Typhonoova pomsta - (8.9.2015 - 22.9.2015) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 7/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 乂°°DaRkShArK°°乂

    乂°°DaRkShArK°°乂 Pisálek fóra

    a to prečo ?
     
  2. PřemyslOtakarII

    PřemyslOtakarII Aktivní autor

    Nevim vraky jsou spis pro male lode.Hlavne neni o co stat 500 munky.10 prachu.10 speha radsi schovam na Pz
     
  3. DarkAngels-CZ

    DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

    :D:D:D..to není Typhonoova pomsta,ale BP pomsta :D:D:D
     
    Canabis-cz a kywa tohle ocenili.
  4. PřemyslOtakarII

    PřemyslOtakarII Aktivní autor

    Taky si rikam :) za poslednich par akci se jim i dari :D
     
  5. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Včera po zahájení akce jsem do prvního restartu nastřílel více než 1000 bodů do žebříčku. Po restartu jsem o ně přišel. Samozřejmě ne jen já. Dostaneme tyto body (nebo vystřílenou munici) zpět? Proč nám byly odebrány?
     
  6. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    geralt samozrejme že nič nikto nedostane lebo to pre BP nie je MOŽNÉ... tak isto ako nie je možné odobrať eli body a odmeny hráčom ktorí si do ligy nastrieľali body 1 delom :p tak isto ako nie je možné dať požehnanie hráčom za rebríček v akcii bitka titánov.. atď atď
     
  7. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Geralt64, body byly opravdu odebrány v rámci regeneračních bodů. Informace je pouze, že je v plánu do budoucna vrátit nějakým stylem regenerační ELP body.
    Ahoj AdmSity, co se týče požehnání, asi vypadá, že bylo správně. Dle doposud zjištěných informací nám bylo předložené špatné FAQ stejně jako dalším. A mělo být požehnání nejen na ty 3 body, ale i na TOP 100 celkového žebříčku akce.
     
  8. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    poseidon ok lenže u nás nedostali požehnanie ani hráči ktorí boli v 5 fázach v TOP 5 a ich tým aj 5x vyhral... bp skôr spustil nejaký random number generator a vylosoval náhodne hráčov ktorí to dostali
     
  9. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Poseidone, jseš trochu mimo mísu. Já píšu o bodech do žebříčku za stopení eventů (Jinxe, Dawna, Slada a Ladona), tak proč mi píšeš něco o rege munici? Kdybych psal o odebraných eli bodech, psal bych v jiné diskuzi. A opravdu si myslíš, že když se v žebříčku eli bodů hráči pohybují v řádech milionů, tak že bych řešil odepsaných 1000 eli bodů?
     
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj AdmSity, když už sem zatahujeme například to s těmi zaměstnancemi je to jako v realitě šéf řekne je to prostě tak a tak a co naděláš buď půjdeš jinam a nebo hold to musíš tak brát. I když víš, že problém být mohl.
    Ahoj Geralt64, ale nejsem mimo mísu možná spíš jen, že tobě to nedochází. Odebírali se body za regenerační munici a také ještě probíhali opravy problémů k této akci a spolu s tím došlo nějakým záhadným stylem k odebrání i bodů do žebříčku současné akce.
     
  11. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Ale odebrání bodů za rege municí nemá nic společného s odebráním bodů do akce. To, že probíhala oprava problémů k této akci a s tím byly odebrány body do akce, to už je něco jiného. Ale samozřejmě za odebrané body nic nedostaneme, že?
    A pravdu máš Poseidone v tom, že mi něco nedochází. Nedochází mi spousta věcí, které BP předvádí - jediná akce není bez problémů, výhry nejsou připisovány, hra má spoustu chyb atd. Opravdu mi nedochází, jak je to možné.
     
  12. -_-*Dr.Blood*-_-

    -_-*Dr.Blood*-_- Rádoby autor

    Si snad dělate srandu? z Jinx jen 1 prokleta duše?? a zbytek BZ?
     
  13. [-Bender-]

    [-Bender-] Aktivní autor

    Fajn že si to napísal, poukazuje to na totálnu neschopnosť prevádzkovateľa hry, žiadne odškodnenie, plno chýb a totálna ignorácia hráčov.

    Geralt vieš ako je možné to čo si písal ? Peniaze, kým hráči platia, BP nemá dôvod opravovať hru, načo ?
     
  14. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Geralt64, můj osobní názor je, že má. Ale nemíním se tu dohadovat. A hlavně nemůžete čekat někdo že půjdeme proti svému nadřízenému to opravdu nejde a ani to nic nevyřeší. Nicméně po tvých kontaktech v teamu a tvé hodnosti na foru atd bych čekal, že víš, že dokud tyto informace nepřijdou jako oficiální tak my nic nevíme o kompenzacích.
     
  15. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Vím, že zatím o kompenzacích nic nevíte, ale proto jste členy teamu, abyste se o nich snažili něco zjistit a informovali nás. My nemáme takové možnosti jako vy. Posílejte dotazy a urgujte je s tím, že hráči tyto informace chtějí.
    A Poseidone promiň, ale já bych zase čekal, že než sem něco dáš, tak si to po sobě nejdřív přečteš. Smysl tvé poslední věty mi nějak uniká.
     
  16. -Applejack-

    -Applejack- Zelenáč fóra

    Střelila jsem celkem 46 kapitánů JInxů a pouze v jednom byla odměna 5000 munice lamač srdcí...není to trapné?
     
    Canabis-cz tohle ocenil(a).
  17. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Měl jsem větší štěstí - ze 48 Jinxů už asi 5x munice :p
     
  18. bárkus86

    bárkus86 Obyvatel fóra

    ja sundal 58 jinxu a munice tam byla třikrát,ale je to bída koupil jsem 160 klíču už nemám ani jeden a moje duše:

    Prokleté duše:
    643
    Zářící duše:
    197

    munice lamače mám jen už 23 tisíc,už to všechno střlím výbuškou 450 tisic munky pryč,jedíne co je plus zhruba 800 krystalu,jo a munice v truhlách je fakt málo za těch 160 klíču jsem nasbiral asi 110 tisíc lamace to je fakt málo to jsem to rovnou mohl koupit za perle na trhu.

    a tohle je odměna za celého ládona:

    2015-09-10 09:31:41
    Získal jsi 10 x Zářící duše .
    2015-09-10 09:31:41
    Potopil jsi loď Ládón.
    2015-09-10 09:31:41
    Získal jsi 71412 BZ.
    2015-09-10 09:31:41
    Získal jsi 12091 perel.
     
    Naposledy upraveno: 10/9/15
  19. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Geralt64, urgence žádná opravdu nic nevyřeší a pakliže něco přijde ke kompenzacím určitě to sem bude dané. Informovat můžeme až k tomu přijde oficiální pokyn, ale kdy přijde nikdo neví.
     
  20. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    bárkus vidíš netreba všetko len tak bezhlavo strieľať keď vidíš že z toho nie je žiaden zisk.. takto je to stále pri calypso.. všetci to zo začiatku strieľajú o dušu a ku konci akcie keď už bude typhon a bude sa to oplácať to strieľať nebude nikto.. klasika
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.