Problémi sprevencí. se šancí na vyhnutí.

Diskuze na fóru 'Technické problémy' zahájená uživatelem Tomasek0000, 11/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tomasek0000

    Tomasek0000 Pisálek fóra

    Dobrý den, taky se vám stává že vás některé lodě npc střílí více než vás normálně stříleli, je pravda že mám jen 25 kameny jak na lodi a na mazlikovy a 11, 5 žeber ale i tak mám asi jen 99,55% prevenci, za dále měl jsem s 28 šancí na vyhnutí a na mazlikovy 27 a 6 krkavci na 1 90% a teď mám nějakých 85,90% je možné že by se s tím nějak mýchalo nebo upravovalo ?
     
  2. Capo!

    Capo! Zelenáč fóra

    Ahoj Neskončila ti náhodou Mlhova Stena Booster?
     
  3. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    Problém má více hráčů, i já jsme si všimla rozdílu ale spíš ve střelbě na NPC, že dávám některým méně než jsme dávala. Každopádně se zkusím zeptat jestli nedošlo k nějaké změně v nastavení NPC. Pokud by se Vám podařilo zjistit, která část obrany případně nefunguje dejte vědět.
     
  4. Tomasek0000

    Tomasek0000 Pisálek fóra

    Ahoj Leo, děkuji když příjdu kde a jak proč tak určitě dám vědet, spíše si myslím jak přidávali sloty atd jestli neupravovali dmg a šance atd.
     
  5. Tomasek0000

    Tomasek0000 Pisálek fóra

    ahoj ta dávno, ale vím kolik mi to střílelo s ní i bez ní a těď je to ještě horší.
     
  6. DarkenCZ

    DarkenCZ Rádoby autor

    No a máš stejné přednastavení? Po každém restartu se totiž proháže pořadí přednastavení, takže je nutné pokaždé zjišťovat pod jakým číslem je to či ono.
     
  7. Tomasek0000

    Tomasek0000 Pisálek fóra

    Ahoj ano to vím taky na to s i dávám pozor, a taky mě zaráží ta šance na vyhnutí no :/