Den Columba/Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Leo., 12/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Kolumby nepočítám, to jsou starý designy. Já myslím La Galletu.
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj *NOLI*, bohužel oficiální informace k tomu nemáme. Ale řekl bych, že postupně. Tudíž nejprve Veterána kdo nemá a pak dále.
     
  3. †—Đrake®—†

    †—Đrake®—† Analytik fóra

    už dostaly aj tie nove designy
     
  4. koloman22

    koloman22 Zelenáč fóra

    Čo toto je za banda nenažratych pažravcov...nedaju tu svetelnu na trh a čakaju,že ju všetci budeme kupovať za eura.Keby sa tak zadusili s tymi peniazmi...nenažranci!!!
     
  5. CZ_isostar_CZ

    CZ_isostar_CZ Rádoby autor

    Já zas chci nahlásit chybu ohledně La Gallega designu...nevím ani o jednom hráči, který by ho získal, protože ho nikdo nezískal. Světelná munice nepřítomna na černém trhu je kapitola další. S kopancem do hýždí tímto zdravím BP.
     
  6. Bascot

    Bascot Aktivní autor

    Vim o lidech co ho ziskali

    a svetelka tam byla pred akci asi 3 dny za sebou
     
  7. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Já tedy taky nevím o nikom, kdo by ho dostal. Dostávali jen staré designy Kolumbus. La Gallegu snad nikdo. :(:(
     
  8. [-Bender-]

    [-Bender-] Aktivní autor

    Páni s tou svetelnou to nemyslíte vážne, však je každú nedeľu o 20:00 na 24 hodín v tržnici. A nejaké zásoby treba mať vždy na lodi keby náhodou dali slobodu ;)
     
  9. socient

    socient Komisař fóra

    Len tak pre zaujímavosť, koľko perál sa dalo získať za celého La Gallegu (paradoxom je fakt, že sa mi to podarilo až po skončení akcie, kedy to uz asi prestali hladat :))

    2015-10-16 12:14:42
    Potopil si loď La Gallega.
    2015-10-16 12:14:42
    Získal si 40 kryštálov.
    2015-10-16 12:14:42
    Získal si 85998 perál.
    2015-10-16 12:14:42
    Získal si 385956 BS (bodov skúsenosti).
    2015-10-16 12:14:42
    Získal si 40 kryštálov.


    Inak akciu hodnotím podpriemerne keďže eventov bolo málo asi na 6 mapách každých 30 minút (2x do hodiny) a aj to HP malé 50 M ... 2x menej oproti oktobrovi, ktory mal 100 milionov aj ked je pravda ze krystale za dmg ani poslednu nedaval ale to pre mna nie je vyhra ked mam talenty na full...
    Im asi ušla pointa, že po spojení serverov je 2-3 x zlozitejsie si najst eventa a zastrielat si ho v takom pocte hracov. Platí to aj pre Slobodu 6x75 M je buď výsmech alebo zlý vtip :rolleyes:
    A najdôležitejšia vec čo ma sklamalo bol ten dizajn, keď oznámili že pôjde získať ale zabudli pridať poznámku, že len v balíčku za 30€ :( - docela sa mi páčil
     
    kywa tohle ocenil(a).
  10. *NOLI*

    *NOLI* Rádoby autor

    no to je sice krásný že byla světelka první den akce ale nemám tolik perel abych si nakoupila na celou dobu akce když ještě dodělávám opevnění a talenty tak nemám běžně na lodi mega perel takže jsem nakoupila za všechny perly co jsem v tu dobu měla což bylo nějakých 250 tis světelné s tím opravdu nevydržíte celou akci musíte si uvědomit že jsou tu i hráči slabší a dokonce snad i slabší jak já :) takže pro mě je to výsměch začínajícím hráčům protože na této akci vydělali jen hráči kteří už to svým způsobem nepotřebují protože mají lodě nastavěné a za druhé vzhled to možná dává, ale procento muselo být horší jak u října protože tolik demage a tolik posledních co padlo u nás v cechu snad ani na říjen nebylo a nedostal ho ani jeden hráč při minulé akci jsme dostali aktivní všichni i když to nebylo jednoduché tolik k akci kolumbus přidávám se k názoru, že to byl výsměch hráčům
     
  11. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj *NOLI*, světelná munice na černém trhu nebyla dostupná k této akci. K této akci byla dostupná světelná munice běžně ke koupení či balíčky v platební oblast, které si nakoupilo dost hráčů ve velkém množství. TO, že byla po dobu jednoho dne munice dostupná na černém trhu je způsobeno tím, že zde byla v rámci akce Svoboda.
    Co se týče designu, bohužel, ale procentuální šance na získání nám řečena nebyla. Nicméně za dobu podobných akcí věřím, že nebyla moc veliká aby byl design alespoň trochu vzácný.
     
  12. socient

    socient Komisař fóra

    Môj názor je, že šanca tam nebola žiadna a ak hej tak 0,1 % takže max. 1 hráč na serveri ho mohol získať, čiže ako by tam ani nebol ...
     
  13. ΛΖLΛB

    ΛΖLΛB Stálice fóra

    To že byla v černým trhu světelná munice na začátku akce kvůli akci Svoboda to víme Poseidone a proč pak né taky ... Co se týká počtu nakoupených balíčků v platební oblasti to vám posílá bp nějaký report, že víte že si je nakoupilo dost hráčů ve velkém množství ?
    Jestli ano tak by bylo dobrý kdyby vám taky posílalo informace o tom jaká je je šance v % na získání designu, protože osobně jsem už dost alergický na to když ve faq čtu že existuje malá šance na získání designu !
    Co se týká vzácnosti desingnu ten by byl vzácný kdyby se dal získat jen na moři a ne že si ho může každý koupit za peníze.
     
    socient tohle ocenil(a).
  14. *NOLI*

    *NOLI* Rádoby autor

    Děkuji za odpověď, ale o to mi právě šlo já vím že světelná munice byla kvůli akci svoboda, jen se mi nezdá správné že lodě které se nemají téměř kam vylepšovat si mohli nakoupit dá se říct neomezené množství této munice, ale ostatní kteří ještě stále budují si ji mohli nakoupit jen za peníze. Tuto část o množství zakoupených balíčků nebudu komentovat spíš by mě zajímalo kolik procent z toho dělali češi a slováci při tom nákupu. Vím že toto neovlivníte, ale přece jen máte aspoň možnost naše názory posílat dál, celkem je mi jasné že jako málo platící hráč se asi zlepšení nedočkám, ale přesto to chci zkusit. A k vzhledu můžu jen říct že souhlasím s Azlabem byl by vzácný, kdyby se nedal koupit v platebce, takto ani nezáleží na tom jak často hrajete, ale spíš na výšce Vašeho konta. Možná bylo levnější koupit vzhled než nakupovat světelnou munici tak to asi přišlo podstatně dráž si vzhled vystřílet. Přesto ještě jednou děkuji za odpověď a jak říkám budeme rádi pokud naše názory předáte dál :)
    Prostě i začínající hráč by si rád zastřílel při akci
     
  15. socient

    socient Komisař fóra

    mohol si tu kludne sediet aj 24 hodin denne aj tak by si ho nemal ;)
     
  16. _sandokan_CG!

    _sandokan_CG! Stálice fóra

    ja osobně si myslim že BP to piše dost jasně.jenže bl.. kterej dava překlad do češtiny to umi jako ja latinu DD takže cela česka podpora umi prd,teda omlouvam se umi ale spočitat si kolik čeho dostane od BP za svoji mizernou pracičku.;)ale co pokud to jde tak to jen berte
     
    *jakor40 tohle ocenil(a).
  17. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    V tomhle bych se asi naší podpory zastal. Myslím si, že takhle to nebude. Už jen z toho důvodu, že pokud by byl špatný překlad a v originále bylo vše jasně vysvětleno, tak už by na to někdo dávno tady na fóru poukázal - jsou tu lidé, kteří umí německy a německé fórum sledují. Tady zakopaný pes nebude - myslím ;)
     
  18. jakyk

    jakyk Pisálek fóra

    máš pravdu na druhou stránku co se týče slabších lodí když už oni něco střílejí víš klk lidí je při tom ještě stopí to je na tom ještě smutnější =/
     
  19. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ΛΖLΛB, ne bohužel žádné bližší informace o procentech zakoupených balíčků taktéž o šanci na design nemáme. Pouze nám byla zdělena informace o velkém množství nákupů. Ale odkud byli či jaké to bylo množství a podobně to je opravdu interní informace, která nám zdělena nebyla.
    Ahoj _sandokan_CG!, když už se ti nezdá překlad CZ/SK podpory je tu jak již píše Gerallt64 spousta hráčů co navštěvuje další herní fóra a bohužel ani oni neměli jiné informace protože dostáváme všichni stejné.
    Ať už se například můžeš podívat na Polského kolegu BA_Tefnut, který dal vlastně čistě postupně informace tak jako přišli nám. Tudíž je opravdu těžké potom dávat do FAQ informace, které vlastně zjistí každý běžný hráč, který bude event střílet, protože nám zděleny taktéž bohužel nejsou.
    Ahoj *NOLI*, já tě sice chápu a bylo to navrhováno několika jinými zeměmi i, ale bohužel bez následného schválení a realizace. Toto už je čistě v kompetenci centrály. A pokud má naplánováno, že pro akci bude munice jen v platební oblasti tak s tím těžko něco naděláme. Předáno to samozřejmě bylo. A bohužel takováto akce není první a určitě ani ne poslední kdy bude dostupná munice pouze v platební oblasti. Třebas jako tomu bývá, že munice pro akční NPC Svoboda je dána teprve až 12 hodin po začátku do černého trhu.
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.