Akce 2024/Diskuze

Diskuze na fóru 'Obecné diskuze' zahájená uživatelem Leo., 8/1/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. elbartoxxl1

    elbartoxxl1 Zelenáč fóra

    myslím Drtiče krunýřů a Drtiče želv. Tak to je škoda vždy ukazovalo kde vyskočil alespoň když by o mapu vedle a nebo kolem mě.
    Nemůžete jim to napsat ?
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Můžu to zkusit, ale pak si člověk přijde za blázna když se předává jak je nikdo nestřílí kvůli odměnám protože po mapě jich jezdí mnoho. Mám screan třebas 3 Drtiče želv v malé oblasti a nyní by se měli oznamovat.
     
  3. riman99*svk*fmf*

    riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

    běžte už někam, dneska, po tom restartu mi 3x zmizela ochrana sama od sebe po 5-ti minutách po aktivaci, na tak na co teda ta ochrana je?
     
  4. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ochrana nesouvisí s akcí. Nicméně je spousta věcí co přeruší ochranu a těžko říct co jsi dělal.
     
  5. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    riman99*svk*fmf* nestřílel jsi náhodou tu ostnatou želvu z akce?
    Mimochodem ta se nemá střílet, ale chránit aby jste dostali větší odměny.
     
  6. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Ty úkoly Poraz golema jsou fakt skvělý. Nevím, jak ostatní, ale mně strašně baví něco půl hodiny střílet a pak si to nechat ukrást od někoho s aurou ;)
     
    亗…•Ezziee•…亗 tohle ocenil(a).
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    a od toho existují určité předměty, které ti pomůžou chytit to na poslední :D. Bohužel se to děje, NPC s velkým HP a slabou odměnou se kradla vždycky. Když vidíš, že se ti u toho někdo šmrdolí nebo se ke konci přidá použij rakety, bomby at to chytneš na psolední.
     
  8. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    To je samozřejmé, ale ne vždy se to podaří. Prostě trvám na tom, že to není dobře nastavené, rozhodně by tam šlo dát něco jiného.
    Další věc je nastřílet 60M do chamtivýho lovce, zkušenýho pytláka nebo nemilosrdnýho řezníka, to je taky věc. Těch 30M + 60M se mi povedlo ještě před tím, než se to začalo oznamovat. Našel ho někdo z cechu a dokonce jsem udělal oba úkoly najednou - nastřílel, odevzdal, vzal další a nastřílel. Teď, co se to oznamuje, je ten úkol nesplnitelnej. Event vyskočí, hodím teleport a než k želvě dojedu, tak je dole. Já ale přece nemůžu za to, že naprostá většina lidí nečte forum a střílí želvu. Opakovací úkol, který nedám ani jednou. To se snad nedá nastřílet i kdyby to vyskočilo vedle mně. Doufám, že jim ta želva aspoň nedává žádný odměny :)
     
    Naposledy upraveno: 9/5/24
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Njn to bys mohl hledat něco na všem. Hráči chtěli aby se vypisoval Draconis. FAQ pomalu nikdo nečte a tak sestřelí Draconise a pak děláš opakovací úkol na 60M těm lovcům kdo ví jak dlouho. A hráč hrající třebas 2 hodině denně to má v podstatě by se dalo říct nesplnitelné. Také bys mohl říct, že je problém lovci na poslední v sezóně atd atd. Tak jako tu bylo, zdali by nešlo vypisovat Drtiče želv a krunýřů a já jich potkávám tolik, protože je spousta hráčů nestřílí a je to za mě nesmysl. Kdo chce najde si něco na všem. Ale myslím si, že buďme rádi za toto ještě, tak jako se přidají k tobě můžeš se přidat ty k nim. Vem si, že můžou bejt úkoly ještě horší a nebo i snažší samozřejmě. Ale ono pomalu nemá smysl ty úkoly moc dělat, kdyby se počítali někde neřeknu. Ale stále musíš brát, že je základní cíl aby to neměl každý hned. A stokrát snažší je udělat 2x Golema než těch 60M HP. Už jsi výše sám napsal, že nemá smysl se o to pokoušet pro úkol v hvězdičce a tam je aspoň ve finále nějaká odměna.
     
  10. riman99*svk*fmf*

    riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

    Leo to jsem zjistil poprvé, od té doby jsem s ochranou neskákal, prostě jsem jen zapnul auru, jel a po 5-ti minutách zmizela a mě potopili :( o to víc mě to štvalo protože byl ještě drancovník a já byl na dně pořád :(
     
  11. riman99*svk*fmf*

    riman99*svk*fmf* Perspektivní autor

    • Vulgarity
    jinak super akce, clovek se vecer prihlasi, aktivuje lampu, ze si chvili zajezdi a misto toho ho to co dve minuty vyhazuje nebo to nechce nacist ani vodu ani hlavni stranku, fakt super, dekuju BP, na co teda vlastne aktivuju lampu kdyz ji takhle, s prominutim, EDIT? A to je uz druhej den po sobe, vykaslete se uz na nejaky EDIT zbytecny akce a nejdriv dejte zakladni hru dohromady, aby chodila jak ma, EDIT
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 9/5/24
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  12. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Stálice fóra

    riman99*svk*fmf* Já nedělám nic jiného ,než špekuluju jak to udělat ,aby mi hra vubec šla.Přesně jak píšeš.Bud se to nenačte vubec,nebo až na xy pokus,a to zkouším ruzné prohlížeče,klienta stahuji prakticky každý den,přesně dle navodu zde na foru.No a stejně,furt problém.Psal mi kamarád že mu to dělá taky.Nevím už.No a v akci mám ubrat nějakych 30 mega HP něcemu co jsem ještě ani neviděl :) jedine dobré je trh a želva na elibody.Za ně ale jinak debakl.
     
  13. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Problém s přihlášením v poslední době je hlášený. Bohužel je náhodný a v náhodnou dobu a důvod se zatím nedaří najít. Nicméně prosím bez zbytečného tučného textu.
     
  14. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    riman99*svk*fmf* jak psal Poseidon je mnoho předmětů a akcí, které můžou auru zrušit.
    Tohle si přečteš až po banu, vulgarity nejsou nutné, ale pokud musíš budou se ti body sčítat a ban se bude prodlužovat

    ...VictoryCZL... ta NPC jsou u Draco Chelonia

    Co se týká odhlašování a problémů s lagy, nedávno zase probíhaly DDoS útoky a probémy se zpožděním a odhlašováním, které se objevují jen u některých hráčů se řeší, akorát je těžké zjistit co je způsobuje
     
    ...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  15. Hefajtos

    Hefajtos Pisálek fóra

    hm a to som si myslel, že je problém u mňa keď mi z ničoho nič napíše stratené spojenie(i keď net šiel stále...) :)
    a ku akcií zas to až tak zle nie je mohlo to byť ešte aj horšie :D:D
     
  16. BOMI-(svk)

    BOMI-(svk) Pisálek fóra

    neviem ci len mne alebo aj vam, odovzdam opakovaciu akciovu ulohu z nazvom Varovanie a nepripocitavami ju do 2.rady dokonci akciove ulohy v tajnej ulohe stale tam mam 0/12 alebo je tam chyba lebo ta uloha s nazvom Varovanie je aj v 1.rade dokonci akciove ulohy a pocitalo ju len tam...
     
  17. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Poseidon už se na to ptal a druhá sekce úkolů bude dostupná později s další fází akce.
     
  18. Hank45CZ

    Hank45CZ Rádoby autor

    Ahoj.Koupil jsem dračí truhlu a nemůžu ji nikde najít abych ji otevřel.Je to chybka nebo je někde zašítá a já nvm kde??
     
  19. ondraz.cz

    ondraz.cz Stálice fóra

    draci truhla je v lize kapitanů
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Tak tak stačí použít hledání na fóru a víš hned. ZDE