Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

podpora za to taky nemůže :D a má taky omezený možnosti bohužel

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

cz¤REBELS¤cz Určitě nemáš debuff za relog. Bohužel důvody mi nevíme ty zná jen centrála, ale kdyby to bylo za relog tak to má tolik hráčů.

3. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Ja už se z těch restartů vážně po...,chybělo mi posledních necelých 300mega do golema.:mad::mad::mad::mad:. 1,5h to střílím a k ničemu:mad:.

乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 tohle ocenil(a).
  4. AKLAKL

AKLAKL Perspektivní autor

Zrušil bych okamžitě ty žebříčky odměn,jelikož to pravidelně vyhrávají boteři.Je to výsměch všem poctivým hráčům.Na USA 3 je to Murad.Teď vytáhl 2.Murad...směšné:rolleyes:

5. SolitaryBoy

SolitaryBoy Zelenáč fóra

JJ,taky mi to příjde šité na míru boťákům

6. [†].Şmrták.[†]

[†].Şmrták.[†] Zelenáč fóra

Ahoj neví někdo jak to je stěmi baličkama pro veterany co se musi splnovat ? Dik za info

7. Poseidon

Aktuálně akce neprobíhá. Pouze došlo k vytvoření vlákna do kterého se pak bude vždy dávat datum od kdy do kdy akce probíhá a nebude pro danou akci na fóru XXX vláken. Nicméně vždy to bylo že si hráč koupil balíček prvotní ten byl za nějakou herní měnu a následně si hráči mohli dle nastavených podmínek třebas děl či něčeho kupovat další verze balíčků postupně. Takto asi v kostce jestli došlo ke změně či nikoliv uvidíme až se spustí první.

8. [†].Şmrták.[†]

[†].Şmrták.[†] Zelenáč fóra

Dekuji za odpoved :)

9. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

ahoj skup .mapa a golemy uz nejsou?

10. Poseidon

Bohužel došlo k nějakému problému s expirací. Problém je hlášen a za odhadem cca 1,5h by měla být další synchronizace.

11. Mikinka.cz

Mikinka.cz Vycházející hvězda fóra

ok dekuji

12. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Budou v žebříčku akce smazáni boteři ,nebo jako obvykle se nic nestane.

13. Poseidon

Bohužel tyto informace nikdy dopředu nemáme. Žádá se o to pravidelně ale rozhodnutí je na centrále. Ale jelikož se rozpozná pouze část boterů nic to neřeší si myslím. Řešením by například bylo aby se hráč s debuffem či jizvou tam rovnou po dobu kdy jí má nepočítal.

didinka72 tohle ocenil(a).
  14. Poseidon

Pirátští vládci
    25.1.2024 - 29.1.2024

15. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

Dutý lord to je bomba odměna - Hráč, který jako poslední vystřelí, dostane šanci na zisk duté munice

16. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

17. riman99*svk*fmf*

riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

čemu se divíš? :) dutá mu působí větší poškození, tak je jasný že z něj bude padat dutá :D

18. gladiator999777

gladiator999777 Pisálek fóra

Kolik je těch akčních úkolů? Dalo mi to jen jeden.

19. Poseidon

To nevím též mám jen 1 a někteří 2. Na základě čeho to je, ale nevíme. A příště prosím do správného vlákna. Osobně si myslím, že je podmínkou nějaká reputace či něco jako vždy.

20. bumbrlík

bumbrlík Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    nejdřív mi šel jen jeden úkol pak sem zabil pár golemů a šel mi i druhý možná body akce. z golemů mi padají tajné svitky co to je

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.