systém Klesající výnos

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem ........, 29/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ........

    ........ Pisálek fóra

    Može mi niekto vysvetliť čo tento systém obnáša? Čo to vlastne je ?
     
  2. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    ve zkratce to znamená, že čím déle hraješ, tím menší výdělek budeš mít. 12h můžeš hrát bez postihu. Informace budou dodány do Abecedního seznamu.
     
  3. GRAMATOP

    GRAMATOP Pisálek fóra

    pekná somarina
     
  4. ........

    ........ Pisálek fóra

    čiže to má byť akokeby pokus proti závislému hraniu?
     
  5. GRAMATOP

    GRAMATOP Pisálek fóra

    Už sa o tom rozprava na team speaku zo všetkými národnosťami toto pekne pokazili koľko ľudí prestane hrať. Gratulka BP
     
  6. Kaminek

    Kaminek Zelenáč fóra

    • Zbytečná citace
    "Hodně lidí přestane hrát" Zajímavé že tohle nejvíc řeší jen boteři jelikož už nemůžou farmit 24/7 ty to odnesou nejvíce což je správně a dobře :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/19
    strýcu, Tom a ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenili.
  7. congy71

    congy71 Vycházející hvězda fóra

    na GE7 to funguje dlho :D a myslim si ze to urobili fajn takto :) menej sa bude botovat :)
     
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] a Kaminek tohle ocenili.
  8. Kaminek

    Kaminek Zelenáč fóra

    Přesně tak, na GE7 to funguje od spuštění serveru a problém s tím nebyl. na PvP serverech si nejvíce budou stěžovat jen boteři a myslete na to že kolik lidí si na ně stěžovalo, proto se BP rozhodlo udělat klesající výnos na všechny servery. :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/19
  9. GRAMATOP

    GRAMATOP Pisálek fóra

    Kámarat ked budeš hrať tak dlho ako ja a bude nejaka akcia kde odohraš X hodín a ideš si zdriemnuť na 4hod cca a potom ideš hrať znovu pochopíš :)
     
  10. Kaminek

    Kaminek Zelenáč fóra

    • Zbytečná citace
    Hraju dost dlouho na to abych věděl o čem mluvíš ale jde tu o to aby se snížil počet boterů a s tím lidi musí počítat že to odnesou i normální :)
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 29/1/19
  11. congy71

    congy71 Vycházející hvězda fóra

    :D ja to tu hram za den vyse 12 hodin :D +- aj s prestavkami na jedlo a podobne :D a myslim si ze to je akurat na hranie:D
     
  12. killzoner_CZ

    killzoner_CZ Magnát fóra

    Jestli hraješ půl dne a jdeš na 4 hodiny spát a pak vstaneš a jdeš hrát znovu tak by ses měl jít asi léčit nebo si už najít práci :-D Jinak jak tady už psali na GE7 už je to naprostá normálka tento systém a funguje dobře. 99 % normáních hráčů to nevadí, pak je malé procento co i bez bota hrají víc než 12 hodin denně a pak naprostá většina kterým to vadí jsou boti, takže buď si ten co jen celý den hraje a nic jiného neznáš, nebo se tu snažíš maskovat botování :-D Každopádně mě osobně to vyhovuje a ať dají i klidně sníženou odměnu po 6 hodinách, nemám s tím problém :-D aspoň tady u toho nebudu celý den :)
     
    matfons a ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenili.
  13. GRAMATOP

    GRAMATOP Pisálek fóra

    • Cizí jazyk
    Napíšem to asi takto :)EDIT
     
  14. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

  15. Agramon

    Agramon Pilný autor

    Porad mi neni jasne, proc by boot nemel hrat, kdyz ma snizeny vynos. On u toho nesedi, tak je mu to preci fuk a porad ma alespon neco. Rozhodne radove vic, nezli normalni hrac, ktery tu sedi ( jen ) nekolik hodin :). Pokud jste nekdo s nekym takovym mluvil, tak sem dejte jeho nazor na klesajici vynos, rad se pobavim :))
     
  16. Parks

    Parks Pisálek fóra

    Ovšem..když potřebuješ na sestřelení npc třeba 10k munice(za cenu 5k perel).. dostaneš z npc 8k perel, tak jsi v plusu 3k perel..když budeš mít výnos -50% .. dostaneš z npc jen 4k perel = -1k perel :)opravdu se to vyplatí ? půjdeš čím dál více do mínusu,takže i ten program se ti nevyplatí ,tak jako kdysi,ale jen do určité hranice -% . Nedivil bych se ,kdyby teď upravili odměny eventových lodí ,aby byly takové,že už se ti to nebude oplácet při -10% ,třeba.
     
  17. Đavidos

    Đavidos Pisálek fóra

    a co kdyz budu 5hodin spat a 12h na hlavni strance prihasen skrz clienta ktery hrace neodhlasuje a sem na nem uz mesic pernamentne pruhlasen to budu mit vzdy -50% i kdyz nehraju a s toho clienta me odhlasit nejde ale i kdyz spim okno nechavam otevrene
     
  18. VIP☠SOMES

    VIP☠SOMES Zelenáč fóra

    Davidos ked spis okno zatvor aby ta nevykradli :D
     
    juraj888 a ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenili.
  19. Parks

    Parks Pisálek fóra

    budeš se muset odhlašovat , dva kliky navíc. Maximum je -80% .takže by ti to kleslo max. po takovou hranici, lepší máš ty dva kliky obětovat a máš klid :D
     
    ∼72ÐiÐi72∼[CG!] tohle ocenil(a).
  20. Tom

    Tom Magnát fóra

    Davidos to si myslím , že je bezpředmětná otázka takový problém klienta nebo prohlížeč zavřít není a pokud ano je to jen tvá chyba. Já s klesajícím výnosem naprosto souhlasím má to alespon nějakou snahu s programy bojovat.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.