VÝZVA PRE BIGPOINT & AUTOTARGET

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem 乂…Ӄɪ╚ɪς™…乂-❶-, 7/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    @BuffDudes

    Působivé psaní.

    Pochybuju, že by to BP chtěl řešit trestním řízením.

    1) Aktuálně probíhá celkem aktivní komunikace mezi BP a výše zmíněným botem. Jak je to s ostatními netuším, ale výše zmíněný *** je nejvíce používaný.
    2) Kdyby to chtěli řešit trestním řízením, tak proč už to neudělali? :D Určitě vědí kdo je aktuálním majitelem a pokud ne, tak je to přeci jednoduše dohledatelné.
    3) Proč se stopnutí botů neřešilo už v době, kdy hra vyšla? To, že byly ban wavy je hezký, ale tím nikdy nikdo botery nezastavil.
    4) Kdyby BP mělo schopnější vývojáře, tak už dávno mají program na detekci botů, to že už několik let v řadě říkají jak se boteři velmi aktivně řeší je zase hezké když si to člověk přečte, ale realita je trochu jiná.
    5) BP si aktuálně myslí, že když se přejde na Unity a zruší se klient, tak přeruší fungování botů.. To sice ano, ale co vím, tak *** pro Unity už existuje.. Takže zase se tím nic nevyřeší.

    A takhle bych tu mohl psát do alejuja..
     
    Alca a 乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 tohle ocenili.
  2. BuffDudes

    BuffDudes Zelenáč fóra

    @AxikCZ

    Ve všem s tebou souhlasím, vše je o vůli dotčených stran. Pouze nevím, že majitel programu, nizozemec, s přezdívkou Maurice, komunikuje s BP. To si osobně nemyslím, ale nemám jak tvoje tvrzení vyvrátit. Dle mého si je spol. BP bezesporu vědoma, že svými neaktivními zásahy přispěla současné situaci a kvůli svému pohodlnému přístupu tato hra již dojíždí na setrvačnost. BP si svým způsobem vychovala současné hráče, protože svými neaktivními zásahy, již na počátku programů, ať již jde o fiddler - bugování zlata, děl, či dlouhé dostřelu pomocí SF proxy, a dalšími současnými programy, dala jasně najevo svojí strategii. Bohužel již není možnost odbočit, neboť komunita je promořena z větší částí užívajících než–li neužívajících. Rozumní lidé ze hry odešli, zůstávají pouze srdcaři anebo bugeři všemi směry. Hodně štěstí srdcaři, já už to vzdal.
     
  3. hami

    hami Perspektivní autor

    nedostanou nic :D a že jsem nakupoval každej měsíc i 2 -3 baličky
     
  4. Tomisss

    Tomisss Zelenáč fóra

    pravda je takova,ze Bp jde tesne na hrane se zakonem...a vi to....vime to vsichni....a dalsi pravda je ta,ze to nidkdo nikoho nenuti hrat...tudiz netusim proc tu rvete jak maly decka kterym nekdo sebral lizatko...bud tu budes a budes hrat podle pravidel BP...nebo tahni jinam....kde je problem ?

    Problem je v lidech...v lidech co si lecej komplexi ve hre,maji mizernej rodinej zivot,nebo jsou to decka co kradou starejm prachy,dalsi sorta lidi je ta co si nevidi dohuby,okradaji svoji rodinu a cpou to do her,a rvou tady jak postizena krava...popravde vudec netusim proc si vlastne nekdo stezuje....BP vas nti k necemu?....nebo vam pise domu aby jste sem sli?...a hrali?...urazite provozovatele hry a netusite ze on muze zalovat vas....je to smutny ale je to tak

    Mam tam dost chyb...ale jeho velicenstvo doufam odpusti \.-)

    Co se tyce botu....taky netusim proc vudec nekdo jeste dneska krici....vsichni vime ze admini,cmka,team leadri...a vsichni okolo nich pouzivaji boty....jinak by nestihali hrat a jeste buzerovat...proto nepujdou proti sobe....ja osobne bych chtel videt vsechno co odeslali kvuli botum na centralu....vlastne na jakou centralu,,nasi?..ceskou?..:)

    Tak hodne stesti ve hre vsem
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 17/4/21
    monsena-Cz a eniinail tohle ocenili.
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Centrála je jenom jedna to za prvé. Za druhé prosím dle pravidel a pokud nemáš jakékoliv důkazy přestaň tu laskavě obviňovat.
     
  6. Tomasek0000

    Tomasek0000 Pisálek fóra

    Po
    tak pane kamarád, pokud potřebuješ důkaz stačí si zapnout hru a poznáš to sám na vlastní oči, já ve své lodi mám cca 60000 tisíc korun a rok stará loď mě topí jako nic tak kde je chyba ?
     
  7. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Možná má lod za 61k korun . :)
     
    ..ζαקקy.. tohle ocenil(a).
  8. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Boty ve hře bohužel jsou. Ale nebude se tu nikdo obviňovat bez důkazů o krádežích a podobně. Paklže máš důkaz máš napsat na podporu aby předala daný účet k prověření a pak už záleží na BP.
     
  9. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Co se tyce botu....taky netusim proc vudec nekdo jeste dneska krici....vsichni vime ze admini,cmka,team leadri...a vsichni okolo nich pouzivaji boty....jinak by nestihali hrat a jeste buzerovat.

    Tomisss souhlasím se vším co jsi napsal kromě tohoto, nikdo z týmu nepoužívá programy. Nesmí. Jednak i my procházíme kontrolou a větší než Vy a jednak všechna potenciální CM si prověřuji než je přijmu a i během pobytu v týmu. Stíhat se to dá. CM slouží jen 2h denně max 6 dní v týdnu takže mají dost času na hraní a jiné aktivity. Většina CM i pracuje stejně jako hráči a přesto se na moře dostanou. Na druhou stranu jak víš které CM má jakou loď, co na ní a jestli hraje denně?

    Důkazy, že na centrálu tlačíme ti samozřejmě nedám, protože jednak nemám důvod tě o něčem přesvědčovat (když nebudeš chtít věřit tak nebudeš i když by důkazy byly jasné) a jednak je to na interních kanálech, ze kterých samozřejmě nesmím zveřejňovat komunikaci. Nejen my ale na centrálu tlačíme. Admini jiných zemí se taky rozčilují protože mají plná fóra podobných příspěvků a hráči přímo na BP discordu taky nadávají.


    Stejně ale jako jim tam to napíšu i tady. Programy ve hře jsou tu už řadu let. Do teď si stěžovali jen poctivě hrající hráči, kterých ale rapidně ubylo. Buď odešli ze hry nebo začali program používat taky. Když se objevil Nerus tak najednou všichni křičí "zabanujte ty hráče",, ale pokud možno jen ty co používají Neruse a nám ty programy nechte dál běžet. Rozčilují se převážně i uživatelé jiných botů, kterým prostě jen vadí, že už nejsou se svými nepoctivě získanými výhodami pány moří.

    Tak se trošku zamyslete.
     
  10. Sanroh-ČR

    Sanroh-ČR Stálice fóra

    Tomisss, tak mentálně chudý názor jsem již dlouho nečetl. Hraji Sea skoro celých 13 let a je v tom tak trochu nějaké nostalgie. Tudíž prohlásit "tak to nehrajte" není řešením. A to že se ozveme, když nám někdo křivdí (jakože boteři), to je snad normální. Obzláště pokud chceme, aby se s tím něco udělalo. A není to řvaní malých děcek. V reakci na botery dodržuji, že reálné peníze BP nedám, protože mi BP není schopno ochránit mou investici (a to ani do obyčejné Slevy ve hře).
     
  11. Rob.Halford

    Rob.Halford Aktivní autor

    .BP vas nti k necemu?....nebo vam pise domu aby jste sem sli?...a hrali?...urazite provozovatele hry ........... k tomuto bych chtěl jen dodat ,že mám v meilové schránce nesčetně meilu od BP - proč jsem přestal hrát , že by jim chyběli peníze z toho daného účtu ??? Nehodlám sem už investovat nic , dokud nezmění BP svůj přístup.
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.