Nový systém detekce botů / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Poseidon, 23/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dzahlo70

    Dzahlo70 Zelenáč fóra

    Dekuji za opravu,ale i tak prosim jeste jednou o provereni techto dvou uctu.Uvidime jestli bude ocni potreba bo ne:)
     
  2. ))DARK-PHANTOM((

    ))DARK-PHANTOM(( Zelenáč fóra

    Ahoj,
    nevím, jak to detekují, ale já jsem příklad toho, že mě zabanovali a nechápu proč. Boty jsem nepoužívala, všechno si poctivě nakupuju za peníze, jsem ráda za každou perlu a zničeho nic ban. Podpora to samozřejmě neřešila, jen mi stroze oznámili, ať si napíšu na BP na právní oddělení. Víc info jsem z nich nedostala, ani upřesnění, komu přesně adresovat. Takže jsem poslala dopis hned druhý den na BP a čekám, jestli mi to k něčemu bude nebo ne.
    Boteři si v klidu jezdí dál, a poctiví mají smůlu. Fakt skvělý. Ráda bych věděla, za co to bylo aspoň, protože vědomě o ničem fakt nevím, to je nejhorší.
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/14
  3. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj ))DARK-PHANTOM((,

    adresa na BP je na hlavní straně v tiráži, vznést dotaz dle instrukcí herní podpory, je to nejlepší co dělat, pokud na lodi nemáš žádný problém (nic na co je program nastaven, aby hledal), tak je to nejlepší obrana.

    Ahoj Dzahlo,

    pokud chceš někoho prověřit, tak musíš přes herní podporu s ID nebo jmény hráčů, zde na fóru bohužel nevidíme na herní účty.

    pěkný den
     
  4. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    • Uveřejňování nepravdivých informací
    ÁÁu, Poseidone. Toto si nemusel písať (hlavne tú zvýraznenú čas) prečo?. Mali sme problém u cechu keď sme dobili ostrov že sme za 480k perál postavili veže, zo všetkých veží sa postavila iba 1 , t.z 440k perál v čudu, videl som to na vlastné oči keďže výpisi z cechu boli jasné a ani po 2 hodinách bránenia jedného cadocu sa nič iné nepostavilo. Najskôr sme to riešili cez našu SK-CZ podporu, vieš aká bola odpoveď? Vec dáme k prevereniu, od tej doby nč. Písali sme následne na poľskú podporu (keďže tú nám ani po 96 h nikto nedal vedieť či sa s tým niečo robí atď) a div sa svetu do 72hodín boli perly naspäť.
    Celkom na zamyslenie a viem to lebo tiež sa ma to týkalo keďže nešlo o sumu 1-10k perál. Možno podpora ignorovala náš dotaz len preto lebo tam písal hráč ktorého podpora nemusí alebo neviem ako si to vysvetliť.
    Ps: Len škoda, že za túto chybu vďaka ktorej sme minuli xxx munície na dobitie ostrova, ktorý sme vďaka tejto chybe aj stratili, nám nedalo žiadnu náhradu alebo aspoň verejné ospravedlnenie alebo proste niečo. Hlavne že hráči majú zakázané využívať chyby v hre, toto bola tiež chyba v hre ktorú využil nejaký cech proti nám. Div sa svetu odvtedy sme sa ostrovu ani nedotkli.

    To isté z banmi, BP dalo asi 3-4 našich členom ban (ako inak bez odôvodnenia), poslali podnet na podporu SK-CZ a div sa svetu nikto sa tým nezaoberal, následne máme v cechu pár poliakov a tí boli tak milí že to preložili do poľštini, poslalo sa to na poľskú podporu a bum, do 48 hodín boli znovu preverení (niektorý odbanovaní niektorý nie) ale aj tí čo neboli dostali odôvodnenie za čo. Neviem čím to je, či podpore sú ukradnutý hráči alebo BP je ukradnutá CZ-SK podpora. Neviem, len je mi ľúto že jediný človek ktorý sa našimi problémami zaoberal opustil tím :/

    Čo ma však na podpore najviac zaráža je ten automat na odpisovanie. Na čo to je vlastne dobré keď potom mi aj tak pošlú druhí mail s odpoveďou, ktorá obsahuje 3 slová? To tam rovno môžu dať automatickú odpoveď "Daj nám pokoj" :). Týmto však nechcem kritizovať podporu ,lebo neviem detaili, čo ju ku tomuto kroku viedlo , ale čo môžem 100% tvrdiť je že na iných hrách som sa s ničím takýmto v živote ešte nestretol. :) Človek síce počkal 20 - 30 hodín na odpoveď, ale tá aspoň stála za to. :D :D

    A CM tím, tiež zatiaľ nič moc. :) Po dlhej dobe som sa ukázal na SK chate že pokecám, bavili sme sa o tom, že to je blbosť a že to veľa ľudí nezabanuje lebo väčšina boterov používa scripty čo sa nedá odhaliť a CM mi dá upozornenie aby som prestal a keď som sa spýtal čo je na tom nezákonné (však to nie je ani nabádanie k botovaniu keďže mnohý ani nevedia ako to vlastne funguje, a ani som sa nepýtal ako zohnať *** alebo čo s ním robiť, len som vysvetľoval že ich BP nemá šancu odhaliť :) ) som dostal kick a následne ban:D To ma však vôbec netrápi, každého hráča s chatu si viem nájsť na TS-ku :). Len čo bolo fakt zaražajúce bolo to, že sme sa o tomto bavili na anglickom chate asi 2:30hodiny nikto nedostal ani kick ani ban a následne keď prišlo CM tak začalo sa s nami o tom normálne ako hráč baviť atď, písal svoj vlastný názor a za ten ho nikto nemal chuť ukameňovať. :D :) :D Ale podnet na zmenu som poslal na podporu tak som zvedavý či to bude lepšie, ale neviem čo si o tom mám myslieť keď mi odpísal automat a neskôr človek s podpory 10 -11 slovami (spolu aj s oslovením a konečným pozdravom) :D :D Som rád že ich môj podnet chytil za srdce, že namiesto toho aby sa ma spýtali ako si to prestavujem, som im stál iba za 10-11 slov:(:(:(
    Poseidone, viem že ti si v pohode, viem že ešte pár ľudí v CZ-SK tíme sú v pohode, ale prečo nemôže byť taký každý? Keď to dokážu aj iné tími iných krajín? Určite máte na to byť ako celok o mnoho lepší a jednotnejší. Len to by ste si museli spraviť 1-hodinový meeting iba o tomto. V krátkosti tam tieto problémy predostrieť a nehľadať dôvody (že hráči sú furt nespokojný a že už iný nebudú atď) ale spôsoby. Verím, že ľudia sa menia, a keď vy zmeníte prístup, verím že po určitom čase aj ľudia ku vám ako celému tímu zmenia svoj prístup. Holt určite to nebude 100% ale aspoň budete vedieť vylúčiť tých inteligentný hráčov, ktorý ten prístup zmenili :) Podľa mňa to za pokus stačí. Vy ako tím nemáte čo stratiť, ba čo viac, máte čo získať. A to úctu a rešpekt hráčov :) (ale to tiež nebude hneď)

    Ešte pre Mirka, osobne si myslím že dostal tie ocenenia za ten druhý odstavec kde popisuje ako sa ešte nikde nikdy nestretol s tak arogantnou podporou :) (aspoň ja som to ocenil hlavne kvôli tomu druhému odstavcu, za ten prvý ho však tiež nemám dôvod chváliť)

    A teraz ku téme.
    keď som sa dostal na tsko a dostali sme sa na túto tému, či to BP myslí naozaj alebo či je to len bu-bu-bu z ich strany, som sa dozvedel že bol jeden čech zabanovaný a to boty nepoužíval. Následne sme si z toho robili srandu, že človek, ktorý nebotuje dostane skôr ban ako ten ktorý botuje:D Čo je aj pravda keďže zatiaľ sa nevie o žiadnom prípade kedy by boter dostal ban :(
     
    Naposledy upraveno: 26/10/14
    železny.dědek.CZF a JEZUS-CR tohle ocenili.
  5. fundarkangels.cz

    fundarkangels.cz Stálice fóra

    já jsem dostal banán na 3neděle...pravda je,že jsem program použil abych byl cool a věděl jak to šlape,bylo to jen jednou asi 30 vteřin,tak před 3/4 rokem..banán na 3 neděle..ok..jsem zvědav kolik vyfasujou lidi co jsou na nich neustále,ale vzhledem k tomu že bůteři z cechu co bůtí pořád,hrajou vesele dál,jsem opět dost skeptický že BP napraví to co zničila svojí nečiností o_O
     
    Paradentoza tohle ocenil(a).
  6. martin0007

    martin0007 Zelenáč fóra

    Poseidone, Mirku
    Chtěl bych se zeptat co by ste dělali vy na našem místě.
    Když dostaneš ban a nikdy si nepoužil žádný *** nebo program.
    Podpora tě pošle slušně někam a neřeší to.
    A opravdový botáci si jezdí vesele dál...
     
  7. supa

    supa Pisálek fóra

    Proste BP banuje hráčov čo do hry nedávaju peniaze, a boterov tých čo ich živia tak tých nebanujú lebo by nemali prachy
     
  8. fundarkangels.cz

    fundarkangels.cz Stálice fóra

    • Doubleposting
    jestli je pravda co píšeš,a dostal jsi bán neprávem,tak BP je už v posledním tažení

    tak ted jsem si přečetl ofiko oznámení :D:D:D...během několika posledních dnů,monitorovalo BP hráče na moři...:D:D:D...tak to asi byli zase zhulení,jelikož za poslední 3 neděle jsem byl na moři asi tak 2 hodiny a prográmky jsem rozhodně nepoužil....to jsou vážně EDIT :rolleyes:
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/14
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj fundarkangels.cz, vyvaruje se prosím zbytečnému doublepostingu viz pravidla.
    Ahoj martin0007, tak jak je nastaveno a napíše ti i podpora máš možnost kontaktovat právní oddělení s odvoláním se proti udělenému BANu. Jestliže byl jak ty říkáš BAN neoprávněný určitě se tím budou zabývat.
     
  10. Verbeia

    Verbeia Global Team Leader Team Seafight

    Ahoj,

    osobne som sa informovala u poľskej podpory a nikto u nich nič podobné nerobil ani nerobí. Takže Ťa poprosím o konkrétne ID daných účtov, v opačnom prípade u Teba pristúpim k BANu za nepravdivé informácie.
    Pokiaľ sa ukáže, že máš pravdu, budem to riešiť priamo cestou cez Nemecko. Ja mám dané jasné informácie a pokyny čo mám robiť. A pokiaľ to iná podpora robí inak, budem to riešiť!

    Ďakujem
     
  11. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    Ahoj Verbeia,
    Slovo proti slovu. Konkretné id-čka ti neposkytnem keďže sú pre mňa nepodstatné a udávať niekoho z inej podpory tiež nebudem. To nie je v mojom povolaní. Ban mi kľudne môžeš dať či sú to už podľa teba pravdivé alebo nepravdivé informácie, ale určite udávať niekoho, za to že pomáha hráčom v úmysle fakt nemám. I tak každý vie kde je pravda.;)

    Ps: Budem aj rád , keď mi ho dáš, aspoň nebudem v ilúzii že sa tu dá niečo zmeniť ;)
     
    Adm_Blade tohle ocenil(a).
  12. milhaus

    milhaus Rádoby autor

    Těch banů rozdal BP mnoho, ale 40% bylo neoprávněně, co jsem četl tady i na jiných forech. Bavil jsem se na TS s hráči co jezdí 24/7 dní v týdnu na botu a říkali, že vůbec nepostřehli, že se banovalo. Každý měsíc kupují bedny do bokora, balíčky munice na event, občas slevu nebo zdvojnasobovač a nedostali ban. Začněte kupovat taky a nebudete mít ban- to je nová logika od BP asi.
     
  13. fundarkangels.cz

    fundarkangels.cz Stálice fóra

    • Uveřejnění soukromé pošty s podporou
    EDIT

    :D:p:D:p:D...podobnou detekci měli asi za války,proto ji projeli:rolleyes:
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 26/10/14
    železny.dědek.CZF tohle ocenil(a).
  14. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj fundarkangels.cz, obsah komunikace s podporou je čistě tvá soukromá věc a na fórum opravdu nepatří viz pravidla.
     
  15. ~Biscuit~(CG!)

    ~Biscuit~(CG!) Aktivní autor

    Inak ešte jeden postreh skôr ako dostanem ban za "nepravdivé" info.

    Verbeia, vieš kde je problém že hráči nechcú spolupracovať ako s FM,CM,TL... tímom? Problém je ten, že namiesto toho aby sme to spoločne nejako zlepšili, doladili a zlepšili aj kvalitu podpory aj ostatných tímov a nechali si aj trošku poradiť od odozvy nás hráčov (určite však nie všetko ale nejaké a veľmi výstižne postrehy čo tu už napríklad odozneli), by sa dalo veľa zmeniť. Namiesto toho sa členovia tímov hráčom vyhrážajú banom. Viz. včera na SK chate kedy sme sa bavili o CM-kach všeobecne, nič konkrétne a jeden z ich členov nás tam začal upozorňovať nech toho necháme, ani dôvod neuviedol, začal nás tam kickovať a potom mal ešte tu drzosť sa nazvať inteligentným. Menovať nebudem. Je to ďalší jeden zo všeobecných príkladov (niektoré už boli vyššie spomenuté). Ďalší dôvod, rešpekt si nevybudujete banovaním , kickovaním či ich vyhrážkami a to už ani nehovorím o spolupráci pri takomto správaní. Lebo najskôr potrebuje človek veriť aby mal vôbec dôvod spolupracovať.

    Ešte ku predchádzajúcemu príspevku doplním: Cením si tvojej snahy, že by si to potom začala riešiť cez Nemecko, ale otázka znie na čo? Prečo by si mala riešiť iných problémy? Radšej by bolo lepšie venovať čas SK-CZ tímu a podpore a skvalitniť jej služby, i keď možno BP vám nedáva takú možnosť ako iným. Príklad z reality: Prečo napríklad iné krajiny zasahujú vojensky do deja a priebehu iných krajín? Sú to ich interné problémy, ktoré si musia oni sami vyriešiť. Namiesto toho aby dotyčné zasahujúce krajiny riešili problémy vo svojej vlastnej krajine, tak riešia problémy v iných krajinách a potom to vypadá tak ako to vypadá. Najlepším príkladom taká Amerika.
     
    †☩†REACTOR†☩† tohle ocenil(a).
  16. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ~Biscuit~(CG!), pakliže jsi nespokojen s jednáním nějakého CM, či jiného člena teamu od toho je tu podpora aby se jeho chováním zabývala. I samo některé CM přizná, že už bylo potrestáno za své chování a případný neoprávněný trest byl odstraněn, takže pakliže to bylo něco neoprávněného je vidět, že dovolání je. A proč řešit jsou nějak nastavená pravidla, pakliže některý team tyto pravidla nedodržuje je potřeba se tím zabývat než aby se někdo oháněl tím, že "údajně" někde to jde a někde ne. To už by pak ztrácelo vše smysl, když by někdo pak ti připsal XX munic a podobně nemyslíš, stejně tak jako by se to mohlo použít proti ostatním něco jim odebrat ... . Nač bych se snažil vylepšovat loď když by stačilo si nechat vše připsat protože by někdo porušoval nastavená pravidla. A ještě jedna věc závěrem na to tvé zlepšit ono se točíme neustále kolem toho samého a již zde několikrát zmiňovaného i dalšími členy teamu, ono by "nedělalo" podpoře problém připsat nějakou BP danou náhradu za odebrané věci a podovné. Ale prostě podpora má nastavená nějaká pravidla, stejně jako jednotlivé části teamu i hráči a jimi se musí řídit a nemůže si dělat co chce. Jinak pro případného kdo by rád řešil, že jsem napsal "nedělalo" to jen z důvodu toho, že i podpora jsou lidé a připisovat X.. hráčům něco by trvalo opravdu dlouho a mohlo by se nechtíc stát, že by někdo byl přehlídnut i proto to rozhoduje a jednak realizuje přímo BP v rámci komplexního scriptu.
     
  17. Whiskey_Jack

    Whiskey_Jack Pisálek fóra

    Všem milým FM, CM, TL, atd.. ono chápu vás, máte zadané kriteria podle kterých musíte odpovídat, ale ruku na srdce, založte si email jakýkoliv, napište email na podporu, že máte nějaký problém vymyslete si ho a podívejte se co vám odepíší, třeba se pak nebudete ohrazovat pořád tím, aby někdo napsal na podporu...

    Před lety byla podpora vstřícná a slušná a snažila se hráčům vyhovět, v dnešní době div hráčům ještě nedají ban za to, že po nich někdo něco chce...

    K tomuto tématu o botech se raději ani nevyjadřuji, hráči co mají bota jezdí dále a hráči co bota nikdy nepoužili, ani neví co to znamená, dostali ban a podpora je kupodivu posílá zase do patřičných míst :)
     
  18. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Whiskey_Jack, tak už vážně nevím, přijde mi to zbytečné psát něco neustále dokola, ale budiž. Nelze porovnávat něco co bylo a je nyní. Stejně jako se mění obsah VOP, pravidla pro chat a forum, taktéž se mění možnosti a práva podpory pro určité případy a její fungování. Toto vše nastavuje provozovatel hry.
    A již jsme to psali několikráte rádi bychom dali náhradu za nějaký problém. Ale to žádný z teamů a nejen tedy CZ/SK bohužel samovolně nemůže samozřejmě, že se snažíme tyto problémy urgovat. My zde na herní účty nevidíme a osobně já mohu říct, když narážíš na staré složení teamu, že ani v jeho době to nebylo vždy tak růžové se snahou vyřešit nějaký problém, protože by musela porušit nastavená pravidla. A opravdu se jednalo o staré složení teamu kdy ještě nebylo žádné TL ale na pozici dnešního TL sloužila BA Natali. A tehdá jsem měl rozhovor s Reném na podpoře a ano vím, že dříve dosti lidem pomohl, ale to je to co se tu píše dokola dříve měla podpora určité možnosti přidělené dnes má jiné. A nemá ani smysl spekulovat za jakou dobu budou opět jiné.
    Co se týče botů já doufám, že opravdu jak je uvedeno dojde k dalším úpravám programů aby postihl co nejvíce těchto hráčů.
    Dále tě prosím neuveřejňuj tu nepravdivé informace. Pakliže chceš samozřejmě máš možnost si stěžovat přímo na team jako takový u provozovatele hry, ale zajisté tě podpora neposlala do patřičných míst. To jestliže tě podpora pošle na právní oddělení je proto, že má tento pokyn daný pro případné řešení žádosti odbanování, které podle hráčů proběhlo neoprávněně.
     
  19. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    ono to je to este dobre ze tie neopravene bany su len na 14 dni ale prej jak bude deketkor neplatiacich hracou doladeny uz nebudu 14 dnove banya ale rovno prideme o ucty :)perma bananiky se budou rozdavat az v tedy zacne sranda na forumech a podpore a dopisi a emailami v menecku :)
     
  20. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    jakákoliv společnost, která ve VOP, pravidlech atd. zakáže zveřejňovat komunikaci s podporou je pro mě naprosto nedůvěryhodná, pokaždé když se to i přes zákaz stálo, tak byla ta odpověď k smíchu

    a co se týká nového systému detekce, je na stejné úrovni jako celá BP..k smíchu
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.