Akce (1/2020 - 12/2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 28/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. CM_Miky

CM_Miky Vycházející hvězda fóra

Prebieha reštart tak troška strpenia :)

2. kacenka1986

kacenka1986 Perspektivní autor

33 minut od zahajeni nejde hra, muj cas je drahy, minuta meho casu 1 euro, takze uz mi dluzite 33 euro !!!

železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  3. Leo.

Leo. Team Leader Team Seafight

4. kacenka1986

kacenka1986 Perspektivní autor

cooze? ja kvuli tomu zrusila schuzku s prezidentem a vy mi napisete ve 14.:00??!!!! takze mi dluzite 100.000 euro , pak chci verejnou omluvu v primim prenose v televizi, na fb, twitru, instagramu, tiktoku. dale chci mit v bruselu svoji sochu a od merklove chci udelit diplom za vytrvaní !!!!

5. Leo.

ani v jednom ti bohužel nevyhovím, ale pokud si chceš mermomoci stěžovat tak na adresu firmy v Německu, anglicky nebo německy a písemně tedy dopisem. :D

6. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Akce zatím o ničem dle mě..

乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 tohle ocenil(a).
  7. ČIERNA_PERLA*SK

ČIERNA_PERLA*SK Pisálek fóra

je normalne že velky event strieľa mňa, iba mňa. Mňa a len mňa je tam 30 lodi a striela nna nemám dmg nič ani to nemusím začať strieľať a ide po mne. Ked už ma velky event strieľať hráča tak aspoň niekoho kto ma dmg nie???

8. Leo.

každý event je nastavený jinak. Některé střílí do nejvyššího dmg, některé na střídačku a některé náhodně. Jsou NPC, která nestřílí dokud nevystřelíš a nebo střílí na potkání. Bohužel nedostáváme informace, které NPC se bude jak chovat. Taky bohužel patřím k hráčům, do kterých "agresivní NPC" střílí pokaždé, i když je v okolí dalších 30 hráčů. Zkus odjet nebo kliknout na opravu jestli si nevybere jiného hráče.

9. Phantom_ship

Phantom_ship Pisálek fóra

Ahoj nejde nalogovat hra po restartu mě to pustí na 37 % a konec máte někdo ten samý problém děkuji.

10. ***tom**UEK

***tom**UEK Vycházející hvězda fóra

i ja 37% a konec

11. permonik3

permonik3 Zelenáč fóra

soudruzi opět perlí pokaždé něco nefunguje

12. Poseidon

Poseidon Board Administrator Team Seafight

Tak logicky je herní podpora jim tuto situaci nahlásit a nebo je zde i pro tuto skutečnost vlákno a ne spamovat zde.

13. -RYS-

-RYS- Pisálek fóra

Dobrá akce, zadarmo munice pomalu pryč .A za to nula perel

14. The_Beast

The_Beast Pilný autor

Nejlepší na akci je ten dizajn v bukanyrovi :-D

Cannis_Aureus tohle ocenil(a).
  15. Cannis_Aureus

Cannis_Aureus Pilný autor

Tak s touhle akcí končím,počkám až na poslední den,koupím buffy,jinak mi s tím můžou vlézt na záda. Střílí mě npc a nedá se skoro nikde na mapě opravit,to není normální. :-ú

乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 a GAGA tohle ocenili.
  16. GAGA

GAGA Zelenáč fóra

Poslední dobou mě připadá ,že vývojáři jsou věčně nalitý

17. Leo.

18. Frostbite420x2

Frostbite420x2 Zelenáč fóra

Celkom sranda ze event strielaju 7 hraci a iba ked pridem k nemu ma zacne strielat (a to som sa ho ani nedotkol)

19. Leo.

eventová NPC patří mezi agresivní takže střílí na potkání. Cíl by si měli vybírat podle reputace, ale není to potvrzené.

20. Macan666-cz

Macan666-cz Zelenáč fóra

Super,taže ani admini nemají informace k eventu? To už je fakt na hlavu postavený. :-/ Příště už asi bude info k eventu až po akci,ne? :-(