Mám tě !

Diskuze na fóru 'Nápady a návrhy' zahájená uživatelem *štěpánek*, 13/3/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Chteli by jste ,aby pred koncem kazde akce probehl debuff Mam te?

  1. ano

    90.2%
  2. ne

    8.1%
  3. ne,take pouzivam program

    1.6%
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Protože hráči nakoupili sigmu. Nemyslím si, že jde o munici protože pokud se nepletu má taky 120 poškození. Když mají sigmu a debuff tak nedávají rány takové jaké by mohli. Ale když mají jen sigmu a pak záleží na dělech není problém i přii rozumné opravě dávat přes 500k.
     
  2. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Možná to byla jizva,já nevím já ho neviděl. Ale přeci jednou jsou potrestání a nemělo by být dovoleno si za peníze trest vykoupit.:( to už je ,jak v reálném životě ,boháči mohou všechno.:(
     
    UnKnoW a ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenili.
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    U jizvy to je, ale rozdíl. Kdyby jí neměli střílí o mnoho víc. Ale jak se tu již na foru psalo mnohokrát jizva už nikoho například v rychlosti nebrzdí. Taktéž i psala BP je firma a každá potřebuje platit věci a mít zisk bohužel. Sigma je sice jen 1x za rok, ale časem budou asi dost hráčů, kterým to bude jedno a balíčky kupují i tak, ať je to sigma či jakýkoliv jiný balíček.
     
  4. RobHalford rozjížděl svojí mini-hru
     
  5. Sigma není jednou za rok , není to tak dlouho co byla.
     
  6. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Máš opravdu spletl jsem se. Ale nemění to nic natom, že stále je to bohužel pro BP příjem.
     
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    ...VictoryCZL...
    Poškození:
    120
    Poškození ostrovních věží: 250%

    základní poškození má 120 takže je jedna z těch silnějších a do věží má ještě vyšší poškození, takže ano je dost silná
     
    ...VictoryCZL... tohle ocenil(a).
  8. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Taktéž i psala BP je firma a každá potřebuje platit věci a mít zisk bohužel.

    Opravdu je Bp závislý na příjmech od podvádějicích hráčů? To poctiví hráči by tuto hru neudrželi při životě? Nebo je BP hladový a chce za každou cenu mít max. výdělek.

    Taky podnikám,ale raději nepojedu na dovolenou,než bych pracoval pro zloděje i kdyby platil zlatem.
    Kam ten svět spěje?:(:( Prachy prachy.
     
    TotojehraPche a UnKnoW tohle ocenili.
  9. *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz!

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! Perspektivní autor

    • Spam
    No já to mám jinak já necáluju a jsem poctivej hráč a mám bany asi proto že necáluju.

    A POKUD JSI MI PSAL ABYCH SE OZVAL JAK JSEM DOPAD Tak vše v pořádku,púl roku jsem nehrál bany potvrzeny podváděl jsem a nemáš odvolání.Tak že mám pokračování na další púl rok a soudit se s nima nebudu prohraješ protože je to mafie a ještě budou chtít zaplatit soudy neskutečný.Není odvolání jsem poctivej hráč a vymýšlí blbosti nemluv a nebo tě zabanujem prostě není odvolání.

    Nebudu tady poslouchat ani LEO ani jiné jsem poctivej hráč a pyntlich.
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 26/11/23
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    *€ŞKâŢÖ®*(CSR).cz! jestli respektuješ pravidla na moři tak jako, zde na foru se nedivím, že máš debuff. Nicméně to jestli se rozhodneš pro odvolání či nikoliv je tvoje rozhodnutí to je mimo nás. A kolik lidí tvrdilo, že jsou neviní a pak se zjistilo, že je nějakej kamarád nalogoval na program. Ale bohužel to už je na zodpovědnosti každého hráče. Nemluvě o tom nikdo neřekl, že to máš vysloveně program, ale nějaké porušení VOP kde sice jsou to většinou programy, ale nejen to. A při kontrole se to potvrdilo.

    Nicméně si tě dovolím upozornit, že nyní řešíš debuff. Ale aby ses pak nedivil, že máš nějaký bann na loď a nevíš proč. Není to vyhrůžka i když ty to tak určitě budeš brát, ale tresty z herního fóra se mohou promítnout i na loď.

    Svůj názor samozřejmě můžeš napsat, ale slušně a dle pravidel a ne tu někoho obviňovat.
     
  11. LUΞCKΞRS™

    LUΞCKΞRS™ Pisálek fóra

    Docela by mě zajímalo, jestli jak říká Eskator nemá ani půl roku nic v záznamu v lodním deníku, tak co mohl dostat použít za program? To nějak nechápu
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Nevím jak dlouho nehrál napsat tu může cokoliv, já mu do deníku nevidím. Ale stačí se podívat na forum a například 22.9. řešil problém s přihlášením na moře, takže to půl roku asi opravdu nebude to zaprvé a hlavně je i nějaké sledované období. Za druhé jak jsme tu již psali zaco kdo má trest nevíme to ví jen centrála pro případ řešení přes právní oddělení, nicméně dle informace stačí i nalogování do programu, který se daří odhalit. Ale nemusí to být jen program to je jen jedna z možností pro debuff.
     
  13. -samo854-

    -samo854- Perspektivní autor

    BP a JE HO zaměstnanci jsou neomylní :D TO NEVÍTE nikdy nedělají chyby :D
     
    elbartoxxl1 tohle ocenil(a).
  14. elbartoxxl1

    elbartoxxl1 Zelenáč fóra

    • Spam upozornění
    však rozdavejte bani :D a potom jsem zvedavej za co vas bude platit společnost :D když za všetkym jsou penize :p ja už vam nepošlu ani 50 kc na bokora :D a vesele dal pokračujte :) a hlavne nechte hrat lode ktere jsou hodne na topu ;) oni vas zaplati teeda jestli na ne taky dnepadne debuuf o tom pochybuju :D :D

    to že jsi hrač pusti bota vas nič nestoji nahrabe si herni měnu a to je všechno :D ale mate riešit jinej problem :D tady lidi maji turecke a madarske platebky a to neriešite :D tam přichazite o penize :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 26/11/23
  15. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Platit nikdo nikoho nenutí. Ale pravidla bys mohl dodržovat tedy měl. Nicméně i změna platebních oblastí se děje.
     
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    není možné prověřovat každého hráče jakou má platebku. Pokud víte o někom kdo má měnu jinou než země, ve které žije pošlete jeho ID na podporu, hráč se pošle na prověření a platebka se mu změní, ale infotŕmace musí být ověřené ne ze zdroje "jedna bába povídala".
     
  17. elbartoxxl1

    elbartoxxl1 Zelenáč fóra

    to určite tak jak BP k nám my k vám a nejsem praskač a nikdy bych nikomu také něco neudělal :D poradte si sami :D
    aspoň je vidět jak vás tady každý druhy hráč troufne nějakou novinkou:) hodně štěstí ;)
     
  18. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    jestli tou novinkou myslíš, že si hráči mění platebky aby měli levný balíčky tak to tě zklamu, o tom víme už dlouho, ale jak jsem psala není možné prověřovat všechny hráče. Když nejsi "práskač" tak to tě sice ctí, ale pak si tu nestěžuj. Nepovolené platebky se řeší a mění, ale jen na základě podložených informací.
     
  19. elbartoxxl1

    elbartoxxl1 Zelenáč fóra

    tu novinku jsem myslel že vás pořad někdo nabourá pořad mate nějaké problémy s hackeramá každý nepovoleny program podle vás je vlastně bývaly hráč který si udělal doma program a vydělává na BP firme :D a myslím že brzo přijde něco co zase bude pro vás problém
     
  20. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    minimálně jeden výrobce nepovoleného programu je dokonce aktivní hráč a spousta hráčů ví kdo to je. S DDoS útoky je to podobné jako s virem a antivirem, už jsem to tu několikrát vysvětlovala. Ale i na ochraně se pořád pracuje a vylepšuje se.