Server Globální Asie

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Corp.13, 8/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, po čas eventu dochází k problémům bohužel na všech serverech.
     
  2. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Ok, ale to čo bolo včera ma nahnevalo, ale je zaujímavé, že všetky iné servry bežali bez chyby len ázia nešla.
     
  3. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Hahaha, možná je dobře , že jsi mě nezabanoval Poseidone jak jsem chtěla, ale stejně byl můj příspěvek k ničemu, když jsi zde nebyl a nemohl vyzkoušet. Přes den to nemá vůbec smysl testovat, protože je server funkční. Problémy nastávají mezi 18-20 a končí mezi 23:59 -1:00hod.
    Přeji klidnou noc
    Kdyby jsem měla ban, tak by se snad ozvali i jiní hráči hrající na Asii, pokud už nepřešli na jiný server, jako pomalu já, protože je mi jedno, když mě topí 99% hráčů, hlavně když je loď ovladatelná.
     
  4. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Vyskúšal som loď TIPIho a porovnal so mojou, je zaujímavé, že v ten čas moja loď šla bez sekov a na jeho mi to sekalo, chel by som počuť názor niekoho z moderátorov, lode som vyskúšal na rovnakom prehliadači.
     
    Naposledy upraveno: 24/2/15
    Podkova tohle ocenil(a).
  5. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj -tomaslm193-,

    napadá mě pouze, jestli není ještě rozdíl jaká mapa, nebo určitá výbava. Bohužel programátor BP nejsem a ani můj názor na tom nic moc nezmění. Můžeme pouze posouvat problémy a na to je důležitá hlavně vaše početnost, která chybí.

    Upřímně řečeno, "dva moderátoři z CZ/SK a 5 hráčů z CZ/SK" prioritu problémů nezmění.

    pěkný den
     
    Podkova tohle ocenil(a).
  6. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Ja viem, ale môžte problém stále posielať, že sa hráči sťažujú. A lode bolo na rovnakej mape.
    A poďla mňa raz keď tam budú mať veľa sťažností tak sa už musí niečo udiať, a čo by si poradil? Má si TIPI napísať na anglickú podporu?
     
  7. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj -tomaslm193-,

    každý na svojí podporu, důležité je aby to bylo ze všech podpor a všech národností. To že napíšeme 1000 urgencí, nic moc nevyřeší, protože pokud je jiný problém nebo stížnost, např. teď při akci minimum 3% HP z Calipsa, tak to bylo poměrně rychle odebráno, protože si stěžovalo opravdu hodně hráčů - na každé podpoře.

    U vašeho serveru to podle mého vypadá asi takto:

    CZ/SK: nahlášení + urgence .... atd.
    jiná podpora ...0
    jiná podpora ...0
    jiná podpora ...0

    nevím kolik je podpor (10-20), ale jestli jsou všude ty "0" v hlášení, tak nikoho nepřesvědčíme ...

    pěkný den
     
    Remiel tohle ocenil(a).
  8. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Ámen (není myšleno na CZ/SK tým)
    Taky pěkný večer
    Vám možná při hře, bohužel server Asie je v tuto chvíli zase nehratelný, pokud se vůbec podaří dostat na moře
     
    Naposledy upraveno: 24/2/15
  9. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Hmm takže niektorý hráči sa môžu na to vykašlať pri tých lagoch? Nemohli by ste sa tváriť, že sú to vaše lode aby bp hneď zasiahlo? Alebo CZ/SK podpora nemá právomoc niečo stým spraviť? Podľa mňa by stým niečo vedeli spraviť, kedysi keď bol problém oni to hneď do 5 min vyriešili.
    Je mi ľúto hráčov čo dali sem peniaze a majú lagy, to majú zato, že dali zarobiť programátorom, čo sú pravdepodobne neschopný.
     
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, jak kolega napsal a je to i to co jsem tu psal já těžko když už se na problém narazí a CZ/SK je jediný team. To je jestli je to loď naše či jiného hráče na ničem nic nemění. V tom se opravdu rozdíl nedělá. Nicméně podpora s tím opravdu nic neudělá podpora má jedině šanci to také předa dál. Ale furt se točíme kolem toho jediného, že ostatní nic. Sám jsem se ptal i jiných zemí a problém nemají hlášený tak to je opravdu pak divné i když my to předáme.
     
  11. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Je to divné, že jiné země tento problém nemají nahlášený, když na TS od prosince jadrně nadává takové množství hráčů v rozličných jazycích, ale asi jsou líní, aby pro to něco udělali (nahlásili). Takže opravdu nezbývá nic jiného, než počkat až ten server zkolabuje úplně, nebo odejít na jiný - evropský server, protože americké servery začínají mít problémy také.
    good luck Asia
     
  12. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Na serveru Globální Asie sice nehraju, ale když si to tu pročítám, tak mě zaráží, že -tomaslm193- v příspěvku #97 píše, že na TS nadávají Turci (a asi ne jen oni), ale na podporu si stěžují jen CZ/SK hráči. Turci jen nadávají na TS a nestěžují si? Zajímavé.
     
  13. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    • Zbytečná citace, doubleposting
    Turci sa sťažovali ohľadom výpadka čo bol pred 2 dňami, ohľadom TIPIho problému sa sťažuje niektorý český hráči.

    Môj názor je, že keby šlo o loď hráča podpory tak určite by to bolo vyriešené, ale je to len môj názor.
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 25/2/15
    Podkova tohle ocenil(a).
  14. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, samozřejmě mi věřit nemusíš. Ale není to tak jsme jen běžní hráči žádné takové výhody nemáme. Dále tě prosím vyvaruj se zbytečné citaci a zbytečnému doublepostingu viz pravidla.
     
  15. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Poseidon, verím ti, ale čo mi poradíš? Čo by si robil na keby si mal tie lagy v určitý čas aj keď ich iný nemajú? Rád si nechám poradiť.
     
  16. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, já tě chápu, ale těžko něco nadělat, když další problém nehlásí :( Jedině zkusit dát tvůj účet na kontrolu, ale pakliže to není stálé je to také těžké :(.
     
  17. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Nejde o môj účet, ale o účet kamaráta, a chcem mu pomôcť. Ak tak ti môžem dať jeho ID na hre aby si mohol to vyskúšať, a bol by som rád keby si došiel na áziu na sk chat kde by som ti vysvetlil problémy a presné časy.
     
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, tak i kdyby cokoliv musí si přímo on napsat na podporu. Není s někým jiným možné řešit cizí účet. Nicméně Asii jsem předával již tolikrát dále, ale nikdo zatím bohužel problém nepotvrdil.
     
  19. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Český hráči majú väčšinou problém, keby si zašiel na ich v čase od 7 do 11 večer a spýtal sa napríklad hráčov z MFL tak by ti určite odpovedali, že majú seky iba v tento čas, na sk chate hrá aj kamarát, čo má tento problém, síce ho nie vždy tento čas zastihneš lebo je v robote alebo sa na to väčšinou ten čas vykašle lebo mu len tá loď nehybne stojí. Viem asi nemáš veľa času a takto pomáhaš na fore vo svôj voľný čas, čo je obdivuhodné a ja si o cením a určite aj iný, viem že som otravný, ale ja keď pomáham alebo riešim proste nejaký problém tak sa zaň bijem, aj keď niekedy treba rátať z neúspechom, ale ak ho nikdy nezažiješ tak si nikdy nič nedosiahoľ.
     
    Podkova tohle ocenil(a).
  20. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj tomaslm193-,

    problém je přeci jinde, nemůžeme přesvědčit ostatní, když mají problémy jen CZ/SK, nepomůže mi ani když se naloguju přímo z IP adresy Asie, protože jak to vypadá podle ostatních podpor, uvidím tebe a dalších x hráčů stát. Jen budu mít jistotu, že máš pravdu, ale na věci nic nezměním. Přeci logicky, kdyby stála polovina asie, tak snad by psal každý na svou podporu, nebo je to ostatním jedno a hraje vás tam jen 10 ..., podle toho co píšeš, tak tobě to jde.

    pěkný den
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.