Akce (1/2022 - 12/2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Akce dobra ,za me zbytecne dlouha. Neslo by pro priste udelat akcni b.mapu jen pro jednotlive hrace.Aspon kazdou 3 akci . Na skupinovku/y nejsou lidy:(
    Diky;)

2. Orionekcc

Orionekcc Pisálek fóra

lidi nejsou nikde.) chtelo by to něco udelat s tím třeba spojit ty servery u nas na g3 uplne mrtve moře je to nuda a pri eventech je to na nic

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/22
  3. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Můžu předat jako návrh, bohužel o akci jako takové rozhoduje BP a jejím obsahu. Lidí je dost pokud nehraješ čistě sám za sebe. Hráčů sice ubylo, ale problém je, že spousta hráčů nečte faq a neví co vůbec na které mapě kde dělat a nebo je pro ně odměna nedostačující. Obvzláště když kvůli některým pak nedostanou ze skupinovky vůbec nic tak tam již znovu jít nechtějí. A hlavně zajisté BP vidí pohyb na daných mapách a i počet hráčů a tudíž ví jestli to jde či nikoliv.
    A prosím dle pravidel bez zbytečných citací.

4. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

Ne neee servry nespojoovat! To ja jsem zas rad ,ze si admiraly strilim sam a nikdo neprudi :),To budu radeji bez tech b. map.:D:D

5. Orionekcc

Orionekcc Pisálek fóra

• Zbytečná citace
    tak já radsi bojuji a nefarmím no :D KAZDY tu hru hraje jinak :)

Naposledy upraveno moderátorem: 24/6/22
    *štěpánek* tohle ocenil(a).
  6. Poseidon

Ale notak Orionekcc prosím bez těch zbytečných citací. Není potřeba používat tlačítko odpovědět pokud odpovídáš na poslední příspěvek.

7. juraj888

juraj888 Perspektivní autor

Poseidon "ale problém je, že spousta hráčů nečte faq a neví co vůbec na které mapě kde dělat "
    súhlas my hráme dvaja otec už je skoro dôchodca a už ho hľadať nebaví alebo nerozumie tomu aj keď nájde... akcie su zbytočne zložité eventové skupinové mapy preplnené efektami bonusmi predmetmi ktoré inak nevidno a treba zisťovať čo a na čo to je pretože iba strielaním eventových NPC na klasickej mape sa tak väčšinou zarobiť nedá ... bolo by super keby občas urobia nejakú jednoduchú "retro" akciu
    niečo na zaspomínanie a človek by nemusel za forkom sedieť pol dňa aby tomu porozumel :rolleyes:
    A čo sa spájania serverov týka som jednoznačne za ... SPOJIT chce to trošku tú hru oživiť naozaj je mrtvo :(

8. Poseidon

Co se týče nečtení FAQ, je to rozhodnutí každého hráče a až bude FAQ pouze v EN a nebudou CM bude spousta takových hráčů mít smůlu. Ale to již bude pozdě. A hlavně jak BP vždy razilo herní forum je součástí hry a hráči by na něho měli chodit, hledat si informace a studovat si je. Tudíž to může být i jejich cíl je tam natáhnout. A neviidím problém nechápu li něco konkrétního zeptám se už případně nato třebas mi někdo poradí i když hráči si toho spoustu tají což chápu občas.

Některá akce je možná o něco složitější, ale jak která. Nemyslím si, že se nedá na moři během akce vydělat, ale jde o to, jak moc chceš jít do plusu. Vždy si chce najít svojí nějakou cestičku pro danou akci. Také musíš brát to, že BP nechce, aby měl každý vše hned. Myslím si, že zde spousta hráčů ocení například děla za žebříček. I když chápu 3 děla pro někoho jsou málo, ale dle cen BP je to vlastně až moc drahá odměna a myslím si, že je údiv, že tam vůbec jsou. Ale za chvíli času na mapě, kde vlastně nic nespotřebuji super a to i pro lodičku co pomalu začala. Tak jako střílet Krysího krále na druhé skupinové mapě. Úplně snadná akce si myslím. Ale je tu i několik hráčů co naopak chtějí se v něčem snažit a oživit snadnost hry. Tudíž nelze se zavděčit všem.Jak vidíš i zde na foru, jsou hráči co jsou spokojeni obvzláště u X akcí se opakují skupinovky a je to o to triviálnější.

Co se týče sloučení je to na rozhodnutí BP, ale já osobně jsem proti. Jednak nic to nevyřeší v této hře je spousta hráčů dosti často na botu. Za další, spousta hráčů je na různých serverech jako je PVE protože chtějí mít klid od toho aby nebyli topeni. Samozřejmě ne všichni. Pak je tu také velké množství hráčů, které šlo na určité servery právě z důvodu, že tam není CZ/SK CM a mohou tam ve výsledku cokoliv. Upřímně za mě tato hra už upadá a je jen otázkou času než si BP řekne, zavíráme jí. Protože spousta hráčů přestala hrát, další přestává, jelikož cpát do toho peníze za ně nemá smysl atd.

Aismen†57† tohle ocenil(a).
  9. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

Led ve slunečním svitu

10. ∼72ÐiÐi72∼[CG!]

∼72ÐiÐi72∼[CG!] Rádoby autor

proc je pri kazde akci tak malo vraku ?

11. Bascot

Bascot Aktivní autor

Vraků je dost ale to botů taky.

12. Leo.

musíš si najít mín frekventovanou mapu

13. mario13103

mario13103 Rádoby autor

Prečo nejdú akčne úlohy?

14. Leo.

15. mario13103

mario13103 Rádoby autor

áno mám

16. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Skončila jiná akce proto nejdou vzít. Ikdyž končila např svoboda nebo jiná akce, tak ten následující den nejdou vzít úkoly. Zítra po 12h to půjde. Opět chyba kterou BP neřeší a je jim jedno.

17. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Zase nějaká BP novinka v žebříčku skupinovky při současné akci. Úkolem je udržet se na mapě co nejdéle a co na to žebříček?
    1. - 5. čas 22:49
    6. - 9. čas 26:51
    Pak už jdou časy normálně dolů. Od kdy je 22:49 delší časový úsek, než 26:51?

18. Leo.

napiš jaký server a udělej screen, předám to

19. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

20. Leo.

nechala jsem časy zkontrolovat a místa jsou správně. Místa 1 - 5 mají čas 1:22:49. Číslo 1 označující hodinu tam chybí.