Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

to bohužel nevíme, ale je to hlášené. Stává se to jen někomu, zkus kompletně přelogovat celou hru ne jen křížknout

2. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

dvakrát přelogováno -nejde

3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak leda to zkusit později. Já hrál doma přes klienta v pohodě, přišel jsem do práce a chtěl jsem si vyzvednout kapitány a stejný problém, ale po nějaké hodině s podařilo.

4. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

nějak jsem nepochopil kde mu to nejde a kde mu to jde jastli sem pochopil spravně tak přes klienta ti to jde jestli ano tak hjer přes kliena nic meně ja žadne problemy nepozoruji takže to bude opět ojedinělé :D dej tomu čas a ono se to zpravy

Jake je % dropu toho designu u ladonoveho legendarniho doupěte?? at se snažim jak se snažim pořad dostavam zlato yulongi koruny a safanady jen občas převažně dostavam jen to blbe zlato ktere mi je kničemu když ho mam 100 miliard :D

Na moři se stale oběvuji blesky ktere byli u typhona

Naposledy upraveno: 17/9/24
  5. CArMEEELOO990

CArMEEELOO990 Zelenáč fóra

všecky akce stejne nuda

6. Leo.

Mořská chátra - ať tu Golemové zůstanou!
    19.9.2024 - 27.9.2024

7. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

Není vidět střelba od akčních NPC,nevim za kolik po mě jdou.

8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Golemove jsou Elementarni?? jestli ano tak Elementarni munece nama zvyšene škody střili jen za 450K zatim co Laskou střilim za 780K

9. Leo.

...VictoryCZL... nemáš v grafice zaplý bonus? Nevím jestli se to vztahuje i na střelbu NPC, ale když je zaplý bonus měly by být vidět jen tvoje střely

Patris012 je někde ve FAQ napsané, že na golemy má větší dmg elementární munice? Není, bylo to loni, ale letos to zrušili. Větší dmg má jen lamač srdcí.

10. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

Ahoj nemely byt v trhu i nove disajny ? dekuji

11. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Od Golemu neni opravdu vydět jejich DMG ale u mě berou cca 0 až 300 HP :D

Nenašel někdo toho Zemětřase?? je to hned druhy ukol a nemužem ho najit na na skupnovky ještě nikdo nechodi :D

12. Poseidon

Co se týče poškození od NPC je to předáno. A zdali má design a spoleečník nějakou podmínku zatím nevíme. Co se týče druhého úkolu je to admirál na běžném moři a je podobný golemům a má myslím 800 mega HP. Stačí se podívat do nabídky akce a tam vidíš i podmínku pro tohoto admirála.

13. Leo.

Růžové poupě (lodní design) (odměna za úkol – trh v rámci akce po splnění požadavků)
    Okouzlující kvítek (lodní design) (trh v rámci akce)
    Svůdný květ (lodní design) (trh v rámci akce)
    Hvězdice Rick (společník) (trh v rámci akce)

podmínky tam jsou ale nevíme jestli pro všechny nebo jen některé designy

14. Poseidon

Takže dle informací je podmínkou nejdříve získat Růžové poupě.

15. pistac.cz

pistac.cz Pisálek fóra

ahoj za dve hodiny jsem nenasel vrak. mstivejch je halda ale ukol je nebere. je to chyba nebo je tak malo vraku?

16. Poseidon

Nn vraků je dost. Nevím jaké je rozmezí, ale je to podle mě jako vždy když jsou tyto 2 druhy vraků. Jeden nahoře a jeden dole.

17. pistac.cz

pistac.cz Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    dik zkusim nekde hodne dole

18. Poseidon

Nz a prosím dle pravidel. Děkuji.

19. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Těch 1000 golemů na dokončení akce je trochu moc ne? Akce trvá 8 dní, tzn. udělat jich 125 denně. Slušná honička, pokud chce člověk dělat i další úkoly. V porovnání s tím na 50 mincí je potřeba 75 golemů. Trochu nepoměr. Naštěstí odměna za dokončení akce není zase tak dobrá a není tak potřeba akci dokončit ;)
    PS: proč musí být na každou akci takové množství zadavatelů v přístavu? Stačí 2, ne. Jeden na úkoly, druhý na minihry a skupky.

∼72ÐiÐi72∼[CG!] a Pexeso tohle ocenili.
  20. Poseidon

Množství golemů, tak jako počet Zemětřesů je hlášené.Toto jsou opakující akce, takže tam bych moc změn v nějakém počtu zadavatelů nečekal, ale můžeme to zmínit v rámci akce.