Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papa-xXx

papa-xXx Aktivní autor

mne to ide dutou ale nedal som ju ani 1x

2. Jan.V.cz

Jan.V.cz Pisálek fóra

děkuji za radu

Naposledy upraveno moderátorem: 25/3/24
  3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

4. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Abych jen nekritizoval - došlo k výraznému zlepšení akce, co se týká zisku akční měny (kromě zářících duší) a i orichalka. Ale to je tak všechno. Hned se zase vracím ke kritice: navýšení je sice hezké, ale vzhledem k cenám v tržnici naprosto nedostačující. Chtělo to navýšit odměny a ceny snížit tak na třetinu. Toto je první akce, kdy nejsem schopen si vydělat na koupi designu v tržnici.
    Minihry: jezdím jen minihru Spalující touha. Bez problémů jí dohraju a cena se nenavyšuje. Zkusil jsem i minihru Potop Lucase. Bez šance ji dohrát na odměnu a druhá hra už za 11 lístků ?!? (Aspoň myslím, že to byl Lucas). Další už jsem ani raději nezkoušel a jezdím si tu Spalující touhu. O ceně lístků a čarovných vstupenek raději ani nemluvím. Vzhledem k odměnám podle mně dost předražené. Cena za lístek 900 platonů, odměna tomu neodpovídá. Na čarovnou verzi jsem raději ani nechodil, když jsem viděl cenu čarovné vstupenky. Rozdíl v odměně tomu podle mně taky neodpovídá.
    I přes zlepšení odměn jsou to stále nejhorší narozeniny SF. Doufám, že další akce bude výrazně lepší. Už jen proto, aby bylo možné dokončit Dračí doménu ;)

亗…•Ezziee•…亗 a .gori. tohle ocenili.
  5. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Je to o tom co se rozhodneš dělat. Ano nedají se koupit všechny designy, ale aspoň nějaký si seš schopný koupit vidím hráče jezdit například z ponorkou co je na trhu a to oni také vše vidí. Nicméně co se týče navyšování upřímně si myslím, že i Minihra spalující touha se má navyšovat jen je tam chyba. Na druhou stranu navýšení z 1 na 11 je také velký skok.

6. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

No vidíš, a teď mi řekni, kdyby nennavyšování opravdu byla chyba, tak jak to mám vědět? Teď by mě mohli potrestat za zneužití chyby, když jsem se přiznal, že tu minihru jezdím, protože se nenavyšuje :)
    K tomu nakupování: ano, mohl bych si koupit design, chybí mi jen zářící, ale jsou tam věci, které chci nebo možná potřebuji víc. Většinou to ale bývá při akcích tak, že nakoupím všechny boostery, věci a designy a ještě mi akční měna zbyde a není za co jí utratit. Už jsem to tu psal. A je to taky jeden z důvodů, proč je to pro mně nejhorší akce, když si ani nejsem schopen vydělat na nákupy ;)

.gori. a Canabis-cz tohle ocenili.
  7. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Za mě je to chyba, buď s těmi 11 a nebo nenavyšování. Nemám k tomu vyjádření oficiální zatím žádné. No samozřejmě, že to nemůžeš vědět a proto bys to měl oznámit jako možnou chybu dle FAQ.
    Bohužel centrála začala nějakou chvíli zpět dělat změny ať už je to omezování informací a podobně tudíž nikdo neví jaké změny se chystá dělat s tím co člověk získá a nebo ne. Tak jako bylo oznámeno množství získání bodů a bylo řečeno, že je nato dlouhý čas. Ale kdo ví kolik lidí to dokáže splnit kolik bude padat v další akci nikdo. Některé věci se začínají dělat aby je mělo prostě jen pár hráčů bohužel.
    Chápu, že pak hráčům to vadí, protože byli na něco zvyklí a ono se to změní, ale to tak bylo vždy ať to byl ochranný list paluby, či různá slučování a podobně bohužel nikdy nevíš dopředu co přijde.

8. Leo.

co se týká toho, že během minulých akcí mohl skoro každý (pokud nebyl level 2) získat skoro všechno mi nepřipadá ani logické ani fér.
    Kdysi si malí hráči neustále stěžovali, že na akce nestačí. Akce byly upravené a ted skoro každý může vydělat. To je v pořádku, ale každý by měl vydělat úměrně svému levelu. Podle mě není fér aby hráč level 15 mohl získat to stejné jako hráč level 50. Proč se potom snažit loď vytáhnout a posílit když mají stejné podmínky?
    Full hráč, který tomu (aspoň v některých případech) věnoval spoustu času, úsilí a v některých případech i peněz by měl mít větší možnosti než hráč, který začal před měsícem. Můžou se na mě slabší hráči klidně zlobit, ale podle mě by to mělo být nastavené tak, že pokud chcete lepší odměny musíte svou loď dostat na vyšší úroveň.

Maniak tohle ocenil(a).
  9. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

No ale při této akci bohužel nešlo na většinu odměn dosáhnout ani s full lodí, natož se slabší. I když musím uznat, že po úpravě odměn se situace dost zlepšila, ale přesto to nebylo ono.

10. riman99*svk*fmf*

riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

Leo ano jak píšeš, hráči na malých lvl by měli vydělat méně, to beru, ale potom by to chtělo omezit hráčům s vysokým lvl chodit na nižší mapy. Jak má hráč, co nedávno začal bojovat s lodí která má vše na full? Stačí 2 rány a je pod vodou, a ne jednou, dolů jezdí většina vysokých lvl lovit snadnou kořist, vydělávat tam na akce, protože je to jednodušší, atd... a ty slabí lodě si ani nešrktnou protože jim velké vše ustřelí a ještě jsou pořád pod vodou jako bonus

11. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Nedivím se tomu, že full hráči jezdí střílet dolů. Pokud máš úkol poraz 5x a můžeš si vybrat servilního průzkumníka (3M HP) nebo hněvivýho krotitele vln (175M HP) nebo oceánského vyhlazovače (450M HP), tak co si asi každej vybere? Vyhlazovače ne ;)

12. Leo.

to samozřejmě chápu, ale je to bojová hra a hráči se topí kvůli sezóně hlavně, některé akce jsou omezené podle levelu a na nízkých levelech nevydělají nic, ale nejsou to všechny akce. Zkusím navrhnout nějaké omezení, ale to by se musela překopat sezona a to nevím jestli by prošlo.

13. Leo.

Časovač honu na vajíčka

28.3.2024 - 9.4.2024

14. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Tak kdy tedy začíná hon na vajíčka? Podle "Novinky" na hlavní stránce za 3 hodiny a něco. Podle FAQ o půlnoci 28.3. To je ale za 27 hodin a něco. Dnešní půlnoc je půlnoc 27.3.

15. Leo.

Začátek akce: 28.3.2024 - 00:01 (SEČ)

to je to samé :D 28.3 začíná minutu po dnešní půlnoci :D
    Proto je tam to 00:01 aby to hráče nemátlo a stejně se to podařilo

16. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

28.3.2024 - 00:01 v pořádku. Ale ve FAQ je uvedeno:

Jaká data a časy si mám zapamatovat?

Akce začíná o půlnoci 28. března a končí 9. dubna ve 12.00.
    Časy jsou uvedené v místním čase serverů.

A to není to samé. 28.3.2024 - 00:01 není půlnoc 28. března. Podle vás bychom Nový rok slavili o půlnoci 31.12. tedy 31.12. - 00:01 ;)

17. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

.. no, celý BP může jít do řiti , to co tu předvadí poslední dobou , to je .... .... nevím, jak to slušně nazvat, HNUJ, asi chce žluťasek , pohřbít hru, ne - li firmu , TUDY CESTA NEVEDE

18. ...VictoryCZL...

...VictoryCZL... Vážený autor

Tak mám 34 duší v dokončení akce,kde vzít zbytek, bych vskutku rád věděl,když od včera jsem nasbíral celé 3.

19. Geralt64

Geralt64 Hvězda fóra

Za 90 minut nové akce mám dokončeno 85%. Docela fofr, ale co dál? Nuda. Jen ty zářící jsou tedy velký problém. Zatím jsem neobjevil, kde se dají získat.

20. Leo.

už se posílaly nějaké feedbacky a zvýšení šance a počtu duší z NPC tam bylo taky, tak uvidíme, jestli dojde ke změně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.