, který je tajný úkol a jak ho získat.

Pexeso tohle ocenil(a).
  20. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

tak duše už padaj z každeho golema cca 15 prokletych a 8 zařicich
    Geralt64 jasne koukal jsem na to a neni to ani opakovatelny a dělat ho ani nebudu to se neda zvladnout za 24H :D