Akce (1/2021 - 12/2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 15/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

ja se leo obavam ze unity nebude bez problemu,kdyz vidis sama co dokazi behem akci jak chteji neco vytvorit? :D to bude prusvih sam o sobe :D akce je opravdu uboha bohuzel.

djmeema. a Dark_COBRA_CZ1 tohle ocenili.
  2. -samo854-

-samo854- Perspektivní autor

to JO LEO ALE i tak mohli trosku udělat lepší odměni a taková skupinová je asi špatna protože těto taam sunda na jednu ranu pokud tam maš toho golema co má ten baf s listem

Naposledy upraveno: 19/3/21
  3. marek70

marek70 Pisálek fóra

• Cizí jazyk
    tento event je TRASH je divne ze minulorocny futbalovy event bol lepsi ako NARODENINOVY

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Ale notak prosím bez cizích výrazů děkuji.
    Nicméně vždy se dá něco zlepšit. Množství hráčů by chtělo yulognské mince pomalu za nic ve velkém množství. Je i zapotřebí brát to, že BP má nějaký plán odměn co chce do hry dát a ty musí nějak rozdělit. Jako ve spoustě eventů je zapotřebí si najít něco co má smysl a na zbytek se bohužel vykašlat.
    Změny bohužel neovlivníme od počátku akce si stěžuje více zemí, ale to je jediné buďme rádi, že alespoň nějaké změny jsou. Třebas přijdou i další, ale to dopředu nikdo neví.

5. *==danger==*

*==danger==* Pilný autor

• Vulgarita
    celý narozky SEA jsou EDIT , kdyby pustili SVOBODU na těch 18 dní , udělali by líp , a to chcou ještě , aby do toho rvali lidi prachy ? To je výsměch , ale je to každýho věc , jestli chce podporovat toto , co se tu děje , poslední dobou . Ano je tu i dost dobrých věcí , ale čím dál víc mám pocit , že se to žene k platbám , Pan majitel , chce zřejmně co nejdřím investici dostat z5 , nejlíp se max.ziskem , asi má pocit , že tu bude na věčný časy , jako Sovětský svaz , ale to je omyl . . .

Naposledy upraveno moderátorem: 20/3/21
  6. Aras_61

Aras_61 Pisálek fóra

Je to smutný... čím dýl tu akci hraju tím víc mám odpor... aby člověk nedokázal skoro udělat ani úkol protože královna vyskočí kdo ví kde :) atd... opravdu smutné

7. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

:rolleyes:královnu.. haha .já za 3 dny nenašel ani tkadlece do ukolku.

8. Poseidon

Tkadleců jsem střílel několik. Nejlépe je se u domluvit s někým a snažit se ho vystřelit ale pokud máš nějakou trošku štěstí dokážeš to i sám a nebo najdeš i na mapě vystřelí ho někdo kdo to neustřílí či je na botu a ne vždy ho střílí.
    Královna ta je horší, ale dá se pokud máte nějakou alianci a nejsou tam všichni syslové aspoň pro potřebu úkolu se zeptat. Ale v základu stále jsou cechy, aliance koalice jde jen o to jakej je kdo hráč. U nás na TS jich kolikrát napíšou několik a nebo na zeptání. Pokud už hráči chtějí hrát jen sebe to je pak těžké. Ale ve výsledku po královně je jeden z úkolů skupinová mapa, na kterou nadávají a moc hráčů jí neudělalo takže kam spěchat.

9. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

Kam spěchat? Přece na těch 16 denních úkolů :p

10. Poseidon

Pokud myslíš ty opakující na munici, boostry a herní předměty tak na ty se dostaneš i bez královny si myslím.

11. Mishuge

Mishuge Pisálek fóra

K výpredaju Sale away mate asi chybu píšte že,-Každý z balíčků Vám otevře přístup do nového obchodu (podobnému Bukanýrskému trhu na webové stránce). avšak po zakupeni je len klasicky bukanýrsky trh.

12. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

ano, informace v EN jsou zavádějící, ale došly přesně v tomto znění. K dispozici je na moři jen bukanýr.

13. Godzik_SVK{KP}

Godzik_SVK{KP} Obyvatel fóra

otazka tie baličky si vime kupiť len na mori?

14. Poseidon

Dle všeho ano když tam ten banner odkazuje.

15. Godzik_SVK{KP}

tak to nič kašlem na nich nekupim nič

16. Poseidon

Samozřejmě tvé rozhodnutí. Nicméně je snaha přesunout vše na moře tak to už si pak nic nekoupíš. A jen když se podíváš do oznámení tak pro právě probíhající výprodej sigma je jasně napsáno, že budou jen na moři.

17. Godzik_SVK{KP}

ide mi skor o to že naposledy ked som sa to snazil kupit z mora tak mi to nešlo kedze hram na unity a hlavne nechapem tejto ich čudnej zlave prikladam screen to už mi odčitali tych 17€ alebo ešte nie alebo čo tym basnik chce povedať[​IMG]

18. Poseidon

Unity sice moc nepoužívám, takže nevím jestli je tam pro trh nějaká změna. Nicméně ano je to sleva z původní ceny 69,99 když bys dal koupit tak tě to přesměruje na výběr platební metody a tam vidíš jasně účtovanou cenu a víš to hned tudíž nevím kde je problém.
    http://prntscr.com/10rlugb

19. Godzik_SVK{KP}

naposledy ked som to skušal tak nešlo kupit z mora absolutne nič

20. Poseidon

No bohužel unity nepoužívám a jsem rád za klienta a doufám, že bude unity plně funkční co nejdýl. Ale zatím jsi asi první kdo si stěžoval, že by tam nic nemohl koupit a to nejsi jediný který na něm hraje. Jelikož tak jako ho hráči nemusí tak jsou zas tací, kteří si ho vychvalují.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.