Akce (1/2021 - 12/2021) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 15/11/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

No podle mně to byl pouze jeden den. Žádný den jsem nechyběl a úkol na 600M a 60 NPC jsem si bral včera po poledni, dřív jsem nemohl.
    Pokud nebereš 2 dny včera odpoledne a dnes dopoledne :)

2. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Akce začala 15.10
    • 15.10 1 fragment úkol 60NPC Pouštní růže a Mahareenijská bouře
    • 16.10 2 fragmenty úkol na 50 vraků
    • 17.10. 3 fragmenty úkol na 50 akčních truhel
    • 18.10. 4 fragmenty úkol na 600 M HP Zlatý scimitar
    • 19.10. již jsem nezkoušel jestli jde opakovací úkol, ale stále jsi měl minimálně 4 fragmenty a mohl jis střílet 600M HP
    • 20.10 do 12:00 jsi mohl ještě střílet HP
    Takže 2 dny 18.10. 12:00 - 20.10 12:00. Čas 12:00 neber doslovně akce začala o něco dýl, ale na hře jsem v danou dobu nebyl tak nevím přesně.

3. Geralt64

Geralt64 Velvyslanec fóra

19.10. opakovací úkol šel, měl si 5 fragmentů a mohl si vzít další úkol - 60x akční NPC, 600M scimitarovi. Úkol nastřílet 600M byl 2x.

4. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

5. kacenka1986

kacenka1986 Perspektivní autor

kde se da ziskat rad duse? v obchodu byl pocetni limit a ta cena 50 dusi za 1 kus a uz nemam kde sehnat ???

6. Leo.

7. kacenka1986

nojo tendle ukol uz sem mnela, a po nem je ukol zbirat duse ze zabityh hracu, jenze sem vsechny vstupenky spotrebovala a jedna duse chybi a dalsi ukol uz neni

8. Leo.

Zítra se podívej k zadavatelům, ten s řády jako odměnou je podle mě opakovací.

9. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Též si myslím, že je opakovací. Nevím jestli to bude jako loni, ale daný úkol tam loni byl i víckrát na duše na mapě. Případně jsou ještě v balíčku.
    Upřímně tento úkol jsem nikdy neměl rád.

10. !-Hellmaster-!

!-Hellmaster-! Rádoby autor

Upřímě, já ho nenáviděl...

11. Leo.

Upřímně já ho nedělám :D

12. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Co to je za oznámení na restart? Si BP dělá srandu ne. Asi zjistili že akce je moc dobrá..

13. Leo.

který myslíš? že info k restartu bude zítra? Hold občas ho nemá kdo poslat tak bude zítra.

14. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

kdyz uz vam nekdo napise ze bude restart tak tato vynluva leo nebyla dobra :D

15. kacenka1986

restartem doplnly prodej kompasu a asi malo inkasovali tak nove polozky do bukanyra, ale kdo chtel usetrit a vzal nejlacnejsi balik aby otevrel bukose mas smulu, nove polozky jako recepty a 5 vojak jsou jen pro ty co koupily nejdrazsi eventovej balik :D

16. Leo.

ondraz.cz jaká výmluva? Uvědom si, že centrála na rozdíl od nás pracuje od 6 do 3. Potom už je to jen pokud něco hoří. Dostali jsme info, že bude restart, ale čeho se týká dostaneme až zítra během pracovní doby.

17. ondraz.cz

ondraz.cz Stálice fóra

prave proto pisu ze vymluva na prd. pokud jsou schopni vam poslat echo o restartu tak uz z logiky veci mohou napsat rovnou o co jde. a neboj,nebylo to mirene proti tobe ale proti tem expertum tam :)

18. Leo.

vím , že ne proti mě, jsem jen posel :D , ale na jejich obranu, neplánované restarty kvůli problémům se servery nebo bugu, který je potřeba opravit hned jsou pouštěné oddělením, které dá vědět dalšímu oddělení o co v restartu půjde. Pokud k tomu dojde mimo pracovní dobu, tak už nikdo není v kanceláři a i když se ten co to má na starosti snaží být k dispozici i mimo pracovní dobu z domova má i svůj osobní život a ne vždy může být k dispozici. Člověk se stejnou pozicí ale pro jiné hry nám dal aspon vědět, že k restartu dojde a kdy dostaneme podrobnější info, což taky nemusel. Takže nejde o žádnou výmluvu.

19. kacenka1986

strejda jack najdu kde?

20. kacenka1986

tak jacka uz sem potkala, nastesti v ulohe mu staci ubrat malo hp, ale ted kdo zvas dokoncil minihru ktera se dela solo? najdem 4 uponky, zabijem, ale k bosovi se pres zony nelze dostat, hned k.o. , nakej figl na dokonceni?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.