Viac ako 10 000 pozastavených boterov! / Diskusia

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 10/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Havana1878.cz

    Havana1878.cz Zelenáč fóra

    Jen tak dal BP ,jeste tu jezdi dost botteru na G3.Uz je na case zacit davat banny i za botty.Staci se podivat po ranu na behe a hned je jasne proc hracum na prednich mistech skakaj tak rychle bz atd.Bylo by potreba temto zabanovanym hracum i odebirat vsechny perly z uctu a ne jen dat bann.
     
    ◄☺•Mo•No•☺► tohle ocenil(a).
  2. ζф૨†¥

    ζф૨†¥ Pisálek fóra

    tiež sa prikláňam k názoru, že konečne aspoň niečo urobili proti boterom, mohli by ešte aj viac, aby si napr. nemohli bugovať delá, muníciu, svitky, perly a podobné veci. nesúhlasím s tým názorom, že zabanovali hráčov, ktorí platili éčka. Zabanovali hlavne tých, ktorí nevedia ani v hre hrať fér a musia si dokazovať, že sú lepší a plávať po mori ako kingovia a terorizovať slabšie lode. Práve preto ide táto hra tam, kam smeruje. Keby bolo na mne, boli by to v niektorých prípadoch pernamentné bany. Niektorým hráčom nestačilo, že mali už ban za delá, alebo šrapnelky, proste budú podvádzať stále.
     
  3. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    Myslím že keď sa zbavia boterou tak začnú s opravou hry :) Prečo by mali opravovať hru pre hráčov za ktorých hrá program? (česť výnimkám ktoré na to bohužiaľ doplácajú) To by bolo BP trošku padnuté na hlavu :) Určite palec hore a dúfam že svitá na lepšie časy :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 12/1/14
    Shepard tohle ocenil(a).
  4. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ~Biscuit~(CG!), vyhni se prosím zbytečné citaci viz pravidla ZDE.
     
  5. bigpodvod

    bigpodvod Pisálek fóra

    je mi z Vas do smiechu vy si myslite,ze boterov vymazali a potestali urobili tu akurat velke bu bu bu :D už su zas poniektorí spat na vode lebo maju svoje znamosti ,otvorte oči a skuste sa zamysliet, do teraz BP nevadili boteri 6 rokov a zrazu im vadia prečo asi ,lebo je tu kopec full lodi ktore uz nemaju ziadny ciel a Bp nedokaze ten ciel navysit ,tot cela pravda :p
     
  6. -WarWizzard-

    -WarWizzard- Zelenáč fóra

    Boty dále vesele sbírají , neznám klíč kterým vyhodnotilo BP těch zmiňovaných 10000, ale je to podivnost. Hlavně nabugovaných lodí tu jezdí až dost. A bez zbytečných citací.. a spamu. Souhlasím s bigpodvod. Ale to většina hráčů, co jsou na moři vidí. A příliv nováčků skutečně není. Tam je třeba něco zlepšovat. Ale to je jen názor...
     
  7. KralicekP

    KralicekP Pisálek fóra

    Corty:D si me strasne rozesmal:D napsal ten kterymu BA pripisovalo kolecko:D neli hapecko:D to uz sou mi milejsi boteri *** muze mit kazdej ale vyhody ktery poskytuji admini maji jen opravdu VIP hraci:)a tyka se to vsech narodnosti:) Viz dosavadni TL verbia ktera se ani nestydela vytahnout a nastrelovat si eventy adminskou lodickou:) a kdyby jen eventy:) mesic sni i valcila a strilela ostrovy:D se pak ani nedivim ze lidi pouzivaji boty kdyz admini delaji tohle:D
     
    Naposledy upraveno: 13/1/14
    ..ζαקקy.., Gejstruktor a bigpodvod tohle ocenili.
  8. nj to víš někdo umí udělat svitek za pár hodin a někdo ho dělá třebas týden když mu závídíš odměnu ze svitku tak to už se nedá nic dělat a závist je rakovina( no a admini si můžou udělat lod dle sebe nikdo jim to nezakazuje si jdi dát taky žádost do teamu a možná tě potom co tu předvádíš vezmou)
    a souhlasim s ~Biscuit~(CG!) protože je tohle prohlížečová hra a programátoři jen tak nic neopraví když se jim v tom budou věčně hrabat Hackeři bugeři a neustále někdy i 24h 7 dní v týdnu boteři!!! ( to je hodně nefer vůči ostatnim kteří sem zajdou a hrajou jen pár hodin deně) a co se týče nováčků taky bych si nerozjel noví učet to nemá smysl a že to už nějakou dobu hraju a co teprv noví hráči ti usliší jen zlomek toho co se tu trpí za podvodníky a radši se už ani nenalogujou. tot vše!!
     
    Shepard tohle ocenil(a).
  9. KralicekP

    KralicekP Pisálek fóra

    lol:D jasny no zavidim ze mu to admin pripisuje a ja to musim delat tyden:).celou dobu tu vykladas jak se nesmi podvadet a takovy a ted napises takovou hloupost jako ze admini si muzou s lodkou delat co chteji jak by se ti asi warovalo proti adminovy kterej ma 1k kourovek 1k teleportu hp na 5 let dopredu a valcisi ve hre zadarmo:D a vsichni ostatni musi delat pomalu svitky vydelavat perle :D pravda admin si muze udelat jakou chce lod ale nesmi sni warovat kritizujes tu jak ma normalni slusnej hrac hrat kdyz sou boteri ale jak ma hrat kdyz si na MMH koupi perle postavy si ostrov a dojede admin a uplne zadarmo mu ten ostrov seseka, ale jak to tak vidim tak pro tebe je to v poradku:)
     
  10. omg dyt ty ani neumíš potopit o ostrovy tak co tu vykládáš ty ale jestly si myslíš že to bylo fakt nefer tak sis měl stěžovat no ale neznamená že když někdo umí hrát lépe že mu to někdo připisuje nebo něco takového :)))))
     
  11. KralicekP

    KralicekP Pisálek fóra

    co to stim am spolecnyho jestli umim nebo neumim nekoho potopit na tom ze admin si da na lod munici a jde strilet enemy ostrov?:)
     
  12. nudlesmakem

    nudlesmakem Zelenáč fóra

    nejde o zastávání se boterů přes rok jsem posílal na podporu id rusáků co neustále jezdí na bootu, ted píšou že zabanovali 10000 uctu a je zajimave, ze vsichni rusaci a rumuni na mori ani jeden nema ban, tak me napada zda to banovani neni na objednavku? tim, ze se boot rozsiril a byl dostupny pro vsechny tak vyse jmenovani na nem tolik nenasbirali, ted maji zase zne bravo BP
     
  13. bigpodvod

    bigpodvod Pisálek fóra

    • Zbytetečně dlouhá citace
    tak sa nam ku tomu vyjadri slavne TL Verbeia aka si nam poctiva
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 13/1/14
  14. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj bigpodvod, vyvaruj se prosím zbytečně dlouhý citacím, když bude někdo chtít není si problém přečíst celý příspěvek o pár řádků výše. Viz pravidla ZDE.
     
  15. bludnýHolandan

    bludnýHolandan Zelenáč fóra

    Keby takéto niečo bolo pred 3 rokmi hra by prosperovala a bola by tu kopa hračov ktory odišli koli boterom podvodníkom a podobne ale osobne si myslím že je to dobre lebo táto hra zničila zvratila alebo od zakladu uplne zmenila nejden ludsky život seafight je nadherná hra ale len pokial sa hra len pre zabavu ked sa zacne brat vážne alebo dokonca osobne a uplne ovladne človeka potom sa staneš jej otrokom ....
     
  16. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    10 000 hracu dostalo ban a ja na svem globale vidim vsechny stejne botery dale vesele si jezdit na botu pokud zabanovaly hrace tak nevim ktere mozna ty co uz to davno roky nehrajou kdyz sem to poprve videl ze dostalo tolik lodi ban myslel sem ze uz neuvidim ty full lode vesele si sbirat glitze strilet huginy a vsechny eventy ci na behe ale stale a stale si jezdi a botujou takze za me palec dole protoze nevidim zadny vysledek a navic i kdyby dostaly vseci jen na 3 mesice ban tak kde je spravedlnost on si nekolik let jezdi na botu lod ma full miliony perel na konte statisice krystalu miliardy elitni munice uvezou vic munice nez tisice poctivych hracu a dostanou ban na 3 mesice tihle hraci nejsou na botu ze by to potrebovaly jen proste nechcou at vydela nekdo jiny vice ja to hraju 4 roky a sem rad ze uvezu 10 milionu munice a kdyz mi nekdo rekne ze uveze 100 a vice a hraje to rok a neco je to k smichu cela tato akce je k smichu bo stejne nejde videt ze se neco deje zase to tu jen pisou aby lidem zavrely na chvilku pusu ale me je to jedno je to jen hra a potopit se da kazda lod co ma min hp nez ty takze topte vsechny :)
     
    ..ζαקקy.. tohle ocenil(a).
  17. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    dokud BP nezveřejní seznam, je celé oznamení uplně o ničem, a psat že to ma desítky stran je druhý vysměch, at uz je to v pDF,Wordu, nebo Excelu, tak existuje funkce CTRL+F abych si našel hrače co potřebuju

    na GE1 je to stejné jak píše MAXTONS, desítky stále stejných boteru nezmenilo se nic
     
    -Šneček- a ..ζαקקy.. tohle ocenili.
  18. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Zdravím. Nemám sa vyjadrovať k čomu. To čo sa tu dialo predtým, ako som ja prebrala team ma nezaujíma.
    Čo sa týka mojej práce ta je čistá a ak máte opačný názor, môžete sa sťažovať na vyšších miestach - priamo na adresu spoločnosti Bigpoint. To je jedna vec a druhá, venujte sa prosím priamo téme.
     
  19. ζф૨†¥

    ζф૨†¥ Pisálek fóra

    zefyr/ králiček, Ty si mňa rozosmial, vypisuješ tu ako najpoctivejší hráč na Sea, keby Ti nedržali chrbát BA už v minulosti, tak už máš dávno ban na stálo. Vždy si bugoval čo sa dalo, práve preto si aj mal bany. Najprv si urob poriadok u seba a potom poukazuj na druhých, ty vieš jedine vyrývať a obviňovať druhých, ale na mňa si chlapečku neprídeš.

    Ešte by ma zaujímalo, či to, z čoho ma obviňuješ, vieš aj nejako dokázať, alebo sú to zase len Tvoje dohady a fabulácie, Ty expert na všetko! V opačnom prípade to budem brať, ako útok na moju osobu aj s následkami !
     
  20. KralicekP

    KralicekP Pisálek fóra

    ja nemusim nic dokazovat oba vime ze je to pravda:p a ja neobvinuju jen mluvim pravdu:p ze si to beres az tak moc k srdci za to nemuzu tak tu hru nehraj:p
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.