Akce 2023/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 17/11/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Akce je rozdělená do 5 fází. Druhá začne v pátek tak uvidíme co bude. Zatím je FAQ také převážně pro první fázi. Tudíž nezbývá než vyčkat. Ale myslím si, že jak to vidím dost hráčů nyní bude potřebovat měnu na lízátka pokud budou chtít design a tak budou mít zaco utrácet.
     
  2. BOMI-(svk)

    BOMI-(svk) Pisálek fóra

    ahoj opravte si datum 4.1.2023 -malo by tam byt 4.1.2024 v platnosti bonusovych kodu
     
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Upraveno. Děkuji za upozornění ;) .
     
  4. juraj888

    juraj888 Perspektivní autor

    to snáď nemyslíš vážne takže hráči majú radšej držať hubu a krok aby náhodou neodhalili "chybu" nejakého ožratého vývojára ? beru za to prachy snáď by si mali stáť za svojou prácou ... keď si niečo kúpim žiaden predajca nema právo mi to vziať a dať mi 15-krát menej ...je to predsa ich problém spôsob akým to riešili to je niečo neúnosné úprimne sa nedivím kritike ... keby tak strašne chceli do pár dní do balíkov dajú dalšie dela s lepším dmgom keď už im vadí že prichádzajú o prachy... miesto toho ľudom poberú na čo si spravodlivo našetrili a robia sami zo seba idiotov je to hanba... no a aby som sa vyjadril k poslednému príspevku od Leo napísala si ako hneď zneužívame chyby v náš prospech ... kto prosímťa a ako mohol vedieť že toto je chyba ? to sme si mali vycucnúť z prstu ? keby vieme že je to chyba a tie delá poberú tak snáď prdíme na to a netrčíme tu od rána do večera ...
     
    Naposledy upraveno: 5/12/23
  5. UnKnoW

    UnKnoW Aktivní autor

    Děkuji za náplast v podobě děl z bonusového voucheru, který vznikl z nespokojenosti ,tolik lidí v jeden den tu už hodně dlouho nepsalo.
     
  6. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    juraj888 přečti si ještě jednou co jsem psala. Nepsala jsem o zneužití této chyby, protože o té nikdo samozřejmě vědět nemohl, ale například o opakovaném vyzvednutí odměn při černém pátku, což bylo jasné, že jde o chybu nebo o truhlách s lízátky, což taky každý věděl, že je chyba ve hře a většina sbírala jak posedlá. Nedávno byl bug s drahokamy atak dál, ale to se nikdo neozve, jen pár poctivých hráčů chybu nahlásí když ji zjistí, ostatní jen hrabou i když ví, že by neměli, takže nad rámec toho myslím máte docela dost, protože ne všechno zneužití se trestalo a ne všechno se odebíralo.
     
  7. Bear

    Bear Pisálek fóra

    Proč by se měl někdo ozývat. Já ten event zapnul po práci a 75 lízátek z truhel sem považoval za normální.. pro srovnání, když půjdete do krámu a uvidíte něco na akci a koupíte si to, tak za váma potom přeci nevyběhne prodavačka a nezačne vám to brát. Co to je za logiku. To už byla normální krádež od BP. Ty kompenzace by měli být daleko větší za ten strávenej čas..
     
    crabat, juraj888 a *štěpánek* tohle ocenili.
  8. Lucie

    Lucie Rádoby autor

    Každopádně hned mi bylo divné, kde všichni sebrali tolik lízátek tak rychle.
     
  9. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Já osobně o těch chybách co Píše Leo nevěděl. Hraji v malé skupince hráčů a ti rozhodně nehledají ,jak co zneužít. Vždy se dozvím ,že byla chyba až v ofiko oznámení,že chyba byla odstraněna.
    Co si pamatuji v některém předešlém eventu v prvních pár hodinách šlo nahrabat miliony safat mincí,pak to opravili. My co jsme po práci sedli k PC už jsme měli smůlu. A jsem si jistý,že mince hráčům nesebrali.
     
  10. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Bear nemyslím zrovna ty, kteří akci zapli v tu dobu poprvé, ti nemohli vědět, že to je špatně i když lízátka byla vždy těžce k sehnání a 75 lízátek v každé truhle by mělo být podezřelé. Myslím ty, kteří tu byli i před restartem, věděli, že to je chyba a stejně sbírali jak o závod. Bylo to dané jako příklad toho, že pokud se objeví něco co nemělo být málokdo to nahlásí, každý se snaží získat co nejvíc a doufá, že se na to nepřijde nebo mu to nebude později odebrané, takže se trošku taky zamyslete nad chováním.
    Nemyslím zrovna tenhle případ kdy nikdo z Vás nemohl vědět, že jde o chybu.
     
  11. zbyeek1

    zbyeek1 Pisálek fóra

    Ahoj Leo na tohle musím reagovat, nehrál jsem tuhle hru asi 3 roky, vrátil jsem se k hraní ne PVE servru někdy v září, a pokud si dobře vzpomínám asi na každé zmní akci byl dílek do zimního puzzle v truhle a pokud ho hráč získal tak jako náhradu dostával lízátka, neříkám že 75 ale nějaké jo, tak nevím, za mě to nebyla chyba ve hře, kterou by hráč zneužíval, navíc vždy první den akce byla šance na zisk dílku větší.
    Jen je zajímavé, že toho, že hráči získávají lízátka lehce si BP všimne ještě první den akce a to že má špatné počty v obchodě až 6 den po začátku. :):):)
     
    .gori. tohle ocenil(a).
  12. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    dílek z truhel někdo dostal už na 4 truhlu a někdo ho neměl ani po 500 truhlách, takže šance nikdy nebyla až tak velká, navíc během chyby bylo v každé truhle 75 lízátek, takže se to nedalo zaměnit s náhodou, že by v každé truhle byl dílek, který už hráč měl. Navíc mnoho hráčů v tu dobu dílek ještě ani nemělo a přesto sbírali. Samozřejmě to nikomu nevyčítám, osobně jsem v tu dobu nesbírala i když jsem o chybě věděla, ale to je věc každého z nás. Jen jsem to nadhodila kvůli tomu aby se hráči zamysleli. Spousta hráčů měla ta děla právě kvůli zneužití této chyby a přesto tu řvou jak je BP okradl.
     
  13. zbyeek1

    zbyeek1 Pisálek fóra

    tak já dostal první dílek pak až lízátka, tak mi to nepřišlo až tak divné, když dneska není problém za den vydělat 50 mega perel, jak jsem končil s hrou, když hráč udělal 10 mega za akci, tak si to pochvaloval, jak byla výdělečná :) proto se mi to nezdálo divné, navíc když tam bylo tolik děl v trhu, jsem si říkal, asi změna politiky BP a vánoce :):):)
     
  14. _-Stormrage-_

    _-Stormrage-_ Zelenáč fóra

    Najlepšia obrana? Útok... Ako ospravedlniť chybu BP tímu? Zmeniť tému, hodiť všetkých hráčov do jedného vreca a urobiť z nich nemorálnych hráčov vedome zneužívajúcich chyby. Wau, klobúk dole.
     
  15. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    zbyeek1 tomu rozumím a ještě jednou, žádného hráče nemohlo napadnout, že je v balíčku špatný počet děl, ale věř, že o chybě s truhlama věděla většina a sbírali po celou dobu co to šlo a ještě dali vědět celé ali aby šli taky sbírat. Mě osobně ani moc nevadí, že to udělali, když to hra umožnila, je to hold lidská povaha, ale vadí mě ten dvojí metr. Když se stane něco co dá výhodu tak se mlčí, ale když se stane něco co odebere to co být nemělo to je křiku plno :D
     
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    _-Stormrage-_ nikdo chybu BP neospravedlňuje, BP chybu uznalo a kdyby ses podíval na DC tak uvidíš, že to schytáváme ze všech stran i když za to většina z nás vůbec nemůže. Jen upozorňuju na to, že by se měl každý zamyslet. Kdo je v tomto ohledu čistý tak tomu čest, ale myslím, že Vás moc nebude.
     
  17. _-Stormrage-_

    _-Stormrage-_ Zelenáč fóra

    Nepáči sa mi tu miešanie hrušiek s jablkami. Ak sa bavíme o chybe, ktorej si je hráč vedomí a zneužije ju, tak áno, je tu priestor takýchto hráčov kritizovať a platia všetky Vaše slová. Žiadna námietka z mojej strany. My sa tu však bavíme o nevedomom využití "chyby", ktorá mala obrovský dosah na množstvo hráčov. Niektorých stála čas, iných €. A áno, sledujem i Discord, sledujem i zahraničné fóra a tá vlna kritiky, skrz všetkých platforiem, je ohromujúca dokonca i na túto hru. Preto mi nepríde dôstojné a vhodné vyťahovať tu chyby Vami uvedené. Keby sa pri nich pristúpilo rovnako ako včera, bolo by to pochopiteľné a spravodlivé.
    Goodwill tejto spoločnosti včerajškom silno stratil a zaujímalo by ma, či im to za to stálo.
     
    .gori. a ...VictoryCZL... tohle ocenili.
  18. To je Leo plácaní prknem o vodu , na Globální Americe 3 ,tam co hrajeme my začíná akce o 9 hodin později a 75 lízátek v truhle jsem měl dvakrát ze sta truhel asi ,ne v každé byly ,to co jste tu dopustili byla oproti všem prasečina a opravdu má ten voucher zalepit všem hubu ,myslím že jsou všichni zde ještě více popuzeni ,je to můj názor na věc která tu propukla a vezmi rozum do hrsti ,kdyby si nikdo z hráčů nic nekoupil týden ,už by BP mluvila jinak .
     
    .gori. tohle ocenil(a).
  19. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    BP vidí kdo kolik čeho. Rozhořčení jsou hráči, ale nic to nezmění. Ale spousta hráčů nebýt té chyby tak by ta děla prostě neměla a nedělo by se toto.
     
  20. LUΞCKΞRS™

    LUΞCKΞRS™ Pisálek fóra

    Jsem čistý, po kom mám hodit šutr? :) Bug s černým pátkem jsem nedělal, lízátka jsem nesbíral, bo jsem to po tom restartu už radši vypnul :) Špínu na vás házet nebudu, to je k ničemu, vy za to nemůžete, centrála ano, ale spíš by mě zajímalo jak to je, když najdu chybu, nebo si myslím, že to je chyba, dám blbej příklad, že bych si ty děla vyzvednul z černýho pátku a nahlásím to, tak za odměnu dostanu debuff? Mě osobně ty děla moc netrápí, já je nepotřebuju, leželi by mi ve skladu, ale byla to šance pro slabší loďky a takovej férovej krok od BP, stejně ty děla jsou ruku na srdce pro platící hráče k ničemu a těm kdo nechce dávat barák do seafightu, tak to trochu pomůže.. Celá ta situace háže takovej efekt, že se divím, že BP nás má vyloženě tam, kde slunce nesvítí a tohle je cesta do pekel.. Některé věci se můžou rychle změnit a vypadá to, že se i něco dít začne ze strany komunity hráčů.
     
    .gori. tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.