Akce (1/2022 - 12/2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 14/1/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 ne nemusíš co je vysledované nevím jestli to platí pro všechny servery ale pro klasické servery, kde není posun času se objevují obchodníci v 3:30- 4:00, 7:30-8:00, 11:30-12:00, 15:30-16:00, 19:30-20:00, 23:30-24:00. Jsou v každém přístavu jen jsou rozdílní. Většinou přístav č. 1,2,3 obsahují jednoho a tím je pašerák John, pak je zas dalších několik přístavů kde jsou další. Ale v době kdy jsou to vidíš na minimapě u každého přístavu. Jde o to jen sledovat hru či se pozeptat na nějakém TS či kde komunikuješ s hráči.
    Tyto informace jsou také vysledované hráči.

    The_Beast zbytečná asi jak pro koho. Zájem hráčů aspoň u nás vidím. Jednak pokud pomohou loďce s horšíma dělama jsou tam Světoborce na 4, jsou tam Mistrovské nástroje což pro hráče co nekupuje balíček je na opravu taky super věc atd. Nemluvě o tom, nejsou v každé akci a když už je limit na 20dní tady můžu klidně získat 4 každý den. Kdo chce si něco najde. Ale nikdo není nucen danou akci hrát ne vždy se lze zavděčit všem. Začínat nedávno například na PVE serveru mám šanci získat krásná děla bez peněz. A přízeň krále atd. Jsou hráči co ocení i docela levné yulongské mince které mají z běžných NPC po pár kusech či safanad. Ale samozřejmě jí hrát nemusíš.
     
  2. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Akce je špatná. Nemusela by být, kdyby bylo víc NPC, které se dají střílet. Teď funguje akce tak, že se dá 30 minut nakupovat, pak se dá cca hodinu střílet NPC a pak se cca 2,5 hodiny nedá dělat nic. A to podle mně není dobrá akce.
    PS: poradí mi někdo, jak zjistím, kolik mám aktuálně vajec, aniž bych se musel odlognout? (to je taky paráda, ale za to nemůže akce)
     
    Naposledy upraveno: 16/4/22
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Stačí brát vejce od hráčů. Musíš to brát tak, že není cílem aby měli hráči nakoupené kdo ví co. Ale když se BP podívá na herní účty hráčů a vidí, že vozí i přes 50 000 vajec tak to podle nich nebude tak málo zas. I když samozřejmě na to má vliv server a množství hráčů i. Ale k čemu by mi bylo takové množství vajec když jak jsem vypozoroval co 2 hodiny přijdu o 12% vajec. Tudíž když budeš jezdit potkáš i tak. Bohužel limit na server neznáme ani toto nejsou oficiální informace ale vysledované. Na serveru máme lidí opravdu dost a jak projedu pár map kolikrát potkám i 3 žraloky na jednom místě. Cca od 10:21 -10:39 jsem nahrál 5000 vajec a to jen z NPC.
    Nicméně se chce projet, přijde mi, že určité mapky mají víc žraloků.
     
  4. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Jsi mužem štěstěny, já jezdím hodinu a půl, projel jsem x map a našel jsem žraloky 2. A to opravdu pro mně není akce. Obchodníci by měli být častěji, třeba jednou za dvě hodiny.
    A to, že po určité době mizí vejce je taky nesmysl. Ať mizí, ale ať je proti tomu nějaká obrana (třeba nějaký sklad), ale takhle ti vejce mizí a nemůžeš s tím nic dělat.
     
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ano u barelů byla nějaká ochrana sice. Bohužel zde nevíme jak to má být v akci udělané. Aktuálně je spousta věcí k řešení stranou z důvodu svátků a tudížt většina těchto informací je zjištěných z pohledu hráče.
     
  6. jak často mohu nakupovat ,protože u obchodníků jsou křížky a nemají pro mne nic ,jinak žraloků tu jezdí dost -Globální Amerika 3 ,ale není kde utratit
     
  7. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

    Radeji bych server neuvadel. Mohlo by tu byt plno casem. A to preci nechcem.:p
     
  8. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Na křížky otazníky atd u obchodníků ani zadavatelů zásadně nespoléhám není to 100% ukazatel. Vždy je lepší dojet a ověřit si to sám. Pokud nic nemají opravdu musíš si logicky počkat na další obchodná fázi. Během každé obchodní fáze máš viz FAQ celkem 3 obchodníky. Každý ti nabídne asi cca 5 úkolů na výměnu vajec. Pokud na to máš vejce a vykoupíš opravdu vše pak musíš čekat na další obchodní fázi to je přeci jasné. Stačí číst co jsem tu napsal a k tomu faq.
     
  9. alkyboy22

    alkyboy22 Pisálek fóra

    Sorry ale kde mam akoze najst tie zmutovane zraloky? v popise k akcii je nejaka mapa Nautica ale tu som nikde vo FAQ nenasiel. Mohol byt lepsi popis k akcii samotnej. Uz vyse pol hodiny hladam na nete ako sa tato akcia hra a kde hladať NPC tejto akcie.
     
  10. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

  11. To jsem nevěděl ,že BP podporuje kriminalitu ,kradou nám z lodí vejce a pak je určitě pokoutně prodávají na černém trhu !!!???!!!
     
  12. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    alkyboy22 Nautika je označení moří a oceánů jako celku. Žraloci jezdí na všech mapách, ale je to složitější. Pokud jsou vejce, která z nich hráči dostanou už vysbíraná tak je žraloků málo nebo žádní. Až vejce hráči utratí u obchodníků zase pak jezdí žraloci dokud se nevystřílí.
    乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 doufám, že jde jen o vtip :D
     
  13. Leo při té záplavě stížností a ubrečenosti se jednou nějaký vtip hodí do placu :p:p
     
  14. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Celý "mechanismus akce" je jeden velký vtip. Stopím enemáka, nevezmu mu nic a on mi vezme 3300 vajec. To je mechanismus jako víno. Znamená to tedy, že pokud sbírám vejce, nesmím topit enemáky.
    Mockrát tu někdo psal, že se jedná o pirátskou hru, ale že by piráti přepadli loď, potopili jí a ta loď je při tom ještě okradla, to si nějak nedovedu představit ;)
     
    VLADAS-82.cz(KDN) tohle ocenil(a).
  15. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Kdyby to tak člověk měl vše brát a čekal jen realitu to tu nemůže bejt tolik věcí. Je to hra která má svůjh určitý styl ale i tak jsou ve hře designy, společníci NPC která by ve skutečnosti neměla u pirátů nic dělat kdybych to tak bral. Je to hra.
     
    Svijanskákněžna tohle ocenil(a).
  16. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    kdo komu a kolik vajec ukradne záleží na tom, kdo jich kolik má, kdo koho přepadne atd. Pokud máš hodně vajec riskuješ, že ti je seberou při boji.
     
  17. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Systém ti sebere 12% co 2 hodiny. Vždy jde o to na jakou loď narazíš a kolik má. Potkávám lodě co dávají mně třebas 300 vajec a já jim prd, ale i lodě opačné.
     
  18. Tak já si na žraloky stěžovat nemůžu a výhodou PVE je že mě nikdo nepřepadne a i to že na našem globále není tolik pirátů vzhledem k časovému posunu a tak když já spím tady je čilí ruch
     
    GIN-CZ a SANTA-CATARINA tohle ocenili.
  19. *štěpánek*

    *štěpánek* Vévoda fóra

  20. matfons

    matfons Aktivní autor

    Načo je taká akcia, ked sa nedju strielat akcne NPC, lebo je ich na mori asi jedna na vsetkych mapach ?? :mad::mad::mad:
    乂☆☆ЯΈΛŁ☆☆乂 farmeri na g7 sa urcite nebudu stazovat, ved je to robene pre nich a aj pre 24/7 hráčov :D