Technická aktualizácia: AMS - 1. fáza / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 17/2/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *REBELION*

    *REBELION* Pisálek fóra

    Hraji druhym rokem na sea a co jsem zjistil z techto zmen ze to nepude z5 ale BP si dela hru k obrazu svemu nektery hraci na jinych servrech jsou na tom jeste dobre jestly na tomto zlepseni delali spoustu mesicu tak bych mel asi uz ted skoncit s hrou jak rikam neni servr jako servr
     
  2. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    Poseidon proč sem dávate FAQ kde je to nejpodstatnější v AJ, to nejste schopni to přeložit
     
    guliverr tohle ocenil(a).
  3. Hugi|CZ|

    Hugi|CZ| Perspektivní autor

    ano je to trámama na ostatních fórech je to psané od teď pridávají elitní trámy 900 HP a trámy za zlato 225 HP.
     
    guliverr tohle ocenil(a).
  4. *booo*

    *booo* Obyvatel fóra

    No, jak sem si to přečetl, tak skutečně AMs způsobilo "radost" všem hráčům, předpokládám, že se jedná o počáteční problémy (ty by však neměli být), net je plnej podvodných programů, si je kupte nebo stahněte jako firma a udělejte program proti nim, potom to bude lepšejší než takovýhle pseudo opravy a úpravy, vaše snaha nic neovlivnila, jenom naštavala spoustu lidí. Když sem se zeptal na podpoře, ještli mi kompenzují nefunkční znásobovač, tak mi odpověděli, že se rozhodnou! (si děláte srandu), za svý peníze chci výhodu a vůbec mě nezajímá, že to někdo pokazil při pochybném update. Hláška o tom, že např. smlouvy na opravu budou kompenzovány je taky směšná (hlavně strpení mějte) - co dostanem? 1x zlato za smlouvu? Jak rozlišíte poctivýho hráče, kterej si nasbíral svou snahou a to kdo podváděl? - nerozlišíte podvodníci budou dál jezdit a topit poctivé. To je výsledek vaší snahy, skutečně k smíchu. Furt nějak nechápu, že booter jezdí furt dál, i když byl mnohokrát hlášen. To nejste schopný na něho hodit sledovací program? Myslíte, že je někdo schopnej hrát 24 hodin za den? Zapněte mozky a dojde vám, že tu něco hrozně smrdí. Lituju moderátorů chatu a fóra, ti to odnesou nejvíc, páni a dámy na podpoře se zmůžou na nic neříkající odpověď, booter se směje, poctivec pláče. Fakt se zase něco povedlo.
     
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Hugi|CZ|, není to jen na ostatních, ale i na tomto našem je tato informace od včerejšího dne viz ZDE.
    Ahoj *booo*, co se týče kompenzací obecně, ať již za smlouvy, rychlosti z glitzů, tak opravdu jaká a v jakém poměru tato kompenzace bude ti není možné v tuto chvíli říci. Samozřejmě nespokojenosti hráčů jsou dál předávány, ale o případné kompenzaci a její výši rozhoduje přímo společnost Bigpoint a o tomto nerozhoduje podpora.
     
  6. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    nechápu ten obrázek s tím co má vliv na rychlost lodě

    co znamenají čísla 799, 640 , 510

    proč je u prvních dvou sloupců kormidelník za 40(to jako není rozdíl mezi kormidelníkem 1 a 2 stupně?)

    plachta za perly(co mi po potopení zmizí ) stoji 1900 perel, to mam jako po každém potopení koupit za 5400 plachty abych dostal 159 bodů k rychlosti?? to snad nemyslíte vážně??

    70 bodů za kýlový meč level 6 (který stojí mega perel) ?? kolik mi teda přidává, u kýlového meče je u lvl 6 napsáno +9 bodů k rychlosi , v tabulce je 70 to same u zadního ohraničení trupu!!!

    místo pro čluny v tabulce level 6 -60bodů u opevnění +60 bodů k rychlosti
    přítel vetru v tabulce 65 bodu v talantech taky 65bodu

    proč to u člunu a větru odpovídá u kýlového meče a zadního ohraničení trupu ne___


    a poslední a naprostej nesmysl

    při základu HP co ted mam 569 000, při poškození 0-33% (0 až 187 000HP) mi jede lod tak pomalu že me sunda i enemy ktere by standartně nemělo šanci dostat??
     
    Naposledy upraveno: 18/2/14
    *Angie*EU2 tohle ocenil(a).
  7. Hugi|CZ|

    Hugi|CZ| Perspektivní autor

    přítel větru je v talentech (legba)
    spíš mě naštvali opevněním kylový meč který byl na to aby si uvezl více munice najednou je na rychlost a problém je v tom že ho tam nemám v první části místo čeho dát takže ho ani dělat nebudu jedině že by ho přemístili do zadní časti a dal bych si ho místo dalekohledu který stejně nefunguje...
     
  8. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

  9. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Zdravím,

    všetky obrázky máte prerobené do českého jazyka.
     
  10. stenne-cz

    stenne-cz Perspektivní autor

    Zdravím chtěl bych se zeptat podle čeho se zvyšovalo dmg?????
    Protože většině hráčů se zvyšovalo (o cca 300 )ale mě ho o něco málo snížili.
    Psal sem na podporu a ti mě odkázali sem, tak sem tu a ptám se
     
  11. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Ahoj,

    konkrétne čísla nemáme, ale zmenil sa rozptyl pri streľbe prachu a bez prachu a taktiež záleží aké delá máš na lodi nahodené.
     
  12. klypsa

    klypsa Pisálek fóra

    to je naozaj skvela odpoved a co vlastne mate podla coho sa mame potom orientovat toto je odpoved TL naco tu potom si len na zamykanie prispevkov ???
     
  13. stenne-cz

    stenne-cz Perspektivní autor

    bavím se o duté munici bez prachu, mám admirálské děla a ty jsou na dutou nejlepší (nepočítám kritické zásahy) ,přesto mám o něco menší dmg. Bylo by dobré zjistit jak to přesně je. Podle čeho se zvyšovalo nebo snižovalo dmg...
     
  14. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Ahoj klypsa,

    som tu na sprostredkovaní informácií medzi Vami a RT. A keď RT nepošle presne čo sa ako sa zmenilo, môžem vychádzať len z toho ako to funguje na mori. A áno, okrem iného som tu aj na to, aby som zamykala a na fóre udržiavala poriadok.

    stanne-cz - už včera sme posielali email, kde sa okrem iného pýtame aj na zmenu dmg. Akonáhle dostaneme oficiálne vyjadrenie, zverejníme ho.
     
  15. ΛΖLΛB

    ΛΖLΛB Stálice fóra

    Podle toho co tu čtu to vypadá, že ani programátoři přesně neví co ten jejich paskvil změnil, protože jinak by bylo hned ve FAQ uvedeno že např. trámy budou dávat více hp ...
     
  16. ٴٴٴٴĴįŗķą

    ٴٴٴٴĴįŗķą Perspektivní autor

    Přesně. Něco udělaj pak čekaj co zkazily a nakonec napíšou že to je na přání hráčů,že to je udělané úmyslně,protože nejsou schopný to opravit :D to je parta programatorů,to by jeden žasnul.
     
  17. DragonIsBack

    DragonIsBack Zelenáč fóra

    Dobrý den

    Od Vaší poslední aktualizace se nemohu dostat na moře :( používám adobe flash player 10.3 jelikož z novějšíma aktualizacema mi to nenajelo vůbec. Nyni mi to nejde vůbec . Dokaže mi někodo poradit co se s tím da dělat ?
     
    Naposledy upraveno: 18/2/14
  18. ..ζαקקy..

    ..ζαקקy.. Aktivní autor

    No tak ted jsem zjistil ze tenhle EDIT upgrade je uplne na ***** oprava plachet za 50 perel ,dobry kde jsou moje vydřeně nazbirane rychlosti kdyz mam 50% z meho zivota lod nejede cili nema sanci nekoho utopit,kde jsou moje smlouvy k oprave .. koukam ze tahle hra jde pekne do kopru !!
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/14
  19. Kapucín-ČR

    Kapucín-ČR Stálice fóra

    Jsem zhnusen,tahle hra už dávno stojí za kouřící věc.Ale to co se s tím děje teď je na blití.Nemohoucnost a neschopnost soudruhů z NDR je vydávána za upgrady:confused: Něco "JAKO" opraví a dalších 8 věcí EDIT.Chce se mi zvracet:eek:
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 18/2/14
  20. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    TL rovno posielaj email aj ohladom ryclosti lode je to na ***** takhle a ak ozaj mate problem s tym tak treba dajte ze lod pri 10% pujde pomalejc o 30% a pri 5% o 50,60 % furt to je lepsi jak tohleto neco s tym udelejte a za zmlouvy z kotle by ste mohl idavat mojo palubu max na 1 rok cize bbotery co meli miliony zmlou by mely to tez co npr ja kolem 400 cize na rok mojovka to se libilo vice lidem ale zas sa vraciam k rychlosti bez toh oto nejde bez toho odejde 67% hracu a prestane hrat takze to zmente :) nema to zmysel takato rychlost nic viac nemam co dodat uz by se to jen opakovalo ...
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.