?

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 22/7/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Dobry den,ahoj
    Jen bych se chtel preptat,potkal jsem hrace co mel v pravo u sve lodky obrazek na kterem byla muzska tvar s cervenym okem. Neco z platebky?? Nikde jsem na foru nenasel o co by mohlo jit.
    Neztihl jem poridit fotecku.
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Jde o tuto ikonu Screenshot_1.png
    Je to označení debuffu, kterým byli potrestáni uživatelé nepovolených programů.
    Momentálně dostali debuff na 3 dny, ale podle neoficiálního infa bude kontrola a "rozdávání " těchto debuffů častá a pravidelná. Přesné schéma zatím neznáme.
    Debuff obsahuje

      • -80% poškození děly
      • -100% prevence poškození
      • -80% bonus elitní munice
      • -80% poškození proti hráčům
      • -95% rychlost
    takže z relativně full bojové lodě se na 3 dny stane kocábka srovnatelná s 2 levelem. Navíc mají jako ozdobu tuto ikonu aby každý viděl, kdo podvádí.
    Za mě skvěle vyřešeno.
     
    72didi72[CG!], CHUDINKA-CZ a Pepa tohle ocenili.
  3. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Potkal jsem zatim jednoho hrace.tz,ze vetsina hraje ferove,divny :eek:
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    nebo zjistili, že v tomhle stavu nemá smysl na moře lézt a bota vypli :D
     
    *štěpánek* tohle ocenil(a).
  5. delo66

    delo66 Pisálek fóra

    Jednu takú lodičku som videl aj ja. Pohybovala sa pomaličku, ale strieľala normálne. NPC strieľala v rozpôtí 180 - 220k.
     
  6. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    3 dny je vysmech. Aspon 3 mesice ,kdyz uz ne permanetni.
     
    72didi72[CG!] tohle ocenil(a).
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    delo66 akční munice má bonus navíc, takže můžou střílet do NPC víc.
    *štěpánek* pokud budou tyhle postihy pravidelně třeba každých 14 dní tak to výsměch není.

    My i další země dáváme další návrhy na rozšíření debuffu jako zablokování kapitána, vyřazení z žebříčků, nepřipisování EB a BZ a další. Obsah tohoto debuffu je taky společná práce týmů, kteří vymýšleli návrhy na postihy. Myslím, že tohle ještě není konečná verze a bylo mi potvrzeno, že trestat se nebude jednou do roka :D
    Uvidíme, ale zatím mi to připadá jako dobrá věc.
     
  8. CHUDINKA-CZ

    CHUDINKA-CZ Pisálek fóra

    Konečně! Konečně se něco děje,myšlenka je to super, pokud to dotáhnou do konce. Za mne po tolika letech celkem spokojenost.
     
  9. ∼72ÐiÐi72∼[CG!]

    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] Rádoby autor

    • Zveřejňování soukromé pošty s podporou hry
    taky jsem se potesila ze konecne neco udelaji s botakama (dnes dopoledne jsem jich potkala na mori minimalne 10 udelala sem si na nich pekne bodicky a dodelala sezonu na prepady ) bohuzel jim to detekovani nefunguje jak by melo nebo zmenili strategii ted oznacuji poctive hrace po dnesnim odpolednim restartu mam ikonku u lodi . Hraju tuto hru 9 let nikdy jsem zadny program nepouzivala a ani nebudu .
    psala sem i na podporu bohuzel bezvysledne bylo mi odepsano

    EDIT


    takze asi zmena strategie poctivi hraci tady nemaji co delat .....
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 30/7/21
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Nevím jak ve hře, to musí vědět centrála, ale dodržuj prosím pravidla herního fóra. A nešiř tu lži nebo budeš za ně také trestána.
     
  11. *==danger==*

    *==danger==* Pilný autor

    ..tyto kecy si nechte na koledu ,nehraju to už tak jak dřív , ale to co vidím co se tu děje je pěknej HNŮJ k zblitíé , co z tohoto dokázal udělat nový majitel / a potažmo ue světa / a celej slavnej vývojářský team ...
     
    ORП!§ tohle ocenil(a).
  12. TotojehraPche

    TotojehraPche Rádoby autor

    Včera som si zapol hru po dvoch dňoch čo som nehral. Som kukal ako puk čo sa mi naskytlo na plťke debuf všetko v minúsoch.Tak si myslím že asi Bug od slávneho BP. Tak som sa odhlásil a zase prihlásil a stále to tam bolo. Tak som si povedal že pekne, po 11 rokoch od založenia účtu čo som vživote nepoužil žiaden program v žiadnej online hre. Na zvišovanie egá. Tak ma to trošku zamrzelo. Ale čo, som na dovolenke tak si užívam. A dúfam že sa to nebude opakovať.
     
    Silvio44 tohle ocenil(a).
  13. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    zkus napsat na podporu, pošlou tvůj účet na prověření jestli někdy něco používal nebo ne.
     
  14. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Mě by pak zajímalo jak ten hráč bude odškodněn, když mu bude dán neprávem debuff. Když mají tak super systém co odchytí program atd, tak určitě by měl 100% poznat jestli se hraje tak či onak.
     
    Legend79cz tohle ocenil(a).
  15. Silvio44

    Silvio44 Pisálek fóra

    neposlou napisou ti ze pokud se ti nelibi muzou ti zablokovat cely ucet
     
  16. ∼72ÐiÐi72∼[CG!]

    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] Rádoby autor

    ceska podpora ( odpovedel mi Michal) nic neproveruje napisou ti ze si podvodnik a tim to konci a pokud se ti nelibi dostanes pernamentni ban ! (muzu to tu znovu zkopirovat z mejlu aby zas Poseidon nerekl ze tu sirim lzi ) jedina lez (nebo spis chyba) v mem prispevku je ze hraju 11 let ne 9 trosku jsem to popletla.Napsala jsem na nemeckou podporu a tam mi ucet proverili buff byl za par hodin pryc
     
    Naposledy upraveno: 31/7/21
  17. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    To je nahodicka. Česká podpora nic, napíše se jinam a je vyřešeno. Čím to asi bude o_O:rolleyes:
     
  18. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    The_Beast spousta hráčů tvrdí, že na 100% nikdy nepoužili, nikdy nestáhli a nikdy se neregistrovali do žádného nepovoleného programu, ale při kontrole se u 98% z nich zjistí, že samozřejmě kecají.

    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] v době kdy jsi psala na naši podporu bylo jasné stanovisko BP, že debuff byl daný oprávněně všem. Během včerejška a dneška se objevilo pár případů, kdy hráči tvrdili, že nikdy nic nepoužili takže se účty začaly prověřovat. Tvůj debuff nebyl zrušený proto, že jsi napsala na německou podporu, ale proto, že jsem ho nahlásila jako jeden z těch, u kterých se debuff mohl dát neoprávněně.
    Ale samozřejmě nebudu ti brát názor, že německá podpora to vyřešila :D

    Silvio44 tobě někdy něco takového podpora odpověděla? Pokud ano předlož důkaz, pokud ne tak tu nešiř výmysly, můžeš za ně dostat i ban an forum.
     
  19. The_Beast

    The_Beast Pilný autor

    Leo: to neříkám, to at si sáhne do svědomí pak každý, ale jde o to, že tenhle debuff má ty lidi odradit od toho aby se to používalo atd. Člověk to přestane používat, ale pak stejně ten debuff dostane, takže smysl toho je kde? Jak pak bude BP postupovat? Protože jak je vidět, tak při každém přidělovaní debuffu aby se člověk bál jestli to dostane nebo ne. ikdyž program nepoužívá. A tu máš jasné případy, že se to opravdu děje, což je nepochopitelný.
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Bohužel nevěřím, že to lidi odradí. Obvzláště do doby dokud nedojde k 100% detekci všech hráčů využívající jakýkoliv bug či ***. Jedná se o nový postup kontroly, který je interním postupem tudíž si myslím, že je jen otázkou času kdy se odladí tato kontrola a dojde k zpětnému ověření, že již nedochází k chybám.