Bitva titánů (14. 8. 2014 - 29. 8. 2014) / Diskusia

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 13/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. loppas

    loppas Pisálek fóra

    sem tam blbne stratena laska...
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ~Biscuit~(CG!), bohužel spekulacích jako takových je při každé akci vždy dost. Ale nejde se těmito spekulaci řídit. Bohužel v tuto dobu nemáme žádné jiné oficiální informace, než které dává FAQ a brát "jedna paní povídala" opravdu nejde, protože to nic neznamená.
    Ahoj Remiel, bohužel problém jsme předali dál a určitě jakmile bude případné oficiální vyjádření bude zde tato informace uvedena.
     
  3. SANDOKAN*cz*

    SANDOKAN*cz* Magnát fóra

    Z toho nového oznámení, k chybě žebříčku : Takže hráč kterému se seklo skóre třeba 900 z 1. fáze, tak dostane tu bonusovku a všechno zadara, protože to neumíte opravit ? Pokud jo, tak to ja fakt síla !! já jsem byl 6. v 1. fázi, ale resetlo se mi to na 0, takže nic. Fakt super.
     
  4. *booo*

    *booo* Obyvatel fóra

    Ahoj Piráti!
    Veľmi nás mrzí chyb, spojená so spustením 2. fázy akcie, kedy neboli rebríčky správne resetované. Žiaľ, nie je technický možné urobiť opravu, avšak podnikli sme kroky aby sa tak nestalo po spustení 3. fázy. Opravu budeme synchronizovať pre 3. fázu dnes.
    Ďakujeme za pochopenie.

    tolik citace z ofiko oznamka!
    Ne nemáme pochopení! Neschopná parta!!!! Když budu mít seklej stav z první fáze nebo součet obou, tak budu mít pochopení hromadu!!! A vyjádření nie je technicky možné- si strčte za klobouk- napište zrovna neumíme!!!!!!!!!!!!!!

    A když už bude synchronizovat, tak nezapomeňte snížít počet Eventů, stále ještě lze vydělat, tak aby poskytovatel o něco nepřišel. :))
     
    Naposledy upraveno: 18/8/14
    Števo, ΛΖLΛB a K!m!reY_CZ_ tohle ocenili.
  5. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    • Doubleposting
    Pokud to není možné technicky napravit, jaká bude kompenzace postiženým hráčům?
    Domnívala jsem se, že BP je na takové úrovni, že své chyby dokáže napravit, a proto střílela NPC za jiný tým. Tím jsem samozřejmě velmi klesla ze své pozice. Jakou dostanu kompenzaci? Proč já jsem po těch letech nepoučitelná a stále mám špetku důvěry v BP.
    Kdyby nedošlo k této chybě jsem s touto akcí spokojená, protože naštěstí náš server není přelidněný.

    Že jsem nemlčela - po restartu pro přihlášení na mapu nutné vymazat mezipaměti a nyní překvapivě: LOST CONNECTION !
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 18/8/14
  6. K!m!reY_CZ_

    K!m!reY_CZ_ Aktivní autor

    asi pánům z BP nevadí že nejde ani na mapu,jim nestačilo tu akci dodrbat
     
  7. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Remiel, bohužel žádné oficiální info o případné kompenzaci v tuto chvíli nemáme. Jinak se prosím vyvaruj zbytečnému doublepostingu viz pravidla.
    Co se týče problému s přihlášením, ano o tomto problému víme a už jsme ho předali dál.
     
  8. kikuška13103

    kikuška13103 Zelenáč fóra

    Sakra čo stým zase robia už hodinu sa neviem prihlásiť na more ako mam potom nahrať body ked nemôžem hrať toto už nieje možne čo sa s touto hrou deje urobte stým niečo.
     
  9. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Nevím, jestli dnešní oficiální oznámení k akci Bitva Titánů chápu dobře (oznámení vložené ve 12:28). Chápu ho tak, že žebříčky není možné opravit a tak ti, kterým se skóre nevynulovalo mají v podstatě jasné dobré umístění i ve 2. fázi. Těm, kterým se skóre vynulovalo, tak ti nemají šanci se umístit. Navrhoval bych tedy žebříček ke 2. fázi zrušit. Anebo navrhuji možnost, kterou BP použilo v souvislosti s chybou opraváře 5. stupně, tzn. dát 2 bonusové mapy Libra všem :D:D
    Také druhé oznámení mě pobavilo (to vložené ve 12:31). Jak Ochránce Gaii, tak Válečník Urana dávali sice málo perel, ale aspoň něco. Kdyby dávali duše, tak by to snad ještě šlo. Ale drahokamy? Nepředpokládám, že budou dávat drahokamy např. na 13% dmg, ale stejně jako bedny drahokamy se 2% dmg (pro zjednodušení uvádím jen dmg, bedny dávají víc druhů různých vylepšení, ne jen dmg). Spočítal si někdo u BP, že pokud bych chtěl vybrušováním získat 1 drahokam s 15% dmg, musel bych v truhlách najít více než 67 milionů drahokamů se 2%? Tolik perel na klíče asi nemá nikdo a to raději ani nezkouším počítat náklady na vybrušování. Podle mně je dostat drahokamy z truhly stejné, jako hodit klíč od truhly do kanálu. A opravdu moc nevěřím tomu, že by Ochránce a Válečník dávali drahokamy o moc úrovní lepší než jsou z beden.
    PS: pokud si někdo myslel, že z truhel nasbírá drahokamy a pak si je vybrousí na nějaké skvělé kousky, tak jen upozornění, že potřebujete např. 256 ks drahokamů, abyste vybrušování získali 1 drahokam o 5 úrovní lepší. A zase: náklady na broušení se mi nechce ani počítat. Nicméně máte šanci, že některé broušení se povede a skočíte rovnou o 2 úrovně :p
    PS 2: pokud mám nějakou chybu v počtech, tak mě prosím opravte
     
  10. NσStress*

    NσStress* Aktivní autor

    Taky jsme to už počítali, nekdo si tam v nemecku stojí na vedení, jinak si to nedokažu vysvetlit.
     
  11. Ŧקε†яik36czŦ

    Ŧקε†яik36czŦ Znalec fóra

    Čauky,tenhle event je stejný jako všechny ostatní za poslední rok.První je ohromná reklama na něho,poté to nějakou dobu trvá než to v daném termínu začne,asi tak 5% času z té akce je to vše fajn a vydělečné,poté Hans s Helmutem vystřízliví a zjistí,že někde udělali chybu a dají velký restart,tím pádem vše co za střízliva udělali fajn tak stopnou a začnou opět uvažovat při tupláku a tím přestanou i dobře počítat,poté tady píšou všichni rozhořčeně a admini dávají bany za věci kterým oni sami ani nerozumí,myslím si že každá seriozní firma by se za ty paskvili tak styděla,že by to dávno prodala,i když moc hodnotu to nemá,krom naších investic do naších loděk.Ještě bych chtěl jen soukromě podotknout,že jsem nepsal nic vulgárního a nikoho jsem necitoval a příspěvky nemám taky hned nad sebou,ani pod sebou.P.S.někdy se už bojím tady dát smajlíka,abych nedostal ban.:(:(
     
  12. monsena-Cz

    monsena-Cz Zelenáč fóra

     
  13. *booo*

    *booo* Obyvatel fóra

    geralt64, dobrý dostal sem z truhel ani nevím kolik drahokamů (ofenzivních i defenzivních), pokud sem si všimnul dobře, tak dostáváš pouze na dmg a na hp, zkombinoval sem to se všema z elitních designů a při broušení jsem bral jen ty na dmg, ale při stavu cca 120 drahokamů sem se ani nepřiblížil tomu abych mohl získat větší dmg než mám (13% zvýšený eli levelem na 16%).
    Jediný výsledek, klíče sem přestal kupovat, střílím jen ty malý lodíčky za trochu perel, bohužel něčí chybou se musím tímhle obtěžovat o x hodin déle, abych sem probojoval do prvních 100.
    A docela mi vadí, že těm malým lodičkám odeberou perly a dají duše a drahokami, ať je přidají ke stávajícímu. Stejně tak sem tu psal vejš o nelogičnosti úkolů pro druhou fázi,od včera se snažím dát poslední ránu velkýmu eventu, ale nějak to nejde. Tak sem zvědavej, jak to bude v třetí fázi - tam dáte úkol porazit velkýho eventa hned na první?

    Prostě a jednoduše: první dvě hodiny byl event super - padalo tolik lodí, že se o možnost vystřelit si nemusel nikdo klepat před enemy.
    Pak restart a hups nějak nepadají (padají méně). Tak aspoň úkoly.
    Nastane druhá fáze:
    Eventi padají zase míň. úkol přijmu na 12/2(bezpečný přístav) a hus souřadnice zrovna na 2/1 2/3 a zase 2/1, fakt zábava, potom truhlice(klídek), pak malý lodičky(pohodička) a už popsaný úkol s velkým Eventem - tím sem skončil - a těším se na fázi tři :)
     
  14. loppas

    loppas Pisálek fóra

    a to je taky problem nazbierat 67 milionov drahokamov ? :D
     
  15. Ŧ-šincekCZ-2-UEK

    Ŧ-šincekCZ-2-UEK Perspektivní autor

    zase BP skrouhlo eventy po odpoledním restartu ne?? 1 event střílí snad i 0lodí tak to jako má smysl taky byste se mohli zamyslit BP i k tomu ukolu poraž Okeanos nebo některý jiný opravdu nejsou zdraví
     
  16. *booo*

    *booo* Obyvatel fóra

    Ahoj Piráti!

    Nakoľko po začiaktu 2. fázy nenastal reset pre všetkých hráčov a nie je možné túto chybu opraviť, ceny v 2. fáze dostanú hráči až do 250 miesta.

    11. - 250. miesto:
    • 30 000 ks Fosforové munice
    • 250 000 elitních bodů
    • 50 duší (prokleté NEBO zářící v závislosti na týmové příslušnosti)

    Tak tímhle jste to pohřbili komplet. Jde o to, že pokud se hráči restartoval stav na nulu, tak stejně nemá přes veškerou snahu šanci dosáhnout na umístění do prvních 10, kde je odměna k něčemu. Jak jako můžu překonat někoho, kdo má součet za dvě fáze, tudíž má 4x tolik bodů? Zase ať se snažím, jak se snažím, tak mi naděláte na hlavu a dostanu jen základní odměnu pro smolaře a poctivce (sice mě napadlo úplně jiný slovo, ale nebudu tu nikomu dávat prostor)
     
  17. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Geralt64,

    také jsem si to počítal, máš to dobře ( 67 108 864) jen bych poupravil z 2 stupně na 6 stupeń je třeba 256, ale to je detail a nic to na věci nemění. Musim se ale přiznat, že jediné co mě zajímá a asi by mělo všechny bez rozdílu elitního levelu, kolek je třeba 13% k vyrobení jednoho 14% nebo 15% ...

    dostávat drahokamy 2 st. je stejné jako dostávat 50ky děla a ostatní pro mě již zbytečné věci. Máš pravdu že by to mělo být odstupňované, od 13 % je to dobře, nechat jak to je, ale dole by to mělo jít o hodně snadněji, tak aby byla možnost z těch 2 stupńových něco udělat ...

    možná by stálo za úvahu, na to založit návrh, který musí mít potřebnou podporu hráčů ...

    pěkný den
     
  18. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    preco teras vecer ked tu je menej hraco uenpadaju eventy ab yso msi ich sutil sam na dostrel:D
     
  19. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    proč bylo smazáno včerejší oznámení o zmene odmen z NPC Ochránce Gaii a Válečník Urana
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ☢Arrow☢, bohužel jsme dostali tento pokyn s tím, že během dnešního dne má přijít komplexní vyjádření na které čekáme.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.