Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Sparrowsak[TEC]

Sparrowsak[TEC] Vážený autor

a čo tie tajné úkoly? zistil už niekto, čo to je?

2. _vaness_CZ

_vaness_CZ Pisálek fóra

dobré odpoledne, neví někdo ,kde vzít prastarý erb? Už nelze koupit

3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

po dalším restartu bude v obchodě, zatím nevím kdy bude restart

4. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

a co ty duse ta vymenena za akcni mince nebude uz v trhu ?

5. Leo.

6. UnKnoW

UnKnoW Aktivní autor

1. Kuřátka i jarní kvítí, sledují jak slunce svítí. Sváteční hody už se chystají a všichni kolem se radují. Je čas věřit vlastním snům, ať štěstím naplní se každý dům. Přeji krásné Velikonoce! [​IMG]

didinka72 a cz¤REBELS¤cz tohle ocenili.
  7. Leo.

u nás se slaví velikonoce hodně rozdílně ale i tak děkujeme za přání a taky přejeme krásné Velikonoce.

Mikinka.cz duše by přece jen měly být teď v trhu

8. Sparrowsak[TEC]

duše sa dajú získať z npc...do konca akcie je schopné mať 400 duší :)

9. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Obyvatel fóra

No to tak být v duchodu D.Šlo jich koupit rovných 10 hihi,to Nás opravdu vytrhlo.

hugosamo tohle ocenil(a).
  10. Mikinka.cz

Mikinka.cz Pilný autor

dekuji leo ale je pravda ze 10 dusi me opravdunevytrhne:)

11. riman99*svk*fmf*

riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

sparrow ano padaji z npc, obcas, byt v duchodu nebo nezamestnanej a mit cas tu sedet 12 hodin denne, tak jo, da se to, pro normalni lidi co chodi do prace, maji rodinu a nejake konicky je to nesplnitelne

Canabis-cz tohle ocenil(a).
  12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Duše bylo možné koupit už minulou akci, nyní další, i v kódu jsou. Neříkám, že to dá celých 400. Jde o to co se člověk rozhodne udělat, někdo zkusil nadělat co nejvíc na minihrách, jiný se snažil o designy či získat na něco k nákupu je to o každém co se rozhodne dělat spíš a případně jaké má štěstí. O navýšení se sice žádalo. Na druhou stranu taky není cíl aby měl každý vše.

13. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

No ono se jich na minihrách zase tolik nadělat nedalo vzhledem k cenám lístků, k tomu kolik času minihra zabrala a tomu, kolik se dalo vydělat akční měny. Hlášku "Není cíl, aby měl každý vše" čekám už od začátku stížností na tuto nepovedenou dvouakci. A dočkal jsem se. To je nějaké BP heslo? Ani ne tak heslo, jako spíš universální odpověď na všechny stížnosti a výtky hráčů ;)

Naposledy upraveno: 30/3/24
    cz¤REBELS¤cz a Canabis-cz tohle ocenili.
  14. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

No přes 100 jsem jich získal dalších 100 bylo v trhu, nyní 25 v poukázce a 10 v trhu. Tak zbývá 165. No já sice tu 100 nekoupil nakoupil jsem něco jiného, ale to je jen náznak, že kdo chtěl dokáže to udělat. Samozřejmě někdo místo duší si koupí raději pro něj užitečné buffy. To není heslo to je prostě bohužel záměr BP, proto i v oznámení napsal, že je třeba dělat obě akce atd když bylo namítáno, že například 1Milion akčních bodů je i tak moc.

15. Sparrowsak[TEC]

za včerajší deň som spravil 150duší, +ulohy,+ponorky strieľam, ale samozrejme, že skoro celý deň... ale akcia je ešte dlho,takže s prehľadom sa to dá spraviť všetko

16. -MOR

-MOR Zelenáč fóra

Tak že když jsem v důchodu tak nejsem normální ,važ slova ,ani jako důchodce tu nesedím víc jak tři hodiny

17. riman99*svk*fmf*

nemyslel jsem, že když jsi v důchodu, že nejsi normální, ale že jako důchodce máš víc času tady sedět :)

18. Leo.

někteří možná tady sedí celý den, protože jsou bez práce, nemocní nebo v důchodu, ale ne všichni. Věnují se rodině, mají práci doma nebo jiné věci, které dělají. To, že ta možnost je neznamená, že jí využívají. Ano mají možnost když je dobrá akce se tomu věnovat víc, ale upřímně, ti co mají všeho hodně nejsou ani nezaměstnaní ani v důchodu :D

hugosamo tohle ocenil(a).
  19. Sparrowsak[TEC]

mám 30 rokov,som zamestnaný,mám rodinu, sú sviatky, nehral som celý vikend, duše hotové, ešte niečo?

20. riman99*svk*fmf*

a kolik tady trávíš casu? Předtím jsi psal, že jsi tu byl celý den, takže asi dost a nebo si měl prostě kliku, mě padne duše tak jednou z 5-ti lodí a když tu jsem tak hodinu denně(v průměru) tak těch duší moc není