Oznámení Globálne zlučovanie serverov / Diskusia

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Verbeia, 15/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Pro kterou verzi sloučení jste?

  1. Verze 1: sloučení na 6 megaserverů

    108 hlasy(ů)
    49.5%
  2. Verze 2: sloučení 11 serverů

    110 hlasy(ů)
    50.5%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. †—Đrake®—†

    †—Đrake®—† Analytik fóra

    Mysliš že 2 roky to vydrži? Ja si myslim že ani tolko nie ak to zlučia do 6 Mega serverov. Už teraz davaju same nove vylepšenia do platobnej oblasti a potom ked by to spojili všetky GE 1,2,3,4,5 tak to tu bude prehustene a tym padom viac subojov a minutej municie a dalšie nove vylepšenia v Platobke. už teraz kdo nekupuje tak straca kontakt na tych najlepšich a preto bude každy donuteny viac platit. A to ešte len bude voda na mlyn pre BP.Po roku zlučenia tu ostane iba privatna hra pre tych solventnejšich- a blbejšich sponzorov:confused:
     
    strýcu tohle ocenil(a).
  2. *S*M*R*T*

    *S*M*R*T* Zelenáč fóra

    Pirati a piratky asi kazdemu unika ze BP jde do kytek.Nakladnost na udrzbu dosavadnich servru je znacna prijem vsak nepatrny. Sloucenim servru se dosahne levnejsiho provozu za cenu ztraty nekterejch hracu.Pri vetsi ztrate hracu bude nakladne udrzovat i ty mega servry tak pak bude pouze jeden a pak zanik teto hry.Su goralka ale zatim mam rozum sic vypitej tak vas zdravim a preji hodne uspechu v teto zanikajici hre kde uz skoro nic nefunguje a seka se cim dal tim vic.
     
  3. ».Ha®D.is.Back.«

    ».Ha®D.is.Back.« Pisálek fóra

    hra jde ke dnu , nový hráči sem nepřijdou a ti co platí a jsou už ful , se taky po čase vytratí, neboť tu nezbude nikdo s kým by bojovali a hra zanikne. zkusil jsem si na G1 pořídit lodičku a jak jsem opustil 1/1 mapu bylo to nehratelný, a to se stane i po sloučení servrů. nesouhlasím se sloučením , ale počkám jak to dopadne a skončím s hrou a ani to málo co jsem platil BP nedostane. a takových bude asi více.
     
  4. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Díky Poseidone, položila jsem jen otázku a bohužel soudruh Mirek z toho udělal zas aféru. Hloupost to rozhodně nebyla, protože to zde čtou i méně zkušení hráči, kteří mohli na tvůj příklad doplatit.
     
  5. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Remiel,

    ok, já nemám rád demagogii, proto již nechci reagovat na tvůj příspěvek. Ať si každý udělá o tom příkladu obrázek svůj, jestli mu to pomohlo pochopit mé vysvětlení nebo ho to nabádalo odlogovat při střílení admirála, bohužel u nás není reálné nechat admirála jen tak jezdit po moři natož pro méně zkušené hráče by to bylo nereálné, proto jsem to uvedl, reálné příklady již nepíšu, mohlo by to opravdu někoho inspirovat ke špatným úmyslům.

    Naopak mám radost, že to Davidkriz1 pochopil (spíše upřesnil), doufám Davide, že to tak bude a potkáme se na moři ...

    pěkný den
     
  6. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj *S*M*R*T*, nešiř tu prosím paniku. Jak se to tu psalo několikráte jedná se o měkké sloučení. Tudíž původní servery, kde se daný účet nachází poběží nadále. Pouze se potkají hráči například z GE1 s hráči s GE5. Jediný problém bych viděl pro starší počítače, kdy mohou mít problém, jestliže se jim na mapě objeví například 1 000 hráčů. Ale doufám, že i s tímto se počítá už z důvodu udělání nových map, levelů.. . Takže opravdu v tom žádné ušetření nebude.
    Ahoj Remiel, ale ono sam(a) vidíš, že je kolikrát opravdu marné něco psát. Psalo se to tu již kolikrát, že jde o měkké sloučení a bude to tak a tak a pak když tu člověk čte příspěvky například od uživatele *S*M*R*T*, tak si řikám, že je zbytečné cokoliv psát.
     
  7. ironmaiden61

    ironmaiden61 Perspektivní autor

    Poseidone to není panika,ale fakt.Ty budeš obhajovat každou blbost co BP vymyslí.Konec konců co čekat od admínů kteří navádějí hráče k podvodům.Kdyby hra prosperovala,počet servrů by se zvyšoval,nikoliv snižoval
     
    strýcu tohle ocenil(a).
  8. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    sorry ale toto fakt nerobí len na starých počítačoch... keď je napr pri eventovi 200 hráčov tak to seká aj na super hráčskom pc nie len na starom.. a v počítači to chyba naozaj nie je..
     
  9. PecikCze

    PecikCze Rádoby autor

    pokud ti to laguje vypni v nastaveni ze vidis kdo kolik strili melo by ti to lagovat mene a pokud to mas tak kup sezen lepsi PC/notebook :)
     
  10. PecikCze

    PecikCze Rádoby autor

    BP ma nepatrne prijmy? :D:D:D:D ja met ty "nepatrnne" prijmy tak jsem zabespeceny do konce zivota :D sak jen z bokora maji tolik...
     
  11. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj AdmSity, ironmaiden61 ale i další. Ano dochází sice k problémům se servery, například při akcích když je server s velkým množstvím hráčům. Ale furt asi někteří na tom nechápete, že v tom by se nic změnit nemělo. Pouze jen "do obrazu nacpu" více lodí. Ale každá loď zůstane pod správou stejného serveru. Tudíž jestliže se například Globální Evropa 1 seká z důvodu problémů v eventu a velkého množství hráčů bude se sekat stejně i při sloučení protože stále bude loďky řídit server Globální Evropa 1 a to samé bude pro další servery.
    A nikdo z nás netvrdil. že žádná chyba ve hře není. Nicméně je opravdu spousta hráčů co má právě problém z velkého množství lodí a následné grafiky. Ale samozřejmě sekání hry není jen o starších počítačích.
    Ale výsledek z toho je, že v tom se nic měnit nebude i kdyby udělali 1 megaserver a ne například 6 vznikne akorát zesílení sekání pro starší počítače ale původní sekání z důvodu problému ve hře či v eventu zůstane.
    A to není žádné obhájení jen vysvětlení o případné změně. Já například jsem pro, že se potkám s určitými hráči, ale zas na druhou stranu nechci vidět co se bude dít při případném waru až vzniknou nové koaliace to bude děs i na můj počítač.
    A opravdu nechápu k jakým podvodům navádíme hráče.
     
  12. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    pecik čo mám urobiť viem :D a notebook mám dosť dobrý.. keď mi na ňom idú hry iného calibru ako je nejaký seafight s grafikou niekoľko x krát lepšou a všetkým možným. a fps mam pri nich 2x väčšie ako pri sea keď sa zíde veľa hráčov...
    ničmenej stále nechápem ako to že to servery BP nezvládajú.. prihlási sa na more 1000 hráčov a už im to padá a všetko možné.. 3D multiplayer hry na ktorých bývajú stovky tisíc hráčov a nemajú toľko serverov ako sea to zvládajú s prehľadom... keby sa BP posnažil nič by nesekalo.. ale sú lenivý
     
    †—Đrake®—† tohle ocenil(a).
  13. Presne ako píše AdmSity s tým súhlasím, keby sa BP posnaží nič neseká
     
  14. strýcu

    strýcu Perspektivní autor

    ty poseidone nebylo by lepsi kdyby se bp zabyvalo tim sekanim nez slucovanim co kazdyho stve ?
     
    Remiel tohle ocenil(a).
  15. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    a ted me vysvetlete proc je hasovani kdyz si to bp udelalo po svem
     
  16. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj MAXTONS, jak po svém bylo hlasování varianta 1 či 2. U nás je to 64/57 ale nejsme jediní.
    Ahoj strýcu, to už ovšem nezáleží na nás. Obavy hráčů byly předány proto to hlasování.
     
  17. cskomando

    cskomando Pisálek fóra

    Všechno se stejně řídí podle němců, proč to je otázka no.. tam vyhrála 2 varianta a tak budeme hrát podle nich :D
     
  18. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    poseidon ano 64/57 a proc teda vyhrala 2 varianta :)

    francouzka
    1. Servery GE1, GE2, GE3, GE4, GE5 sety

      101 hlas (y)
      76,5%
    2. Servery GE1, GE2 a jen GE3, GE4, GE5 pouze

      31 hlas (y)
      23,5%
    polska
    1. Połączenie w 6 Mega Serwerów

      207 głos(ów)
      52,5%
    2. Połączenie w 11 Mega Serwerów

      187 głos(ów)
      47,5%
    nemecka
    1. Version 1

      907 Stimme(n)
      49,6%
    2. Version 2

      921 Stimme(n)
      50,4%
    madarska
    1. Az 1., melyben összesen 6 szerver lenne, tehát több szerver kerülne egy szerverre.

      105 szavazat
      61.8%
    2. A 2., melyben összesen 11 szerver lenne, tehát kevesebb szerver kerülne egy szerverre.

      65 szavazat
      38.2%
    Hugi a poseidon mam vam najit dalsi nebo vam to staci
     
    Naposledy upraveno: 18/9/15
  19. Hugi|CZ|

    Hugi|CZ| Perspektivní autor

    tak máš dalších X zemí kde se ještě hlasovalo jestli myslíš že čechů/slováků je ve hře nejvíc tedy že naše hlasy měli největší vliv tak si akorát naivní
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj MAXTONS, přesně jak píše Hugi|CZ| je X dalších zemí. A to, že vezmeš aktuální hodnoty, kdy jsou ankety stále otevřené neznamená, že když se braly hodnoty nebyla situace jiná. A dané hodnoty si odesílají dané země do toho my bohužel nevidíme.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.