Bojové dny (3. 3. 2015 - 8. 3. 2015) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 2/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

  2. Romario.cz«™

    Romario.cz«™ Pisálek fóra

    to je pěkné že pořádáte bojovou akci,ale co takhle prvně opravit to že když přejedete na jinou mapu vyskočí všechny tabulky a než to zavřete tak pirát kterého naháníte je pryč.a nejhorší na tom je že tohle je nahlášené minimálně rok a pul,místo neférové bojovky by jste měli pořádát nábor schopných programátoru kteří by tuto hru dali do hratelného stavu.
     
  3. O2tu

    O2tu Stálice fóra

    a ešte jedna maličkost ktorú si asi malo kto uvedomil , po zavedení milniku 5 ked nieje vidiet palubu a ani ostatne veci je tato akcia ako aj všetky ine nefer -ova mozu totiž jazdit admiralske lode bez akejkovek hanbi a nastrelovat lode a tym nahravat body do rebríčka neverím ,ze by Vam naozaj o toto slo ?
     
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  4. ☆Ŧŷηε☆

    ☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

    + potrestat hracov co maju bug na fosforovu a ladovu municiu...:eek:
     
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  5. Patrik.*Sk*.

    Patrik.*Sk*. Perspektivní autor

    za ladovu muniiu už banovali, fosforová? to netušim a tento týžden vraj budu za zvitky banovať :D
     
  6. Orel6

    Orel6 Zelenáč fóra

    Opět akce jenom pro silné lodě a my co na ně nemáme opět budem topeni . Je to k vzteku když se jenom člověk pořád oprvuje a nemůže si vydělávat zlato a perly.
     
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  7. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Skús si nájsť server kde je menej hráčov, na ázii nie je veľa hráčov, určite by si tu bol menej krát stopený ako na europskych serveroch.
     
    Naposledy upraveno: 3/3/15
  8. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Patriku, nevím jestli za ledovku banovali, protože na Asii jí má skoro každej třetí hráč (turci a indonézani)
     
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Remiel, ano za Hořící ledovou munici se opravdu banovalo. Nicméně je v platební oblasti a dost hráčů si jí určitě zakoupí a taktéž si jí v ledové jeskyni spousta hráčů udělala z ledové koule během akce.
     
  10. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Ahoj Poseidone, nevím, kterou akci máš teď na mysli. Já se domnívala, že po akci obleva už neměla být k dispozici.
    "Jak jste si určitě všimli, ledová munice v pátek neroztála (jak bylo plánováno na 6. února 2015). Jelikož by oprava této chyby trvala ještě několik dní, rozghodli jsme se smazat zbývající ledovou munici manuálně. To znamená, že nebudete mít v deníku záznam o roztání munice. Z tohoto důvodu také právě dochází k restartu serverů."
     
  11. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Remiel,

    ano kolega jistě myslel z této akce, aby mě osobně ledová neroztála také jsem si před měsícem 300 000 předělal na Hořící ledovou, nebyla zrovna nejlevnější, ale vzhledem, že je to munice z platební oblasti a nestačil jsem vystřílet ledovou, tak jsem tak učinil. Později se bude hodit. Stejně jako nyní jsem si nechal srdcovou munici, také jedna z nejlepších ...

    pěkný den
     
  12. DarkAngels-CZ

    DarkAngels-CZ Obyvatel fóra

    DD...akce...v době té to rádoby akce zásadně nehraji,bo nehodlám dělat bugerům hejla:rolleyes:
     
    Canabis-cz tohle ocenil(a).
  13. jєssιєjaмєs_čяc

    jєssιєjaмєs_čяc Stálice fóra

    Akce trapnější než většina vtipů o pepíčkovi

    a romario: to víš.. oni jim to tam snad opravuji Vietnamci
     
    Naposledy upraveno: 4/3/15
  14. Romario.cz«™

    Romario.cz«™ Pisálek fóra

    Je moc pěkné oznámit že byli rozdány bany za to a tohle,že jich bylo zabanováno tisíc nebo milion.Pokud nebudou uveřejněny přímo hráči kteří dostaly ban a délku či zpusob banu je tohle oznámení pro mě vymysl a pouze zpusob jak uklidnit hráče že se proti tomu něco dělá a přitom nic.

    Malá ukázka proběhla v podobě botování kdy se oznámilo že bylo zabanováno tolik a tolik hráču a na světelných mapách behemothu se prohánělo dvojnásobný počet hráču než před zabanováním.
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 7/3/15
  15. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Romario.cz«™, vyvaruj se prosím zbytečnému doublepostingu viz pravidla. Nicméně herní seznam je opravdu interní věc. Každopádně jedná se o permanentní bany. Nezbývá než ti věřit a nebo ti mohou potvrdit další hráči, že se něco dělo v důsledku jejich postupu v žebříčcích a podobně.
     
  16. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    tak hodne hracov dostalo ban ale pritom npr iba na 1 ucet a vraj botovali,bugovali na vsetky ucty tak snad to bude pokracovat inac ak niekto dostane perma ban na ucet odstrani sa mu ucet z hry alebo je iba navzdy bloknuty?nektori dostali perma ban a furt v v sieni slavy
     
  17. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj lukas-reper1, ano už hlásili někteří hráči, že nezmizeli například z nějakého žebříčku. Nicméně síň slávy bohužel zlobí a je hlášení jako problém.
     
  18. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    ok poseidone prosimta mozes mi napisat kolko hracov sa zabanovalo na serveri globalna europa 3?to info urcite mate ale zverejnili ste len celkovy pocet...
     
  19. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj lukas-reper1, bohužel je mi líto, ale toto jsou interní informace, které nejsem oprávněn zveřejnit. Kdyby je chtěl provozovatel zveřejnit, tak je zveřejní.
     
  20. Romario.cz«™

    Romario.cz«™ Pisálek fóra

    Taky se mi nelíbí že hráči kteří byli trestáni za boty a bugy i třeba v minulosti jsou dosazování jako cm anebo i v podpoře.
     
    Remiel a †—Đrake®—† tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.