Mám tě !

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 13/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chteli by jste ,aby pred koncem kazde akce probehl debuff Mam te?

  1. ano

    90.2%
  2. ne

    8.1%
  3. ne,take pouzivam program

    1.6%
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Nesouhlasím. Problém v rámci TR platební oblasti vidím v tom, že hráči, kteří nejsou TR či tam nežijí hledají všemožné způsoby jak hrát právě s touto platební oblastí. Mít jí opravdu jen lidé z dané země je to o něčem jiném. Naštěstí se podařilo u některých jich změnit platební oblast jen by to chtělo aby takových bylo více.
     
  2. Kapucín-ČR

    Kapucín-ČR Stálice fóra

    Kdyby měli všichni stejné ceny,tak se to tu neřeší:eek:
     
    juraj888 tohle ocenil(a).
  3. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Všichni mají stejné ceny !!! všude je cena/ekonomika (jinak řečeno cena/plat)

    V Turecku je hrubá mzda 11000 u nás necelých 40000 takže asi tak.
     
  4. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    přesně tak, ceny balíčků se odvíjí podle ekonomiky státu. Nebylo by fér kdyby někdo kdo v přepočtu vydělá 20 000 korun a z toho na výdaje dá ve své zemi 15 000 korun kupoval balíčky za stejnou cenu jako někdo kdo vydělá 50 000 korun a za výdaje dá 30 000 korun. To, že někteří hráči jsou bezohlední a tureckou platebku si různými způsoby zajistí už je věc jiná. To bohužel akorát naštve ostatní.
     
  5. Kapucín-ČR

    Kapucín-ČR Stálice fóra

    Jeden trh,jedna cena.Od kdy jsou ceny podle toho,odkud dotyčný je?Já nakupuji v zahraničí za stejné ceny jako domorodci( a kdokoliv jiný kdo tam nakupuje) a nikoho nezajímá,že nejsem místní.Myslíte,že Turek nakupuje v německém konzumu za jiné ceny než já?Za kolik mají balíčky Němci,Švýcaři?Teď můžete přepočítávat platy.Trošku vám ty nesmyslné argumenty pokulhávají.No trošku,vlastně dost.:eek:
     
    juraj888 tohle ocenil(a).
  6. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Od kdy jsou ceny podle toho, odkud dotyčný je? - Já nakupuji v zahraničí za stejné ceny jako domorodci - teď jsi potvrdil co jsem psal.

    Takže naše argumenty jsou na místě dokonce jsi z nich pár potvrdil.
     
    Naposledy upraveno: 6/1/24
  7. Kapucín-ČR

    Kapucín-ČR Stálice fóra

    Ty evidentně nevíš,o čem tu píšu.Nevím,jestli schválně nebo hloupost.By mě zajímalo kolik ti je čéče.... Když přijede Čech,Němec,Turek a třeba Američan např.do Slovenska ,kde stojí rohlík dejme tomu 1éčko(jen příklad), tak tu cenu zaplatí všichni stejnou a prodávajícího nezajímá, kdo odkud je a kolik bere a jaká je jeho ekonomická situace. Tzn., jeden trh =jedna stejná cena pro všechny. A ne podle ekonomiky státu,ze které kupující pochází.Jeden server=stejná cena pro všechny.Proč by jinak lidi chtěli tureckou platebku,když jsou ceny balíčků všude stejné?
     
  8. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    Pořád nechápeš systém na jakém je tahle hra postavena to bude ten zásadní problém.
     
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ano všichni nakoupí v jedné zemi za stejnou cenu jenže ty na tu cenu budeš vydělávat měsíc a ten TR občan na to vydělává například 4 měsíce to je ten rozdíl. Ty když budeš mít TR za hranicemi tak tam nakoupíš nákup za den práce to co tam nakupuje občan za měsíc své. Doba je jen daná pro případ. A z toho vidíš, že ekonomika je jiná.
    Proč spousta hráčů se snaží obejít platebku a dát si TR a ještě tu pak halekají. Protože si tak mohou koupit 10 balíčků, kdežto například s CZ by si koupili jen 1. Tak jako ten TR si za svojí cenu při jeho běžné mzdě koupí 1.
    Proč tedy hráči co si koupili účet bojují za změnu platebky jiné země na ČR například. Ale to nikdo neřeší.
     
  10. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Kapucín-ČR samozřejmě, že na dovolené platíš místní ceny, ale ceny balíčků jsou dělané pro hráče, kteří tam žijí, jsou brané v úvahu platy, ceny bydlení, potravin, sítí atd. Je to dělané tak aby v každé zemi měl hráč stejné podmínky pro nákup určitého balíčku to znamená, že když hráč z německa zaplatí všechno co musí a zbude mu třeba 10 000 tak si může dovolit balíček za 1 000. Pokud hráčovi z turecka zbudou jen 3 000 tak si balíček za stejnou cenu dovolit nemůže takže balíček v turecku nebude stát 1 000 ale jen 300.
     
  11. AISMEN

    AISMEN Rádoby autor

    To stejně nepochopí... pořád si pojede tu svou, protože bohužel nedokáže uznat svou chybu :)
     
  12. cz¤REBELS¤cz

    cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

    Kapucín-ČR Maš naprostou pravdu.Leo. Jen pro zajimavost jakou maji cenu Nemci a jakou Češi .
     
  13. cz¤REBELS¤cz

    cz¤REBELS¤cz Stálice fóra

    Průměrný plat v Turecku a Česku má mezi sebou ještě mnohem větší propast než minimální mzda. Zatímco v Turecku je aktuální průměrný plat 7 830 lir hrubého, tedy zhruba 10 500 Kč, u nás je 38 911 Kč hrubého.Platy v Německu každým rokem pravidelně stoupají a průměrný měsíční plat je zde momentálně ve výši 106 000 korun, zatímco v České republice je to 35 441 korun měsíčně.
     
  14. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    není to jen o platech, už jsem to tu psala. Za to, že v česku máte nízké platy poděkujte vládě, s tím nemají ceny balíčků nic společného :D
     
  15. aver

    aver Pisálek fóra

    mne z toho vychazi jedna vec, komu vadi, ze maj turci levnejsui balicky, at se odstehuje do Ankary, a co se boteru tyka, aspon je co strilet na body :D
     
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    to je skvělý positivní myšlení :D
     
  17. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Já myslím,že to stále nechápeš.Nám nebo teda mě vadí,že Turci žíjící v Německu využívají Tureckou platebku,která má levné balíčky. Samozřejmě Turci bydlící ,žijící v Turecku at nakupuji balíčky podle svých možností. V tom je zakopaný pes.
    Němečtí Turci si tu pak napříč všema serverama hrají na bohy ,protože mají vše za hubičku a lodě našlapané,na které nikdo nestačí. A to ještě v klidu podvádí s boty ,protože BP jim permanentní ban nedá, když eury nemálo podporují tuhle hru .
     
  18. UnKnoW

    UnKnoW Perspektivní autor

    Stejně se nic nestane .Rozčilovat se znamená páchat násilí na svém těle pro blbost druhých
     
  19. aver

    aver Pisálek fóra

    ty nechapes zase me, nebudu resit neco, co nevyresim psanim na forum, psanim na chat, psanim do kdejakejch EDIT, bud hraju, obcas nejakej balicek koupim, nebo hraju, nekoupim nic, nebo nehraju, jina moznost neni :D
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 6/1/24
  20. aver

    aver Pisálek fóra

    btw: i turek na botu se da potopit :D a body dava dobry