Server Globální Asie

Diskuze na fóru 'Nápověda' zahájená uživatelem Corp.13, 8/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    Dobrý den , Tento server je skoro Každý den méně dostupný v čase 20:00-24:00 hod Seč . Je mě jasné , že se o tom už tady psalo , ale stále se nic neděje a ptám se proč ? Mimo uvedený čas je vše vpohodě . Jak je možné , že se stejným účtem se lze bez problému přihlásit na jiné servery , ale na tento ne ? :D
     
  2. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Corp.13, tento server se opakovaně oznamuje, ale pakliže ostatní stejně náš team zrovna na žádný problém nenarazí je to opravdu těžké.
     
  3. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    Poseidone - Já to chápu , ale tím , že to má svou(Nehratelnost) pravidelnost , tak nechápu jak je možné , že když se určité Typy Hráčů přihlásí na tento server , tak si ostatní nezahrají . Někde jsem tu četl , že se přehlašují na jiné servery i cizí( z jiných Států) Hráči , protože jim to dělá to samé . Byl jsem svědkem kdy jsem byl na Moři a přijela ke mě Lod - u mě se to zastavilo a já se jen mohl dívat jak mě vklidu dává dolů. Je to nepříjemné a nedivím se když pak tady Hráči nadávají . Je pravda , že na tomto serveru je málo Českých a Slovenských Hráčů , věřím však , že jednou bude někdo tak Láskyplný a zaměří se na to , proč se tomu tak děje . Ale i tak , děkuji za odpověd a přeji pevné nervy . Corp. :D
     
    Remiel tohle ocenil(a).
  4. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Pevné nervy především tobě Corpe, od října jsem tady na to upozorňovala a opakovaně bombardovala podporu. Bohužel, kromě Típího se nikdo neozval a podvou měsících kdy mi bylo oznamováno, že je se serverem vše v pořádku a opakovaně naznačováno, že si vymýšlím, jsem to vzdala a už hraji raději jen občas. Pokud si pamatuješ, když nefungoval na Asii event trvalo to rok než jsme se ho dočkali (nechci spekulovat jak se v tom angažoval Neorich, který se stal tou dobou členem týmu, a měl na tom osobní zájem). Takže v podstatě v lepším případě je ještě třičtvtě roku na nápravu.
     
    Niives! tohle ocenil(a).
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Corp.13, já netvrdím, že nemůže dojít k nějakým lagům. Ale bohužel je pro nás složité něco udělat když se zeptáme ostatních teamů, tak oni problém nezaznamenají a pak je opravdu těžké něco dělat. Pakliže samozřejmě narazíme na sekání hry není pro nás nejmenší problém zažádat o restart.
     
  6. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Poseidone tak mi vysvětli proč Slovákům to funguje bez problémů, Rumunům ne. Ono nejde o lagy ale o nehratelnost 1é minut stojíš na místě a pokud máš štěstí a nikdo tě nesestřelí poskočíš a zase 10 minut nic. Smím se zeptat z jakých států jste se ptali týmů?
     
    Corp.13 tohle ocenil(a).
  7. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Remiel, problémy či případná hlášení se provádí celkově takže se všemi. Pakliže ale to nepřiznají jiní hráči těžko ovlivním, sám jsem si dělal lodičku speciálně poté co jsi ty už daný problém hlásil a opravdu jsem nikdy nic kromě asi jednou kdy hra se sekala a to zaznamenal ii kolega komi jinak nic.
     
  8. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Poseidone pokud dobře chápu tvou odpověď na mou otázku : " případná hlášení se provádí celkově takže se všemi." , tak než vy cokoli přeposíláte na centrálu, konzultujete to s týni všech států?
    Vidíš Corp server je v pořádku jen my máme halušky :p
     
    Corp.13 tohle ocenil(a).
  9. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    • Zbytečná citace
    Ano vidím - ale jak říkám : jdu na jiný server a tam to jede , jen tady na Asii ne - njn halušky :D
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 9/1/15
  10. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Remiel, bohužel nezlob se ale přesný postup nemohu zveřejňovat to jsou interní informace. Nicméně nejsme jediný team, který případné problémy hlásí těžko když se zeptám a nikdo nic takového nepotvrdí. :( Nikdo neříká, že musíte mít halušky, ale zas se zkus vzít do naší role, kdy se na daný server přihlásíme a nic nezjistíme a dojde k dotazům na další a též nic nepotvrdí :( I když bych byl rád pakliže tam opravdu něco je aby se to vyřešilo.
    Ahoj Corp.13, vyvaruj se prosím zbytečné citaci viz pravidla.
     
  11. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    Poseidon - Ano , omlouvám se. Vím , že to nemáte lehké - (nebudu citovat) , ale pokud se přihlásíte a nic nezjistíte , tak to ještě neznamená , že je to v pořádku . Bohužel tyto problémy přetrvávají u více hráčů a jak psal(a) Remiel , tak je divné že u některých to jde a u některých ne . Já sám jsem tu psal - nikde jinde na žádném serveru tyto problémy nemám - jen tady . Tzn. že tím jsem si jistý že problém je na serveru a ne na mém počítači . Chápu Vás Poseidone , ale zkus se vžít do role nás - co nám to zlobí . Taky by se Ti to nelíbilo. S pozdravem Corp.
     
  12. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Corp.13, bohužel ale my s tim nemůžeme udělat nic jiného než to předat dále na centrálu což se tehdá již stalo. Která má další možnosti kontroly. Nicméně to mohu opět předat dál. Ale jak to dopadne to už neovlivním bohužel.
     
  13. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    Děkuji a mimochodem , Dnes to začalo lagovat ve 20:22 hod. Seč. :D
     
  14. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    10.1.- 21:41 hod. Seč - opět tento server nejede (Lagy a lagy) . Proč tady píšu časy ? Aby jste mohli předat co nejpřesnější informace těm , kteří s tím mohou něco dělat . Mám zájem o to , aby zde psalo co nejméně Nespokojených Hráčů . Děkuji za pochopení . Corp.
     
  15. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Corpe, ty časy jsem tu psávala také. Pokud se naloguji na jiný server, také nemám probém. Přeji ti pevné nervy Corpe. Pro mě je asi jediné řešení již trávit čas užitečnějším způsobem, a za to českému týmu velmi děkuji.
     
  16. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Ja problémy nemám a to hrám tento server a seafight mám na plnej grafike, ale kedysi niekomu to šlo lepšie a niekomu horšie ako keby niektorý hráči mali naschvál zhoršené podmienky na hru, je to zaujímavé. Napríklad jeden hráč od nás z cechu mu to seká a to má zapnutú slabšiu grafiku a povypínané niektoré veci aby mu to šlo.
     
  17. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj -tomaslm193-, opravdu nevěřím v to, aby bylo provozovatelem hry úmyslně někomu zhoršováno něco s hrou. Není možné, že by se jednalo s problémem ze strany počítače. Jak jsem již několikráte psa sám jsem si udělal na tomto serveru vlastní lodičku a též žádný problém nemám. A jak vidím konečně se objevil i nějaký opačný názor. Nicméně situace byla i tak předána dále s žádostí o opětovnou kontrolu.
     
  18. -tomaslm193-

    -tomaslm193- Vycházející hvězda fóra

    Aj to je možne Poseidon, že majú slabší pc alebo internet alebo majú počítač zapnutý v šetriacom režime a tak procesor nepracuje naplno.
     
  19. Remiel

    Remiel Mistr fóra

    Poseidone jak jsem uváděla v jednom z dřívějších příspěvků - Slovenští hráči problémy nemají a -tomaslm193- je Slovák. Ale např. Rumuni, Italové mají stejný probém.
    To je zvláštní Tome, že na jiném serveru to funguje v tu samou dobu naprosto bez problémů. Tvou odpověď chápu vím, jak se douho snažíš dostat mezi moderátory. A v řiťolezectví jsi byl vždy přeborník :D
     
    Naposledy upraveno: 11/1/15
    †—Đrake®—† a Corp.13 tohle ocenili.
  20. Corp.13

    Corp.13 Aktivní autor

    -tomaslm193- - Takže co se týče mého PC : Ram 8GB , Net 120mb/s , Grafiku (herní) mám na nejslabší možné , vše povypínané a PC Vyčištěn a Aktualizován . Jak jsem psal , v tu danou dobu na jiném serveru mě to jede jen na Globální Asii ne . Na druhou stranu : časy kdy tyto problémy vznikají jsou pravidelné ! Kdykoliv jindy to jede bez problémů , i když někteří píší že jim to laguje , tak u mě v poho . To není normální. Pokud je to v pravidelné časy , tak to vždy bývá u Provozovatele . Nejsem Laik přes hry - sám je Testuji už více než 20 let a říct mě že mám slabé PC - dík. Corp.
    Remiel - Dík za přání Pevných Nervů. :D
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.