Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

no tak to bude extremně těžky ukol :D za 2 mapy jsem tam nic nevyděl a 18 mega HP je celkem hodně no zkusim to parkrat púrojet a uvydim

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak jde o další hranice aby udělali ty potřebné body dost často vyskakoval opačný než jsem potřeboval.

3. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

To se nedá hrát slabší lodě mají smůlu ,jsem na čtyři akční lodě slabý ,nevadí počkám až skončí akce.

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

a proto nemám zvolenou žádnou frakci :D Jsou i NPC kde frakci mít nemusíš. Pokud nechceš aby do tebe akční NPC střílela můžeš myslím vymazat svou reputaci střílením vlastních NPC, ale nespníš úkol Dokončení akceTeď jsem dala na forum nějaké úpravy akce.

Co se týká Lobo a Roho objevují se na skupinové mapě po dosažení určitého počtu týmových bodů.

5. Ahoj. Tak na to taky nemám obranu

6. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ted je to uplně super dostřel maj sice stejny ale ted se to určuje podle vzdalenosti ta agrese takže pohodka a ještě se chci zeptat už se počitaj ty skupinovky do ukolu nebo ještě ne?

7. Poseidon

Musíš zkusit patch o tom nepsal takže nevím.

8. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

ted sem to zkusil a nic ale prohral jsem tak možna za vyhru se to započita no necham to na zitřek :)

A beru z5 předchozi spravu o dostřelu NPC se daj střilet krasně na dostřel

9. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

v bukanirskom trhu je chyba je tam dizajn SS special elite VIP 2 a cena je 10mg peral a je tam SS special elite VIP 2 co stoji 90mg peral a pritom je to jeden a ten isty dizajn...

10. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

já teda nevím, ale v bukanýru vidím VIP I, II a VII

11. xixao72

xixao72 Pisálek fóra

prepač zle som sa kukal

12. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

Dokonči skupinové mapy 0/30 byl jsem xy na areně dominance a nic,furt mam 0

13. Poseidon

Vždyť jsem to tu psal, že je to hlášené o_O

14. ...VictoryCZL...

Jo ok,už vidím....akcee vypla mistrovský talent voodo prokletí,prosím opravit,díky

15. Canabis-cz

Canabis-cz Aktivní autor

Jsou tam, ale nějak neni šance, protože tam do sebe perou hlava nehlava a nějaký roholobo je nezajímá.o_O

16. Poseidon

17. ...VictoryCZL...

Nefunguje prostě,ani nedobíjí VB štít a ani se nedoplnuje....tak jsem přellogoval a už jde,asi to udělala ta skupinovka,nebo nevím

18. ciernaperla111

ciernaperla111 Zelenáč fóra

Dobry den pada mi iba jeden druh duši co ma s tym urobit . z golema mi mali padat ako aj prekliate duse tak aj ziariace duse zial pada stale iba ziariace duse ? ak by niekto vedel preco to je nech mi da vediet

19. Poseidon

Já sice teda tento MS nepoužívám ale normálně mi funguje. Zkus ho třebas na chvíli změnit jestli ti to nepomůže. Pak jedině podpora, kde mohou to vyzkoušet přímo u tebe.

Stačí si přečíst FAQ jedna frakce dává duše jedny a druhá druhé. Golem může dát ty i ty. Pak ještě v admirálech je myslím šance na jedny a nebo druhé.

20. Patris012

Patris012 Obyvatel fóra

Ukol na Lobo a Roho jde udělat jen musite bohužel jit do areny třebas i 50x :D je to opruz ja vim ale jde to ted jse spiš o to jestli se vubec oplati tyto ukoli dělat