Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    A to mám vědět jak? Nemáme přehled jaký úkol má být a nemá. Máme ve většině případů informace stejné jako hráči. Dle všeho asi má být, protože skupinovka daná má být v této druhé fázi. Body akce za to projetí 2x dostaneš, ale dokončení akce nezvládneš bohužel i tak.
     
  2. Mikinka.cz

    Mikinka.cz Pilný autor

    body akce za projeti 2 krat nedostanu protoze tam na to neni ten ukol o muj boze
     
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Já ty úkoly neřeším protože vím, že to neudělám a tak ani nesleduju který je či není aktuálně a ono je problém napsat, jednoduše že není Úkol ten a ten, ale je pouze úkol na starou skupinovku. :confused: Ve výsledku mají být 2 opakovací úkoly a jsou 3 z nichž a jeden nejde splnit. Předám to klidně dál, ale oprava už stejně bohužel nebude proto to asi ani nikdo neřešil :(
     
  4. cappuccino1

    cappuccino1 Zelenáč fóra

    Ahoj, takže je jisté že to dokončit nepůjde? To znamená že jme se hnali za úkoly zbytečně abychom dosáhli na odměnu za tajný úkol, myslím že ta odměna byla jediná motivace hodiny hledat admirály štítonošku a odina.
     
  5. Sparrowsak[TEC]

    Sparrowsak[TEC] Vážený autor

    áno, presne tak, si to uhádol :D
     
  6. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Na základě mnohaletých zkušeností jsem o programátorech BP nikdy neměl vysoké mínění. Ale naplánovat akci, která nejde dokončit, to jsem tedy nečekal. To je i na ně moc ;)
     
    cappuccino1 a Sparrowsak[TEC] tohle ocenili.
  7. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Jelikož je 6 000 bodů za den tak to prostě nevyjde. A dle vyjádření se změna dělat nebude i přesto, že byli různé návrhy, ať přidání akčních bodů do NPC, úprava hranice, či rezervace nějakého množství třebas 30 000 bodů všem hráčům či něco dalšího. A že by změnili svůj postoj k celé situaci tomu nevěřím. Na druhou stranu když to vezmu dle FAQ tak by měli hráči ještě o cca 8 000 bodů méně jelikož je dáno, že mají být 2 opakovací úkoly a do 2 fáze byli 3.

    Opravdu nevím jak to počítali třebas to splnit šlo nikdo neví jestli měl být nějaký spešl úkol či něco co se nedostalo do hry. To, ale musí vědět oni. Já upřímně doufal, že bude opakovací úkol za první a druhou fázi naráz tudíž by se každý den dalo udělat 10 000 bodů pak by to pro hráče co to opravdu dělali vše vyšlo, ale asi hold ne. Nicméně toto není o programátorech. Oni pracují také dle pokynů jako my.
     
  8. Canabis-cz

    Canabis-cz Aktivní autor

    Tah hlavně aby se to nestalo normou každou další akci.
     
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    To bohužel neovlivníme snad ne, také nás to štve.
     
  10. (RISEN1990)

    (RISEN1990) Pisálek fóra

    tak už máme jasno nekupovat bokor pač nemáme bygpoyn nekupovat baličky na akce když nejdou splnit já ušetřím min 3000 a bp si muže dal plánovat své
     
    Mikinka.cz tohle ocenil(a).
  11. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    jedna akce ze 100, kde nejde dokončit úkol Dokončení akce a hned z toho děláte třetí světovou.
    Sice nevím co mají bigpointy společnýho s bednama z bokora, ale za bedny dostáváš okamžitý výhry a můžeš vyhrát i konečný, to není, že něco koupíš a nic za to nedostaneš. U balíčků akce je to stejný nebo snad ne? Za peníze dostaneš předměty do hry.
    Co se týká změny v rozsahu dostupnosti bojových map a tím pádem nedostupnosti odměn jako jsou bigpointy pro hráče s vyšším levelem můžu jen napsat, že bigpointy časem dostupné budou i pro vysoké levely.
     
  12. *C.ACTIVE*

    *C.ACTIVE* Pisálek fóra

    nemáte chybu na krakenovi? nemužu se tam už mněsíc dostat
     
  13. (RISEN1990)

    (RISEN1990) Pisálek fóra

    myslel jsem bukanir kde jsou mapy gemini za bygpoynt
    mne na tom zas tak nesejde ale slabé lodě si mohly přilepšit
     
  14. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    *C.ACTIVE* na Krakena skoro nikdo nechodí takže se nenaplní pořadník asi. Zkus požádat cech at střílí chapadla a sbírají masa.
    (RISEN1990) mapa je dostupná do 50 levelu. Připadá ti, že hráči s 50 levelem jsou slabí? Ti s nižším levelem na ni samozřejmě můžou a bigpointy dostanou.
     
  15. cappuccino1

    cappuccino1 Zelenáč fóra

    Přitom stačilo jen dát akci o 24 hodin déle a byl by klid. Chyba se stát mohla že to bodově nevychází, ale řešení je taky, nejsem programátor ale myslím si že prodloužit akci by mohlo jít a všichni by si přišli na své.
     
  16. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Myslím si, že by nepomohlo, jelikož už se dost lidí nato vykašlalo když bylo jasné, že se to nedá splnit. Nicméně úprav se dá samozřejmě udělat spousta, ale pokud centrála prostě rozhodla, že nechce tak je to její rozhodnutí.
     
  17. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    1. Proč jsem dostal tyčky či-či z akční bedny, když je nemůžu používat? Ať je tam nedávají, když to omezili.
    2. Tyčky či-či byli i v některých platebních balíčcích. Proč nemůžeme používat něco, co jsme si koupili za real peníze?
     
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Tak to snad bylo vždy ne, že jsi kupoval balíček a byl tam třebas velký bukanýr a nemohl jsem ho nijak využít ani jsi za něj nic nedostal. Dá se za ně stále nakupovat a kdo ví co mají v plánu s nimi dál. Tak jako spousta lidí koupí balíček a jsou tam děla, které se do doby rozkladu děl nedala použít a nikdo nehalekal atd.
    Nikdy se obsah akčních truhel neřešil podle levelu , tak jako tě nikdo nenutí koupit daný balíček. Balíček a jeho koupě je tvé rozhodnutí, dopředu znáš jeho obsah a je čistě na tobě jestli se rozhodneš ho koupit. To, že ty daný předmět nevyužiješ neznamená že ho nemůže využít někdo jiný. Nemluvě o tom dříve si hráči kupovali ochranné listy palub a poté za ně dostali hloupost a nic s tím nenadělali. Hlavně nikdo neví co mají dalšího v plánu s daným předmětem to ví jen oni.
     
  19. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    pošlu návrh na možnost výměny podobně jako je to u slunečního a behemoth amuletu
     
  20. Patris012

    Patris012 Vycházející hvězda fóra

    Ja sem si dnes koupil baliček kde je 15x Mocný Mečoun a přitom do ponorky jdou vložit jen 3 a taky si nestežuji :D sice bylo by moc hezke je vložit všechny ale to už by byla tryskova ponorka :D bavyl jsem se o tom s kamošem a řikal kdo vi co stim BP bude zamyšlet třeba to časem pujde upgradovat na vyšši lvl ale co je jich tam 15 a nevadí mi to a kdyby mi to vadilo tak baliček nekupuji a co se tyče těch čiči tyčinek co řešit mam vztupi na behemont a taky tam nemužu a je mi to šumak :D