Akce (1/2020 - 12/2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 28/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. venouš72_cz

venouš72_cz Vážený autor

Je dost smutný, že do rána člověk přijde o veškeré sudy, jelikož je nemám u koho vyměnit

2. *štěpánek*

*štěpánek* Vévoda fóra

3. Agramon

Agramon Pilný autor

Opět podařený začátek rádoby akce. Vlastně bych byl v šoku,kdyby to fungovalo.

4. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Pokud jde o úkoly, byl problém hlášen opětovně, že i po restartu hráči nemají úkoly. Bohužel zatím bez reakce.

5. venouš72_cz

venouš72_cz Vážený autor

Tak nefungují ani obchodníci. Chce se mi plakat

6. Alca

Alca Pisálek fóra

G.Amerika 3 celá akce jsou jen truhly a vraky jinak tu není k vidění nic ani úkoly to nedává P.S. dobrá akce

7. Elopsoid

Elopsoid Pisálek fóra

sudy nejdou měnit ... akce zřejmně funguje jen opět pár vyvoleným ... a to není nic nového

8. pavell1997(CSA)

pavell1997(CSA) Perspektivní autor

1000 perel :DDDD

9. po sedmi hodinách jedna akční to si snad děláte kozy G.Amerika 3

10. djmeema.

djmeema. Rádoby autor

Konečně event,na který jsem čekal :D Mohu jezdit svitky,které neobsahuje Kapitán.:D

11. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

*štěpánek* U obchodních lodí, které se objeví jednou za pár hodin. Přečti si FAQ. Na moři je odpočet k události pod názvem Honba za grogem. Až je odpočet na 0 vyskočí 3 pašeráci (obchodní lodě) a u nich můžeš nakupovat.

Elopsoid úkoly a výměna u obchodních lodí nefunguje nikomu.

乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 akce je stavěná jinak než obvykle. Akční NPC obsahují sudy, kterých je jen omezené množství. Jakmile jsou všechny mezi hráči , tzn, že jsou sestřelena všechna NPC, přestanou se objevovat, hráči si mezi sebou musí sudy krást a vyměňovat je u obchodníka aby se znovu mohly vrátit do NPC. Pak teprve zase začne jezdit určitý počet NPC, dokud se nevystřílí atd. Obchodníci nefungují takže se vrací pouze automatickým úbytkem každé 2h. Všechno info je ve FAQ k akci.

12. venouš72_cz

venouš72_cz Vážený autor

Tak super. Přišel jsem skoro o všechny sudy přes noc. Co mám teď měnit???

13. Poseidon

Nic, protože výměna stejně bohužel nefunguje.

14. venouš72_cz

venouš72_cz Vážený autor

Díky Poseidone. To mě uklidnilo. :):)

15. **štěpánek**

**štěpánek** Zelenáč fóra

16. Mishuge

Mishuge Pisálek fóra

Pro boha kdo tuhle akci vytvářel?? Zabte to,než to naklade vajička!!!

juraj888 tohle ocenil(a).
  17. Poseidon

Odpočet se ukazuje v banneru událostí na moři. Na této záložce se ukazuje mapa na které daný pašerák vyskočil.

18. bárkus86

bárkus86 Obyvatel fóra

Ahoj, akce stále nefunguje jak má. Proč to prostě neukončíte, takový paskvil jsem tu dlouho neviděl.:(

19. Leo.

**štěpánek** samozřejmě to jde, i na PvE serveru můžeš přepnout do PvP módu a střílet jiné hráče, kteří mají také zaplý PvP mód.
    Mishuge uklidni se ve vyjadřování
    bárkus86 centrála pracuje na opravě. Jestli bude akce prodloužena nebo zrušena zattím nevíme.

20. Leo.

úkoly a obchodníci už fungují. Každý obchodník má jinou nabídku.